Chapter 8

5.2K 195 6
                                    

,,Vstávat a cvičit!" probere mě ten nejvíc otravný hlas na světě zrovna, když se mi zdá o sexu s Justinem Bieberem. ,,No tak sestřičko, už je jídlo." zašeptá mi do ucha. V tom mi má hlava vylítne do vzduchu a srazím se čelem s jeho obrovskou hlavou. ,,Au! Ty seš magor." promne si své bolavé místo.

,,Nemáš brát boží slovo na darmo. A kde je to jídlo?" rozhlédnu se po pokoji, ale vidím jen Grace, co mi tu dělá striptýz, protože se převléká. 

,,Dole v kuchyni. Máš tam hotové kafe a vafle." oznámí mi a mě se všechny mé sliny nahrnou do pusy. Rychle vylítnu z postele a nahážu na sebe kraťasy s tílkem a mikinou, udělám si ranní hygienu a přiběhnu do kuchyně, kde na mě čeká celý můj život. 

,,Taky má někdo velký hlad." uchechtne se vedle mě Chris a tím upoutá mou pozornost. 

,,Miluju jídlo, takže..." nechám větu nedokončenou a ochutnám první sousto z vaflí. Chvíli ho koušu, ale pak přijde kyselá chuť, která se rozplyne po celé mé puse. Rozeběhnu se ke koši, kam své rozžvýkané sousto vyplivnu a otočím se na smějící se osobu za mnou. ,,Liame!" zařvu a rozeběhnu se proti němu. Ten vyběhne ven a zamíří k bazénu. To mi vyloudí úžasný plán. 

,,To je pomsta za ten loňský halloween!" křikne na mě. Najednou se zastaví, což mě vykolejí a trochu do něj narazím. 

,,Co to-" nedořeknu to, protože mě dvě silné paže chytí za mé boky a hodí do ledového bazénu. Rychle se vynořím nad hladinu a pořádně se nadechnu. ,,Vy kreténi!" křiknu na v záchvatu se válícího Liama a Harryho. 

,,Jaká je ranní koupel?" řekne mezi smíchem Harry. 

,,Jste fakt idioti." řeknu uraženě a vylezu z vody. Sundám si mikinu, která je díky vodě neuvěřitelně těžká a hodím ji na Liame, který ji pohotově chytí. Pak mě napadne ta nejlepší pomsta na světě. ,,Teď se musím kvůli vám jít znovu převléct." povzdychnu si. Trochu se oba uklidní a toho využiju. Přetáhnu si přes hlavu své promočené tílko a dám to Harrymu do ruky. K tomu mu ještě přidám své kraťasy a tak se ocitnu jen ve spodním prádle. ,,Pověste mi to, aby to uschlo." mrknu na ně a vydám se dovnitř. Všichni kluci, co dole seděli na snídani na mě zírali, div, že po mě hned neskočili. Hrdě se zavřu do svého pokoje a pak se rozesměju na celé kolo. 

,,Alex, co to mělo jako znamenat?!" vpadne do pokoje Liam a začne po mě řvát. 

,,Šla jsem se převléct." pokrčím nevinně rameny. 

,,Skoro nahá?! Zbláznila ses?!" zvedne na mě vyjeveně obočí. 

,,Studilo mě to." vezmu si suchou podprsenku a ta to černý crop top. Liam se automaticky otočí a tak si prohodím i kalhotky a vezmu si černé kraťásky. 

,,Nejradši bych tě teď poslal domů! Víš, jak se teď a tebe budou všichni koukat? Jako na kus masa!" vyjekne. 

,,Za prvé nejsem kus masa, za druhé to bylo, jako bych měla plavky a za třetí nejsi můj otec, abys mě posílal domů." u posledního jsem ho šťouchla do hrudi. 

,,Ale jsem tvůj starší bratr a mám na tebe dávat pozor!" 

,,Neměl sis zahrávat." uchechtnu se a odejdu z pokoje. V klidu si sednu ke své nové snídani a snažím se ignorovat ty hladové pohledy ostatních. 

,,To bylo pěkný představení." zasměje se někdo vedle mě. Už po hlasu poznám, že jde o toho sexy majitele téhle chatky. 

,,Díky. Bylo hlavně pro tebe." mrknu na něj a pak se oba rozesmějeme. 

,,Hele Alex vím, že si ještě na střední, ale nezašla bys někdy někam?" podrbe se na zátylku. ,,Třeba kino nebo tak."

,,Jasně." zaculím se. ,,Dej mi mobil." nastavím ruku a on mi na ni zmateně položí jeho telefon. Nacvakám mu do toho několik čísel a pak to uložím. ,,Ať se nemusíš ptát bráchy." dodám a on konečně pochopí. Ještě jednou se na mě zářivě usměje a pak se rozejde někam pryč. 

,,Tak jak sis užila svou první nahou přehlídku?" ozve se za mnou jeho chraplavý hlas. 

,,Na poprvé docela dobrý. Líbilo?" ani se neotočím a v klidu si do úst vložím další sousto z mé snídaně. 

,,Ušlo to. Nezajdeme k jezeru?" opře se vedle mě o pult a nevěnuje mi ani jeho pohled. 

,,Nevím, proč bych měla." 

,,Protože chceš." šeptne mi do ucha. ,,Tak pojď." škubne hlavou k východu a rozejde se tam. Chvíli váhám, ale pak se stejně zvednu. Co se může stát?


Pokračování příště....

STAY STRONG ✔Where stories live. Discover now