15 - Epiloog

1.6K 109 40
                                    

Liefste Matthias

Ik schrijf je deze brief omdat we nu al een maand samen zijn. Kan je het geloven?

Het voelt raar om zelf nu een brief te schrijven, jij was ten slotte mijn geheime aanbidder.

Knap hoor, de manier waarop je dat allemaal tot in de kleinste details geregeld had. En dat is zelfs niet ironisch bedoeld, sloddervos die je bent.

Ik ga eerlijk zeggen dat ik die briefjes in mijn locker echt miste. Natuurlijk ben ik zo geweldig blij dat ik jou heb (niet dat ik je ervoor niet had, maar je weet wel wat ik bedoel dus laat me nu even de romantische ziel uithangen.)

Als cadeau voor onze eerste maand heb ik twee pizza's besteld voor ons (of misschien voor jou alleen. Ik ken je al langer dan vandaag). Ja, we kunnen die 'super coole nieuwe serie' bekijken. Hopelijk krijg ik er geen spijt van.

In ieder geval, ik zie je graag sukkel.

Liefs,
Sander

P.S. Stuur je me een briefje terug?

--

Het is gedaaaaaan!!
Kan je het geloven?

Ik vond het zó leuk om dit boek te schrijven en jullie votes & comments te zien! Dit is het eerste boek dat klaar is op dit account, maar ik blijf natuurlijk verder schrijven: het eerste deel van 'Nooit vergeten' (ook een boyxboy of c) staat nu online!! Hopelijk zie ik jullie daar!!

Heel erg bedankt voor al die leuke comments en votes iedereen. Ik zie jullie snel terug in een volgend boek van mij of op mijn profiel! En voor een laatste keer in dit boek:

Liefs

Liefdesbrief | BoyxBoyWhere stories live. Discover now