2. Rész

3.3K 254 33
                                    

"Katsuki Yuuri..." mondtam magamban "...ennyire elszomorította volna a veresége? Hisz ha jól tudom ez volt még csak az első ilyen versenye...és ahhoz képest nem is ért el annyira rossz helyezést..."

Miközben gondolkodtam újra visszapillantottam a fiúra. Még mindig meredten bámult maga elé, majd elnézett a másik irányba. Egy ideig arra bámult, majd lassan elindult. Én is abba az irányba néztem, majd mikor rájöttem, hova megy, elmosolyodtam.

Katsuki Yuuri a pezsgősasztal felé tartott.

"Hmmm úgy érzem ez a bankett más lesz, mint a többi..." mondtam magamban majd odasétáltam egyik jó barátomhoz, Chrishez.

-Chris!-szólítottam meg, miközben boldogan integettem neki.

-Viktooor-mondta Chris sejtelmesen-rég láttalak ennyi életkedvvel banketten. Mi az oka? Vagy inkább...KI az oka?

-Hagyjál már!-nevettem el magam-Senki miatt nem mosolygok.

Amit tudni kell Chrisről az az, hogy ha vele beszélgetsz, száll az idő. Most is ez történt, mert mire észbekaptam, már 10 perce vele beszéltem. Valami érthetetlen oknál fogva ezután a felfedezésem után tekintetem a pezsgősasztal felé vándorolt. Chris gondolom észrevette, hogy most másra figyelek, ezért abba is hagyta a magyarázást, és másokkal folytatta a társalgást.

Katsuki Yuuri a pezsgősasztal mellett állt, szemei csillogtak, arca kipirosodott, körülötte pedig tömérdek üres pezsgőspohár hevert. "Wow ez izgalmas lesz..." gondoltam magamban, majd egy picit el is mosolyodtam.

Hirtelen elkaptam a tekintetem, és azt vettem észre, hogy Chris engem bámul. Ráadásul egy igencsak perverz vigyorral. Basszus, mi járhat ennek az embernek a fejében? Chris még egy ideig engem nézett, majd megindult a japán srác felé.

Már megint mit találhatott ki??!

Miután odaért hozzá, odahajolt a füléhez, és valamit súgott neki. Miután végzett, ránézett Yuurire, gondolom valami reakciót várt tőle, amit meg is kapott. A fiú először csak értetlenül bámult rá, majd hevesen bólogatni kezdett. Chris ekkor megfogta a kezét, és kivezette őt a teremből.

Mit súgott neki Chris?

Hova mentek?

Visszajönnek egyáltalán?

Míg az első kettő kérdésem megválaszolatlan maradt, az utolsóra perceken belül megkaptam a választ: igen. Igen, visszajöttek. Nem is akárhogyan.

Chris és Katsuki Yuuri egy szál boxerben tért vissza a terembe.

Viktor on Ice Where stories live. Discover now