10.

138 3 0
                                    

Feküdtem még egy darabig, aztán képszakadás......

Mikor felébredtem, fogalmam sem volt, hány óra, kinyitottam a szemem és a kapucnis kukkolóm, ott feküdt mellettem, fogtam magam és letéptem a fejéről a kapucnit, majd felpofoztam és sokkot kaptam, amikor visszaütött.
-Te szemétláda! Tudtam! Te köcsög, paraszt, hogy rohadna ki a beled! Te nyomorék! Barom!-Mondtam, mindent, ami csak eszembe jutott és elkezdtem verni a mellkasát, a mellettem fekvő Tylernek.
-Nyugalom Cicám, egyenlőre nem vagy olyan helyzetben, hogy parancsolgass.
-Mit akartok?
-Hát, én téged, az apád is, Logan apja is, nem mind ugyanabban az értelemben, bár ki tudja. Valamint a banda, téged és Logant.
-Mi a francért kellek nektek? És, apám honnan tudja, hogy itt vagyok?
-Egyszerre, csak egyet. Tudod, Logan, nagyon értékes tagja a csapatunknak, mind cucc szerzésben, mind az illegális melókban, de szegénykém, szerelmes lett egy lányba, aki miatt, hogy a lány ne jusson ide, ki akart szállni, de tudod, ez családi biznisz is, tehát, az apja is komoly szerepet tölt be és, hát egy ilyen fontos személy nem léphet, csak úgy ki. A másodikra pedig, csak annyi a válaszom, hogy tudod, nagy a maffia, de mindent megoszt egymással és, még, ha más maffiáról is van szó, akkor is összetart, ha jó pénzt adnak érte.
-Hogy érted, hogy családi biznisz?
-Hát, tudod, az én drága Logan bátyám, nagyon fontos és az apánk nem örülne, ha kiszállna.
-Tessék? Ti testvérek vagytok?
-Ikrek, tudom, nem látszik, de igaz. Viszont, nem csak az én bátyám van benne ilyenekben.
-Ezt hogy érted?
-Hát, tudod, volt egy fiúcska, aki veletek élt, a bátyád, hozzánk csatlakozott és, szinte már ő is családtag.
-David?!-Csúszott ki, halkan a számból és hirtelen, minden összeállt, hogy mért mondta Logan, hogy sajnálja, hogy belerángatott, a sérülések és a vágasok rajta, hogy régen, David, mért nem tett semmit apánk ellen és, hogy néha, mért segített be neki.
-Bizony, Hugi.-Jött le a lépcsőn, David, kék szemei a lelkembe hatoltak és göndör, szőke fürtjei, férfiasabbá tették.-Rég láttalak.-Mosolyodott el, mire elindultam felé és leütöttem, erre Tyler, hátulról elkapott és visszaültetett a földre, majd az ölébe.
-Hogy tehetted?
-Nagyon jó pénz vagy. Ráadásul, te itt tarthatod Logant. Csak csatlakozz hozzánk.
-Kizárt, te strici!-Válaszoltam neki, majd felpofozott.
-A tiéd.-Biccentett Tyler felé, majd felsétált a lépcsőn.
Tyler fogta magát és, rámfeküdt, úgy, mint tegnap, amikor elnyomta a csikket a nyakamon, lefogta a kezeimet és rámült.
-Semmi baj! Majd én gondoskodok róla, hogy otthon érezd magad.-Mondta mosolyogva, majd elkezdett csókolgatni, a köldökömtől felfelé, majd a nyakamnál megállt és elkezdte szívni, amikor úgy gondolta, hogy jó munkát végzett, folytatta, csókútját, egészen a számig.
Hiába próbáltam, nem tudtam kiszabadulni a szorításából, akárhogy rángatóztam, ő csak röhögött és megpróbált, hevesebben csókolni, csak én nem viszonoztam, ekkor megütött, ezt eljátszottuk egy párszor, aztán, már nem bírtam, tovább elviselni a fájdalmat így visszacsókoltam, ekkor megharapta a számat, ami ezért elkezdett vérezni, de őt nem különösebben zavarta, a keze elkezdett a hasamról, a pólóm alá vándorolni, ekkor sikerült, kiszabadítanom a jobb kezem és lekevertem neki egyet, mire a másik kezem is felszabadult. Tudtam, hogy semmi esélyem, de elkezdtem rángatni a láncot a lábamról, de addigra Tyler felkelt a földről és átkarolt hátulról, megfogta a csípőm az egyik kezével, a másikkal pedig a fenekem.
-Shhh. Szép próbálkozás, de még nem végeztünk.-Mondta, majd visszarántott az ölébe, ezúttal hátulról fogott és puszilgatta a nyakam és szívta ki.
Világéletemben úgy gondoltam, hogy undorító, ha ki van szívva, valaki nyaka, de most, hogy ez a szemétláda szívja ki a nyakam, még jobban rühellem, ezt az egészet. Egyszercsak abbahagyta, már kezdtem örülni, de, ekkor elővett egy cigit és meggyújtotta, úgy, hogy az arcom mellé tette, az ő arcát, átkarolt, jobb oldalon volt az arca és a bal kezével, meggyújtotta a cigit, ezáltal, teljesen körbefont. Aztán következett, a tegnapi parádé, egyszer ő szívott, aztán a nyelvemmel ki kellett szednem a szájából a cigit és én szívtam, nekem többet kellett, hogy amíg én szívok, addig ő tovább szívja a nyakam, majd ő vette ki nyelvvel a cigit a számból, néha rámszórta a forró hamut, megégetve vele a bőröm. Amikor elszívtuk a cigit, elnyomta a csikket, az arcomon. Legszívesebben visítottam volna a fájdalomtól, de visszafogtam magam. Majd, amikor ez is megvolt, elővett egy kis fehérport a zsebéből.
-Kizárt! Akár agyonverhetsz, de ebbe nem megyek bele.
-Pedig muszáj lesz.-Mondta mosolyogva, majd kiöntött a nyakamra a porból és onnan szívt fel, majd a maradékot, lenyalta, aztán, még egy kicsit tett a szájába, majd megcsókolt, ezáltal, én is kaptam a cuccból.

Teljesen ki voltam ütve és magamon kívül voltam, olyan volt, mintha repülnék, azt sem tudtam, hogy hol vagyok.
Egyszercsak kiabálást hallottam fentről, mire Tyler szorosabban ölelt magához és erősebben kezdte szívni, most már a hasam.
-Hol van?-Üvöltött, egy ismerős hang. Logan?-Azt kédeztem, hogy hol van!?-Mondta hangosabban, majd, rácsapott egy asztalra.
-Ne haragudj Cicám.-Mondta Tyler, megharapta a hasam és felment.-Van valami probléma?-Hallatszott fentről.
-Te rohadék!-Hallottam, ahogy Logan nekimegy Tylernek, majd dulakodást hallottam fentről.
Aztán kinyílt a pince ajtó.
-Jézusom! Kicsim!-Jött oda hozzám Logan.-Gyere, eltűnünk innen.
-Nekem jó itt!-Mondtam, a drog hatása alatt.-Itt repülhetek és szabad vagyok!
-Téged, bedrogoztak és megvertek és...-Meglátta a kiszívás nyomait a nyakamon és a hasamon és elcsuklott a hangja.-Ez mégis, mi rajtad?
-Tyler, azt mondta, hogy fel kell vennem. Te is érzed a hideg levegőt a felhők között?
-Elmegyünk innen!-Jelentette ki, majd fogott, elővett egy pisztoly, szétlőtte a láncot a lábamon, majd felkapott és felvitt.
-Ügye, tisztában vagy vele, hogy most, elszökteted, de messze nem mented meg.-Mondta Logan apja, mosolyogva.
-Az enyém lesz Valerie, Logan. Az enyém, és mindannyiunké és te is itt fogsz maradni.-Mondta Tyler vérző orral.
Logan kisétált velem a karjaiban, majd betett egy kocsi hátsó ülésére és elkezdett, ezerrel menni.
-Mikor jövünk vissza? Jó buli volt.-Mondtam, még mindig a drog hatása alatt.
-Soha nem jövünk vissza, eltűnünk innen és csak titokban járkálunk és élünk.-Válaszolta, miközben egyre gyorsabban ment a kocsival.
Elvesztettem az eszméletem.....

***

Amikor magamhoz tértem, még mindig éreztem a cucc hatását, végig néztem mgamon, pizsamában voltam, a karom tele volt tűszúrás nyomokkal, teljesen elfelejtettem, hogy úgy is ki kellett próbálnom a drogot, felhúztam a pizsama felsőm és szinte alig volt olyan hely, ahol ne lett volna kiszívva. Egy idegen házban voltam, egyedül, de aztán megnyugodtam, mert Logan, ott aludt, az egyik fotelben, mellettem, tele volt zúzódásokkal és véres volt a keze, valamint, volt egy újabb seb az arcán. Amikor felfogtam, mi is történt, elkezdtem sírni. Mikor sikerült összeszednem magam, annyira, hogy legalább a sírást, abba tudtam hagyni, megkerestem a mosdót és belenéztem a tükörbe. Az arcom, tele volt ütés nyomokkal, a nyakam totálisan ki volt szívva, a szám sebes volt a harapástól és volt egy vágás, a szemöldökömben, felhúztam a pólóm, hogy jobban megnézhessem, hogy mi van a hasamnál, ekkor láttam, hogy a bordáimnál, szinte fekete a bőröm, majd eszembe jutott, hogy belém rúgtak, biztos megrepett, pár bordám, de tekintve, hogy mindenem fájt, nem vettem észre, hogy egy porcikával, több, vagy kevesebb dolgom fáj. Megszédültem és már épp összeestem volna, amikor Logan elkapott.
-Nem szabadott volna még felkelned.-Mondta és visszacipelt az ágyba.-Annyira s......
-Nem kell semmit mondanod.-Szakítottam félbe.-Majd, ha olyan állapotban leszünk, beszélgetünk. De most kérlek gyere ide.-Mondtam neki, miközben, az utolsó szónál elcsuklott a hangom és elkezdtem sírni.
Rögtön befeküdt mellém és, már a puszta jelenlétével, sikerült egy kicsit megnyugtatnia.

Utazás (✔️)Where stories live. Discover now