Utószó

1.4K 75 28
                                    

Ehhh...

Egy csomó dolgot akartam írni, de most valahogy mégsem tudok belekezdeni...

Először is, szeretném megköszönni, hogy elolvastátok ezt a ficit, és hogy volt türelmetek kivárni azt a rengeteg időt, ami alatt megírtam egy-egy részt. Továbbá köszönöm a sok csillagot is :3

Másodszor, mivel ezt a könyvet viszonylag régen kezdtem el írni, ezért az elején BIZTOSAN vannak fatális helyesírási/szerkezeti hibák. (Fun fact: még soha, egyetlen egyszer sem olvastam újra a sztorit, szóval tbh az elejére nem is nagyon emlékszem 😅)Emiatt úgy döntöttem, hogy majd talán őszi szünetben átrágom magam az egész könyvön, és finomítok még rajta itt-ott. (Ha esetleg emlékeztek egypár hibára vagy nemtom, nyugodtan megírhatjátok 😊)

Mit is akartam még...?

Jaaa igen igen...Ez nemtom, mennyire hangzik hülyén, de a nap bármelyik szakában küldhettek nekem Yoi fanfictionöket, amik nektek tetszettek/esetleg ti magatok írtátok. De komolyan. Éhezem a Viktuuri történetekre.

Éééés ööö ez egy jó gagyi önreklámozás lesz, de Laczkok és én közösen írunk egy fanficit, amit a babykatsudon oldalon találhattok meg (ez a közös profilunk :3). Szerintem tök cuki a cselekményszál (bruh látszik, hogy nem én találtam ki), és Kata nagyon ügyi író. Eddig még csak 2 fejezet van fönt, de már előre megírtunk 2-3 részt, amiket hetente fogunk kirakni. Még nemtom, melyik nap.
Ezen kívül még fogok oneshotokat írni a oneshotos könyvembe (ki hitte volna), amikor megjön rá az ihlet valamelyik töri/kémia/föci órán.
Tőletek is elfogadok ám ötleteket, ha van!

(Tuti az lesz, hogy most semmit sem tudok írni, de amint kirakom a részt, eszembe jut 6 millió dolog, amit le kellett volna írnom, de elfelejtettem)

Na, megvan 😄

Először Zuziru  hívta fel rá a figyelmemet, de aztán még akadtak páran, akik kérték a könyvnek a borítóját felirat nélkül, csak sajnos wattpad dm-ben nem lehet képet küldeni, viszont most ide megpróbálom beszúrni, és akkor le tudjátok innen tölteni/screenshotolni:


Olyan szép :')

Ehhhhhhhh szerintem ennyit szerettem volna...🤔
Maximum írok egy Utószó 2-t, ha valamit elfelejtettem 😅

Na sziasztok! (És még1x köszi, hogy elolvastátok a ficit :3)

Viktor on Ice Where stories live. Discover now