put your hearts up

2.9K 265 64
                                    

24.05.2017

Mutlulukların kısa sürdüğünü her zaman düşünmüştüm fakat bir yıl iki gün öncesinde tamamen kursağımda kalmıştı.

"Ben de asılsız dedikoduların nereden çıktığını merak ediyordum, misafirin olduğunu söylememiştin Kook." diyerek aramıza katılan sesin sahibini tanımıştım.

Ona neden bahsettiğini sorduğunda, bir an sessizlik oluşmuş ve konuyu değiştirerek konuşmaya devam etmiştiniz.

Micha'nın, bana hoşgeldin serenatı yapmasına katlanmış ve onu izleyen zamanlarda da tamamen değişim gösterip iyi davranmasına anlam veremesem de izin vermiştim.

Anlam veremiyordum bir türlü.

Kıskanmam gerekiyordu fakat benim aklım karmakarışık olmuş, neden herkesin böyle davrandığını düşünüyordum.

Ölecek falan mıydım?

Bir müddet sonra Taehyung oppa işleri olduğunu söyleyip bize veda ettiğinde, sen de lavaboya gittikten sonra eve gidebileceğimizi söyleyip beni Micha ile başbaşa bırakmıştın.

Her ne kadar iyi davransa da, görmediğim için bana yaptıklarından dolayı ona hâlâ güvenemiyordum.

Sen gittikten sonra bir süre oluşan sessizliğin ardından gelen sesten duyduğum sözler, düşüncelerimde ne kadar haklı olduğumu bir kez daha ortaya çıkarmıştı.

"Eğer Jungkook'a bir şey olursa, kendini affetme HyeBam."

Duyduğum cümle, olduğum yerde buz kesilmeme neden olmuştu ve ne düşüneceğimi bilmiyordum.

Daha sonra sen geldiğin ve gitmek için bana seslendiğin vakit zoraki kendime gelmiştim, gerçekten anlayamıyordum.

Sana ne gibi bir zarar verebilirdim ki?..

Düşünememiştim, ben affedemedim sen affet beni özür dilerim.

Merhabalaar~ Dayanamadım bekletemedim hemen yayımlamak istiyorum sürekli aşka geldim sanırım aksjfjfj Ama bu sefer cidden hazırda bölüm kalmadı, yazmaya çalışacağım kemerlerinizi takın yavaş yavaş zamanımıza geleceğiz~~~ Ayrıca

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Merhabalaar~ Dayanamadım bekletemedim hemen yayımlamak istiyorum sürekli aşka geldim sanırım aksjfjfj Ama bu sefer cidden hazırda bölüm kalmadı, yazmaya çalışacağım kemerlerinizi takın yavaş yavaş zamanımıza geleceğiz~~~ Ayrıca.. Açıklamak istediğim şeyler var yine.. Evet ben ve benim bitmeyen açıklamalarım.. Umarım bıktırmıyorumdur zira kardeşim çok sıkıcı oluyor konuşup durma diyor ve sanırım haklı ama sizin anlayışınıza sığınıyorum yine.. ♡ Öncelikle demek istediğim şey şu ki, hikayenin ilk bölümündeki tarihi 2016 olarak atmışım fakat bir ayrıntıyı atlayarak yanlışlıkla ilerleme kaydetmişim. Yani orada kız 'tam bir yıl oldu hâlâ uyuyorsun gibi bir şey diyor ve ben o olayın olacağı tarihi yani 2015i fazlasıyla geçmişim ve devam ettirmişim.. Bu yüzden o tarihi 2018 yaptım ki 2017de olacak böylelikle ve karakter de bir yıldır uyuyor olabilecek. Bu bu kadar. İkinci olarak ise, yine kızın 'Bu yüzden, her gece ağlarken, keşke 'hâlâ görmeseydim de sesini duyabilseydim' diyorum.' dediği kısmı da değiştirdim çünkü kurgu defterime yazdığım ilk kurgusuyla bitirmek istiyorum, daha orijinal olacağını düşünüyorum ve bazı araştırmalarım sonucu da böyle daha iyi uygun ve güzel olacağı kanısına vardım, finalde farklı şeyler bekleyenler için şimdiden üzgünüm. Her neyse bu da bu kadardı, bu konu hakkında yüzeysel olarak bilmeniz gerekenler bunlardı, daha fazla anlatırsam spoiyi de geçer, ki bir çoğunuz anladınız sanırım içinizde tutun lütfen anladığınız şeyi akdnfjdk

Sizi seviyorum kendinize iyi bakın ❤️

Şuraya da şeytan bakışlı yungi koyup kaçayım ajskdjfıdk bu bakışlardan korktum dün görünce cidden 😂😂 Her neyse bir de,,, biliyor musunuz bilmiyorum ama eskisi gibi, mayıs ayından beri bts dinlemiyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Şuraya da şeytan bakışlı yungi koyup kaçayım ajskdjfıdk bu bakışlardan korktum dün görünce cidden 😂😂 Her neyse bir de,,, biliyor musunuz bilmiyorum ama eskisi gibi, mayıs ayından beri bts dinlemiyorum.. Canım istemiyor yani ve genellikle sia, the weeknd, NF, Linkin park, lp, imagine dragons vs vs şarkıcılarla takılıyorum ve çok çabuk sıkılgan bir yapım var -bts hayatımdaki en uzun müzisyen/gruptu- ve her şeyden sıkılıyorum bir süre sonra, bu yüzden bana hikayeyi yazarken önerebileceğiniz kendini dinleten anlamlı şarkılar önerebilirseniz memnun olurum. Ugh.. Çok konuştum kaçıyorum tamam, iyi geceler ♡ 🙈😅

EYE WANT YOU [ Jeon JungKook ] ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin