I want you

372 17 5
                                    


Nejevoljno sem sedela v restavraciji in čakala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nejevoljno sem sedela v restavraciji in čakala. Minute so bežale, bližala se je sedma ura. Naročila sem si že dve pijači in upala, da ne bo vse skupaj predrago, če bom slučajno naročila še tretjo. Dvignila sem se in odšla na cigareto.

Ko sem zunaj kadila, sem razmišljala. Ian mi je naročil, da naj počakam. Pojma nisem imela, zakaj. Nenazadnje se je do vseh obnašal enako in jim dal le podpis. Mene pa je prosil, če ga počakam. Vse skupaj se mi je zdelo čudno.

In o čem naj se pogovarjam z njim? Ob misli, da bom sedela z njim, na pijači, je moje srce pričelo noro razbijati. Nekaj mi je govorilo, da bo to zanimiva izkušnja. Predvsem zato, ker mi bo namenil nekaj svojega dragocenega časa.

Vrnila sem se v notranjost in sedla za mizo. Natakar je že tretjič prišel do mene in mi ponudil meni, da bi jedla. Nisem bila lačna. Bila sem preveč vznemirjena, da bi karkoli spravila v usta. Nenazadnje sem čakala Iana Somerhalderja.

"Inea?"

Obrnila sem se in ga zagledala ob mizi. Bila sem tako zamišljena, da sploh nisem opazila, kdaj je prišel.

"Hm ... Ian," sem zamrmrala.

Zdel se mi je utrujen. Verjetno je skoraj izgubil roko med podpisovanjem. Včasih res nisem razumela, kako igralci zdržijo te promocije, saj se je nagnetla množica, da bi dobila podpise in se slikala z njimi.

"Oprosti za čakanje," se je opravičil. Potegnil je stol proč od mize in sedel nanj. Nato me je pogledal. Njegove modre oči so se dobesedno prikovale name. Postalo mi je neprijetno, saj se mi je zdel popolnoma drugačen od tistega Iana, ki sem ga srečala dve uri prej. Sploh pa ... Še vedno nisem razumela, kaj je hotel od mene.

"Je že v redu," sem dejala.

"Bi kaj jedla?" me je vprašal.

"Hm ... Nisem ravno lačna," sem se poskušala izgovoriti. Naj jem pred njim? Da se ponesreči popackam, ko bom buljila vanj kot tele v nova vrata? Ne bi bilo ravno privlačno, kajne? Ne, tega si nisem smela privoščiti.

"Če ne bova jedla kasneje," je dejal.

Naročil si je pijačo. Z zanimanjem sem ga opazovala. Še vedno nisem vedela, zakaj me je prosil, da naj počakam.

"Zakaj si me prosil, da počakam?" sem direktno vprašala. Res me je zanimalo. Nenazadnje sem predolgo čakala, da so se slikale z njim vse obsedene oboževalke. Saj sem bila tudi sama obsedena, vendar nisem izkoristila nobene priložnosti, da bi se stiskala k njemu, kot so to nekatere počele med slikanjem.

"Imam dober razlog za to," je dejal.

"Razlog?"

"Ja. Zdiš se mi drugačna od drugih deklet," mi je pojasnil. Opazoval me je s čudnim pogledom, ki si ga nikakor nisem znala pojasniti.

"Drugačna?"

Nasmehnil se je. Hotel mi je že odgovoriti, ko je prišel natakar s pijačo. Ian je iz žepa potegnil denarnico in mu pomolil trideset evrov. Opazovala sem, kako je natakar poračunal še mojo pijačo zraven. Sranje. Še to se mi je manjkalo.

"Plačala bi svoje," sem rekla, ko je natakar odšel.

"Ne," je odvrnil. "Jaz sem te prosil, da počakaš. Normalno je, da plačam pijačo. In večerjo, če si slučajno postala lačna."

"Nisem," sem počasi odvrnila. "Torej? Zakaj sem drugačna?"

Njegove modre oči so se pomudile na meni. Nekaj mi je govorilo, da mi njegov odgovor nikakor ne bo všeč.

"Zdela si se mi drugačna. Bolj odprte narave," je dejal.

"Odprte narave?" Sedaj pa sem bila zares radovedna. Nikakor mi ni jasno, na kaj je namigoval. Kaj je imel za bregom?

"Kako to misliš?" sem počasi vprašala.

Srknil je požirek pijače. Zdelo se mi je, da se obotavlja. Ali pa sploh ne želim slišati odgovora? Pravzaprav ... Nekaj mi je govorilo, da mi njegov odgovor nikakor ne bo všeč. Mogoče pa sem se motila ... Le kdo ve?

"Govorim o seksu," je končno odgovoril.

Ravno sem srknila požirek soka. Zaletelo se mi je. Na silo sem pogoltnila, nato pa zadihala. O bog. Kaj? Seks? O čem se že gre? V tistem trenutku si nisem niti predstavljala, da bi z Ianom Somerhalderjam lahko govorila o seksu.

"Seksu?" sem ponovila.

Ian se je nasmehnil. Očitno ga je vse skupaj zabavalo.

"Ja. O seksu. Torej ... Hotel sem te vprašati, če bi te zanimal ... Seks z mano," je končno dejal. Od šoka bi skoraj zletela s stola. Ok, takšnega razloga pa nisem pričakovala. Nisem pričakovala, da me bo povabil v posteljo.

"Nisem za to," sem dejala.

Namrščil se je.

"Saj veš, da bom vztrajal, kajne, Inea?" me je vprašal.

Odkimala sem.

"Ne, tega pa res nočem. Nisem za to," sem rekla.

Za trenutek me je opazoval. Njegove modre oči so me motrile in moje srce je pričelo razbijati od vznemirjenja.

"Čudno. Druge bi dale vse, da jih samo pogledam," je dejal. To je že bilo res. Vendar nisem bila takšna kot ostale.

"Vendar si sam rekel, da sem drugačna," sem odvrnila.

"Točno. In zato te hočem imeti. Vsaj za eno noč," je dejal. Ugriznila sem se v ustnico. Čeprav sem ga zavrnila že v začetku, me je ponudba zamikala. Eno noč z Ianom Somerhalderjem. V postelji. Ob misli na to mi je zavrela kri v žilah.

"Prav," sem pristala.

Nasmehnil se je.

"Potem pa greva," je dejal.

Kot v sanjah sem se dvignila in mu sledila. Ko sva bila zunaj, na hladnem nočnem zraku, sem se zavila v jopico, ki sem jo imela preko obleke. Hodila sva po ulicah in spraševala sem se, koliko časa bova potrebovala do cilja, saj so me noge pošteno bolele.

Nenadoma me je Ian prijel in potegnil v temno ulico. Od presenečenja nisem niti pisnila, saj me je pritisnil ob zid. Začutila sem njegovo telo ob sebi. Za trenutek so se njegove oči srečale z mojimi, nato pa se je polastil mojih ustnic.

Skoraj sem se raztopila od poljuba. Uživala sem v njem. Previdno sem naslonila dlani na njegove prsi, on pa je z dlanmi prijel mojo dojko in jo stisnil. Zastokala sem v njegova usta. Ian je poglobil poljub in v naslednjem trenutku je premaknil roko dol, da je zdrsela preko mojega trebuha, dokler ni pričela vleči mojo obleko gor ...

One night with Ian SomerhalderWhere stories live. Discover now