4.

162 6 0
                                    

Már hetek, hónapok teltek el, a csomag óta. Sarah, Jennifer, Diana és Pamela a buli óta és, mióta Josh és Dylan velünk lógnak, plusz Logan és Tyler ebédnél, nem nagyon állnak szóba velünk, sőt engem szabályosan utálnak. Logan azóta se beszél velem. Nem nagyon beszélek senkivel, ott vagyok a barátaimmal, meg minden, de mint egy hulla olyan vagyok, amúgy sem nagyon beszéltem magamról szinte senkinek. Lacrosseon én lettem a társkapitány és természetesen Logan lett a másik. Edzéseken, az edzőm látja, hogy baj van, de mindig ráfogom a fáradtságra, vagy hogy rossz napom van. Termérszetesen Ő azt hiszi, hogy a volt edzőm a bajom, még mindig, aki egy pillanatról a másikra hárpia lett az egyik család miatt. Crystal próbálkozik és folyton beszélnek a hátam mögött Jasonékkel, hogy mit csináljanak velem, de Ők nem tudják a rémálmaimat, sem a csomagot, sem a Logannel kapcsolatos álmaimat, sem azokat a rémálmokat, amikben Logan van. Így esténként inkább a világokba menekülök, de ott sincs nyugtom, mert mindenhol az életemre törnek, hol természetfeletti lények, hol démonok, hol strigák, a csoportok vezetői....mindig más, de ott legalább van, aki szeret és vigyázz rám és nem egyedül csinálom végig.

***

Épp otthon feküdtem és készültem mentálisan a holnapi meccsre, de elegem lett, úgyhogy fogtam a telefonom és megnéztem, hogy ki elérhető messengeren, az első, akit megláttam, Logan volt. Fogtam magam és ráírtam.
-Szia! Figyelj, már hónapok óta nem beszélünk, minden indok nélkül. Szeretném tudni, hogy mi a baj.
-Nincs, semmi baj, csak nem vagyok rád kíváncsi.
-Ennek van valami köze Tylerhöz?
-Nem. Csak nem vagyok rád kíváncsi.
-Van valami oka, annak, hogy gyűlölsz, vagy csak úgy vagy ilyen velem, mert a bulin még nem ilyen voltál?!
-Nem, csak megismertelek!
-Nem ismersz!
-Szuper, akkor nem is akarlak megismerni.
-Akkor a csomagot sem te külted! Örvendtem! Azért néha nézd meg, hogy mi van a háttérben.
-A te háttered nem érdekel! De milyen csomagról beszélsz?
-Nem érdekel a hátterem! Hagyjuk! Akkor jobb ez a nem veszlek észre, levegőnek nézlek technika, mert attól biztos minden megoldódik!
-De milyen csomag?
-Kit izgat? Végülis csak egy lány voltam a sok közül, valamelyik barátnőd biztos szívesen lenne veled, még, ha van barátjuk, akkor is. Gratulálok fiam, remélem szép életed lesz így, hogy én nem leszek a része!
-De milyen csomag?????!!!!!-Írta Logan, mintha aggódna a csomag miatt, de fogtam magam és kikapcsoltam a telefont, majd a párnába temettem az arcom és sírvafakadtam, én egy fiú miatt, aki végig csak játszott velem, sírok.
Amikor úgy éreztem, hogy van bennem elég erő, fogtam magam és kiültem az ablakba és kilógattam a lábam, de a sírás nem múlt el.
Egy órával később bementem a fürdőbe, lezuhanyozni. Álltam a zuhany alatt és megint rámjött a sírhatnék, ezért fogtam és elindítottam az esőztetőt a zuhanyon és lekuporodtam, míg a forró vízcseppek égették a bőröm, aztán felnéztem és megláttam a borotvám és eszembe jutott, hogy, ha most fognám és felvágnám az ereimet, kinek hiányoznék. Fogtam és már a bőrömön volt a penge, de, aztán eszembe jutott, Crystal, Jason, Dylan, George, Susan és Lisa. Dylannel nagyon jóban lettem. Végül letettem a pengét, befejeztem a zuhanyozást és átöltöztem pizsamába, majd visszaültem az ablakba.

Amikor felnéztem az órára, már hajnali egy volt, így fogtam magam, vetettem egy pillantást a laptopomra és láttam, hogy valami ismeretlen küldött nekem egy e-mailt, fogtam és megnyitottam a levelet. Ott volt egy csomó kép rólam a mai nap, aztán lejjebb tekertem és ott voltam pizsamában, vízes hajjal, ahogy sírok.
Gyönyörű vagy, ha sírsz de rég láttalak nevetni.-Írták a képek alá.
Fogtam és becsuktam az ablakokat, lerohantam a szobámból és bezártam az ajtót, majd elhúztam, minden függönyt.
Egy szemhunyásnyit sem aludtam.
Másnap reggel, mielőtt elindultam, ráerősítettem a késem a gatyámra és a biztonság kedvéért, eltettem, egy gázsprayt.

Utazás (✔️)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin