13.

118 2 0
                                    

Beszéltünk a többiekkel, hogy nem baj, ha nem jönnek ma, hogy kicsit foglalkozzanak magukkal és egymással, úgyhogy kettesben maradtunk Logannel, egész nap. Reggel még festettünk egy darabig, röhögtünk és csókolóztunk.
Elkezdtem énekelni, amikor épp őt festettem.
-Ez a Glowing in the dark?-Nézett rám mosolyogva.
-Igen, egy számomra fontos embernek, ez egy nagyon fontos dal.
-Mit szólnál, ha ezt is felénekelnénk majd a studióban?
Nem válaszoltam, csak néztem rá és mosolyogtam.
-Mi az? Összefestettem magam?
-Szeretlek!-Mondtam és megcsókoltam, már alig kaptunk levegőt, ezért elhúzódtunk.-De, most, hogy mondod, igen összefestetted magad, még pedig itt.-Mondtam és összefestettem az orrát, majd gyorsan berohantam a házba és becsuktam az ajtót, egy részt, hogy ne kapjon el, másrészt, hogy ne lássa a fájdalomtól vonagló arcom.
Amikor elkezdte a kilincset feszegetni, bementem a szobánkba, ő pedig jött utánam. Bent elkapott, magafelé fordított és megcsókolt. Egyre hevesebben csókolt és ölelt magához, összekulcsoltam a lábaimat a derekán, a kezeimet meg a nyakán, ő a kezeit a fenekemen pihentette, majd finoman lefektetett az ágyra, fölém magasodott, a lábai a labaim között voltak, még mindig rá voltak kulcsolva a lábaim, rajta nem volt póló, ezért fogta és finoman lehúzta rólam. Elkezdte végig csókolgatni a hasam, majd finoman lehúzta rólam a bugyit, én pedig róla a gatyáját.....

***

-Mit szólnál, ha megtanítanálak franciául?-Nézett rám mosolyogva, ahogy feküdtünk az ágyon.
-Tetszik az ötlet.-Mondtam mosolyogva és megcsókoltam.
Rajta csak egy boxer volt, rajtam pedig egy bugyi és a pulcsija.
-Nézzük, kezdjük mondjuk a bemutatkozással.-Nézett rám.-Je m'apelle Logan.
-Je m'apelle Valerie.-Ismételtem, egy kissé rossz kiejtéssel.
Logan elmagyarázta, hogy mit hogy ejtünk, aztán elkezdett alap momdatokat gyártani, amiket elismételgettem. Egész nap gyakoroltunk és már egész jól ment, persze a nyelvtanulás nem egy nap, de tényleg jól ment.
-Foudre.-Nézett rám.
-Tessék?
-Foudre, azt jelenti, hogy villám, de azt is jelenti, hogy derült égből villámcsapásként szeretsz bele valakibe, velem ez történt.
-Je t'aime.-Néztem rá mosolyogva, azután, amit mondott, Logan elkezdte simogatni a csípőm és kis karikákat rajzolt a fenekemre.
-Szép.-Mosolyodott el, majd belenézett a szemeimbe.-Je t'aime.-Mondta, majd elkezdett feljebb círógatni, de elkezdtem röhögni.-Csak nem csikis, a Virágszál?-Nézett rám mosolyogva, majd elkezdett csikizni.
Visongatva rohantam ki a szobából, de utolért, felkapott és kivitt a hátsókertbe, ahol még az egy hét alatt egyszer sem jártam. Amikor megláttam, hogy mi van kinn, teljesen elámultam. A kert tele volt virágokkal, rengeteg virággal, volt egy kis tavacska a virágok között, volt pár fa a háttérben, az egyikről lelógott egy hinta és volt egy hintaágy, amiről, mindezt látni lehetett.
-Ez gyönyörű!-Mondtam, miközben Logan leültetett a hintaágyra, majd leült mellém.
-Tetszik?
-Az nem kifejezés.
-Nézd, ott a naplemente, ha van kedved, utána még kinn maradhatunk, de nem ártana enned is valamit.
-Maradjunk még.
-Jó, de utána készítek neked valamit.
-Rendben.
Csak ültünk és nem szóltunk semmit, szavak nélkül is értjük egymást. Logan védelmezőn átkarolt, én pedig hozzábújtam.
-Nem akarok elmenni innen, veled akarok maradni.-Néztem fel rá, miután megnéztük a naplementét.
-Muszáj lesz, de amikor csak akarod, visszahozlak ide.
-Oké.-Mondtam és bár kicsit csalódott voltam, tudtam, hogy Logan komolyan mondja, amit mondott és bármikor visszahoz.-Logan!-Szóltam utána, miután elindult, hogy készítsen valamit.-Szeretlek!
-Én is téged!-Mondta, majd elindult befele a házba, fogtam magam és ráugrottam a hátára, röhögve bementünk a házba és azzal szórakoztam, hogy befogtam a szemeit, hogy lát e, de ilyenkor, mindig megcsikizett és feladtam.

Csinált nekem mozzarellas, sült csirkés, paradicsomos tésztát, vörösborral. Isteni volt! Megvacsoráztunk, fogatmostunk, majd együtt lezuhanyoztunk és lefeküdtünk aludni. Aznap éjjel, nem volt rémálmom, csak a kerttel tudtam álmodni.

Utazás (✔️)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن