14. Rész

1.8K 153 27
                                    

Végül kb. hajnali 3-kor sikerült elaludnom, mivel addig néztem a Chris által küldött képet. Álmosan és gyakorlatilag félholtan másztam ki az ágyamból reggel 7-kor. Kábultan pakoltam össze a cuccaimat, és miután Makkachint betakargattam, elindultam a jégpálya felé. Yukon kívül senki nem volt még ott, mivel még bőven a nyitás előtt értem oda. A fáradtságtól csigalassúsággal vettem át a korimat, majd felléptem a tükörsima jégre. Egy jó háromnegyed órát koriztam a ködös pályán, amikor hallottam, hogy kinyílik az ajtó. A két Yuri lépett be rajta.

-Ajánlom, hogy kész legyen a koreográfiám!!-kiáltotta nekem Yurio.

-Umm jó reggelt...-motyogta Yuuri alig hallhatóan.

-Neked is 'reggelt, Yuuri!!-harsogtam vidáman a hasogató fejfájásom ellenére.-És igen, elkészültek a koreográfiák-tettem hozzá Yurio kedvéért.

A két fiú feljött a jégre, majd egy rövid bemelegítés után megálltak velem szemben.

-Okés. Először is, hallgassátok meg a zenéket-mondtam, majd bekapcsoltam a lejátszót. A pályát hamarosan betöltötte egy nyugtató, selymes zene. Ez volt az Agape.

-Gondolkoztatok már a szerelmen?-kérdeztem tőlük.

-Pfuj, dehogy is!-vágta rá Yurio ingerülten.

-M-mmm-rázta meg a fejét Yuuri.

"Na, majd fogsz."-gondoltam magamban.

-Rendben. Mit éreztek a zenét hallgatva?-tettem fel a következő kérdést.

-Mmm ártatlan és tiszta...mint aki még csak most ismerkedik a szerelem érzésével-foglalta össze Yuuri meglepően jól. A zene ugyanis pont erről szól.

-Pontosan. Viszont most jöjjön a másik zene.

Azzal elindítottam az Erost.

-Amit az előbb hallgattunk: Agape. Feltétlen szerelem. A mostani zene: Eros. Testi szerelem.

-Viktor! Nekem ez a darab kell!-jelentette ki Yurio határozottan.-A másiktól hánynom kell!-sziszegte undorodottan.

-Semmi értelme elmondtanod, melyiket szeretnéd. Már rég elosztottam köztetek a zenéket-jegyeztem meg titokzatosan. Erre a kijelentésre Yuuri összerezzent. Látszott rajta, hogy izgul a döntésem miatt.

-A beosztás pedig a következő lesz...-vezettem fel, majd rámutattam a japán fiúra.-Yuuri!!! A tied lesz Eros!!-majd Yurio felé fordultam.-A tied pedig Agape!!

Ennek hallatán mindketten ki voltak akadva, ám mindkettejük máshogy. Míg Yuuri magába sorkadva meredt a jégre, Yurio vérben forgó szemekkel üvöltött...a mai napon már sokadjára.

-CSERÉLD MEG!! KÖZÖM NINCS EHHEZ A SZ*RHOZ!!!

-Yurio...csak így tudod meglepni a közönséget-magyaráztam neki higgadtan-ha nem akarod elkorcsolyázni, akkor úgy veszem, hogy Yuuri nyert, és itt maradok-jelentettem ki.

-Jólvan...előadom azt az undormányt...De akkor ha nyerek, vissza kell jönnöd velem Oroszországba, megértetted??!-kiabálta Yurio, pedig alig pár lépésre voltunk egymástól.

-Oki! És te, Yuuri? Mit szeretnél tenni, ha nyersz?-szólítottam meg a fiút a lehető legkedvesebb hangomon, mivel szegény csak sápadtan nézte a csillogó jeget. Másodpercekig tartó hallgatás után végre megszólalt.

-Ka-Katsudont szeretnék veled enni...-suttogta.

Mit ne mondjak, nem erre a válaszra számítottam. Yurioval együtt meglepetten fordultunk a japán fiú felé, aki valamivel nagyobb hangerővel folytatta.

Viktor on Ice Where stories live. Discover now