Chapter 5

5.6K 202 3
                                    

Už snad po stý se přetočím na druhý bok, když se po celém pokoji rozezní mé vyzvánění. Natáhnu se pro mobil a bez toho, aniž bych věděla, kdo to je, to zvednu. ,,Alex u telefonu." můj unavený hlas se nedá přeslechnout.

,,Alex? Tady Grace. Napadlo mě, jestli bys nechtěla jít dnes nakupovat? Liam jede s mým bráchou, tak bychom se připojili." ozve se dívčí hlas.

,,No tak fajn." povzdychnu si a začnu se zvedat z postele.

,,Za půl hoďky jsme tam." ukončí to a mě mozkem projede vlna se zprávou, že mám jen půl hodiny. Okamžitě odhodím mobil na postel a vlítnu do koupelny. Po deseti minutách se přiřítím k jednomu z kufrů, jelikož jsem byla líná vybalovat, a vytáhla si random (zní to jako kondom :D) oblečení. Ještě mi zbylo pár minut, tak jsem si dala rychlou cigaretu. Pak jsem uslyšela troubení a bratrovi vrzající dveře.

,,Pojď Alex." zaklepe na dveře a tak se vydám ven. Oba jsme nastoupili do zadní části auta a to se hned rozjelo.

,,Ahojky Alex!" zazubí se na mě Grace. Její bratr se na mě podíval ve zpětném zrdcátku a ušklíbl se. ,,Alex, tohle je Harry. Harry, Alex." představí nás Grace. V hlavě se mi objeví vzpomínka na to, jak jsme se potkali poprvé. Trapas....

Zaparkovali jsme na nákupním parkovišti a já poprvé vkročila do místního nákupního centra. Všude kolem hráli písničky, svítili tu cedule s nápisy a všude kolem nás pochodovali davy lidí. ,,Alex, sem musíme jít!" vyjekne Grace a už mě táhne pryč. Kluci se vydají za námi. ,,Zkusíme si tohle, tohle, tady to, támhle to a.... Tohle!" hodí na mě kupu hadrů a odtáhne do kabinky. Pár věcí jsem si zkusila a nakonec jsem si koupila jedny džíny, triko a crop top. Takhle jsme prošli celé patro.

,,Zajdeme si na oběd?" navrhne unavený Liam a Harry přikývne.

,,Fajn." dojde k němu Grace a obeme ho. On ji chytí kolem pasu a vydají se do zdejšího fastfoodu. My s Harrym se za nimi vydáme jako páté kolo u vozu.

Liam nám všem něco objednal a my ostatní si sedli ke stolu. ,,Vidím to tak na tři obchody a pak kino. Co vy na to?" strčí si Grace poslední hranolku do pusy a zapije to kolou.

,,Přijímám!" zazubí se Liam a políbí ji.

,,Hele nechte si to na svoje rande." zašklebím se.

,,Tak se radši otoč, paní kyselá." vyplázne na mě Liam jazyk a zase se na ní natiskne.

,,Jdu to odnést." zvednu se. Dojdu ke koši, když za sebou někoho ucítím. Otočím se a samozřejmě tam stál Harry. ,,Sleduješ mě?" uchechtnu se.

,,Nechci tam sedět jako pátý kolo u vozu." pokrčí rameny. ,,A myslím, že má přítomnost je nepotěší tak, jako tebe." ušklíbne se.

,,Kdo řekl. že jsem za tvou přítomnost ráda?" odfrknu si. 

,,Ten tác strkáš do špatný díry. Patří sem." uchechtne se a ukáže na železný regál. 

,,Jistě. Pán se vyzná." řeknu hlubokým hlasem.

,,To víš. Já se vždycky trefím do správné díry." zašeptá mi do ucha. Hned, jak to uslyším, se má ruka napne a tác do té poličky zajede tak rychle a tak nahlas, že se na nás všichni otočí. ,,Vidíš. Učíš se rychle." zasměje se a odejde. Co to se mnou ten frajírek dělá?


Omlouvám se za neaktivitu, ale skoro celé prázdniny nemám wifi, takže nemám kde to psát...

STAY STRONG ✔Where stories live. Discover now