Chapter 7

5.4K 187 9
                                    

Neohrabaně vylezu z auta a rozhlédnu se po místě, na kterém strávím čtyři dny. Příroda je tu krásná, jezero je čisté a chata je moderně založena. Mají tu velkou verandu s grilem, ohniště, houpačku a vířivku. Chata je obrovská a má dvě patra. Liam s Harrym vezmou naše tašky a rozejdou se ke vchodu. Grace se připojí ke mně a chytne mě kolem ramen. ,,Komu to tu patří?" rozhlédnu se po velké chodbě, do které jsme momentálně vstoupili. Samozřejmě mě zaujme obraz s nahým mužem...

,,Chrisi!" vykřikne můj bratr, až nadskočím. Podívám se za sebe a spatřím pěkného bruneta, co se vítá s mým bratrem. Pak se pozdraví s Harrym a Grace. ,,Chrisi, tohle je moje mladší sestřička Alex." zazubí se na mě a já ho spražím pohledem, protože mě nazval mladší sestřičkou.

,,Já jsem Chris. Majitel téhle chaty." podá mi ruku a věnuje mi svůj krásný úsměv. 

,,Je to tvého táty." ozve se chraplavý hlas vedle nás. Překvapeně pohlédneme na rozcuchaného Harryho. ,,Ta chata je tvého táty, ne tvoje." 

,,Na tom nezáleží. Je to můj otec, takže je to i moje." pokrčí Chris rameny a zase pohlédne na mě. 

,,Ale záleží. Kdyby byla tvoje, tak jak ty tvrdíš, nemusel by ses ho ptát a prosit ho, jestli sem můžeš jet." uchechtne se Harry. 

,,Hele co máš za problém?!" vyjede po něm Chris. Liam se mezi ně pohotově postaví a tím zabrání možné rvačce. 

,,Tak klid. Je úplně jedno, čí chata je. Důležitý je, že tu jsme a pořádně si to tu užijeme." uklidní je. Chris si prohrábne své nagelované vlasy a odejde. ,,Co to jako bylo?" pohlédne Liam na Harry, který má v očích naprostý nezájem a pobavení. 

,,Jen jsem konverzoval." pokrčí rameny. Vezme si svou tašku a vyjde do druhého patra. 

,,Neřeš ho." povzdychne si Grace. ,,Najdeme nějaký volný pokoj pro tři."  mávne na nás a vydá se do schodů. 

,,Končí to vůbec?" zafuním. 

,,Jsi teprve na třetím schodu." uchechtne se Liam a Grace se rozesměje. 

,,Zdarec lidi!" přiběhne svalnatý černoch s dívkou za zády. 

,,Jayi!" pozdraví se s ním Liam. ,,Ahoj Tish." obejme dívku tmavší pleti. Pak se s nimi přivítá Grace a jejich pohled uvízne na mě. ,,Jayi, tohle je má sestra Alex." konečně mě nepředstaví, jako malou holku. 

,,Těší mě, Alex. Tohle je moje snoubena Tish." předství mi dívku vedle něj. Mile se na ně usměju a podáme si ruce. ,,Sejdeme se venku." mrkne na nás a sejdou po schodech dolů. My se přemístíme do volného pokoje, kde jsme si vybalili a převlékli se do plavek. My s Grace jsme si na to ještě vzali šaty, ale Liam šel jen v plavkách. 

,,Zdarec lidi!" vykřikne neandrtálec, co si říká můj bratr. ,,Tohle je moje sestra Alex." ukáže na mou maličkost a všichni se na mě usmějou. Bratr mi podá kelímek s limonádou a posadí mě mezi ty dvě svobodné holky. 

,,Já jsem Sue a tohle je Magie." představí se tmavovláska s blondýnkou. 

,,Alex." vyslovím své jméno a pak se usměju. ,,A co tady takhle děláte?" snažím se navázat konverzaci. 

,,Teď čekáme, až se udělá maso z grilu a pak se prostě blbne." ujme se slova Magie. ,,Piješ pivo?" nakoukne do mého kelímku. 

,,Limonádu. Já alkohol nepiju." trochu se nad tím slovem ošiju. 

,,Ještě nikdy jsem nepotkala osobu, co by nepila." uchechtne se Sue. 

,,Já pila. Dřív." dodám. 

,,Alex, pojď. Představím ti ostatní kluky." vysvobodí mě Grace. Omluvně pohlédnu na holky a pak následuju mojí zachránkyni. ,,Pánové, chci vám představit mou budoucí švagrovou Alex." postavíme se k partě kluků. ,,Tohle jsou dvojčata Sally a Sam." představí mi dva sexy blonďáky. U jednoho z nich bohužel stála holka. ,,A tohle je Sallyho přítelkyně, Lucy." mile se na sebe usmějeme a Grace pokračuje dál. ,,Tohle je Zack, Will, Joe a Tedy." ukáže na čtyři krasavce. Zack s Willem jsou tmavovlasý hošani, zatímco Joe byl zrzek a Tedy brunet. 

,,Těší nás, Alex." řekne gentlemensky Will a políbí mě na hřbet ruky. 

,,Tak hele." přidá se k nám Liam a ochranářsky si mě stáhne k sobě. ,,Tohle je moje sestřička, takže kdo na ni jen sáhne, dostane přes držku." pohrozí všem a Will dá ruce, že se vzdává. ,,Fajn. Alex, už je jídlo, tak pojď." spraží kluky posledním pohledem a pak si sedneme ke stolu, kde se nacpeme grilovaným masem...


Po extra dlouhý době nový kapča... 

Nahoře je Chris ;*

STAY STRONG ✔Onde histórias criam vida. Descubra agora