Toilet

277 14 7
                                    


"Zvečer," sem odvrnila in položila roko na njegove ustnice. Bilo mi je jasno, da tukaj ne moreva ... Ničesar. In če bo v nama zavrelo, se bova težko zadržala. Čeprav sem bila prepričana, da so to še vedno sanje, je bilo moje poželenje še kako živo in pristno. Zdelo se mi je, da je najin odnos na dobri poti, da postane nekaj več.

"Ne vem, če bom zdržal," je dejal.

Nasmehnila sem se.

"Boš," sem mu zagotovila.

Končno je minilo podpisovanje. Počakala sem Iana, da je prišel k meni. Brez besed me je prijel okoli pasu in me potegnil za seboj. Mislila sem, da bova šla v hotel, vendar na moje presenečenje me je odpeljal v drugo smer.

"Kam greva?" sem vprašala, ko sva obstala pred straniščem. Ian je odprl vrata in brez besed me je potisnil noter. Nemudoma sem ugotovila, kam greva. Nekam, kjer bova sama. In nekam, kjer bova lahko potešila svoje potrebe.

"Ian," sem zamrmrala, ko me je prijel in potegnil v separe. Brez besede me je poljubil. Zastokala sem v njegova usta. Bila sem presenečena nad njegovo strastjo. Začutila sem, kako mi je pričel dvigovati obleko.

"Ne, prosim te," sem šepnila, vendar na moje presenečenje me je potisnil na pokrov wc školjke. Ponovno me je poljubil.

"Ne zmorem več čakati," je odvrnil. "Cel dan sem te gledal med publiko. Mar se zavedaš, da sem komaj sedel na miru?"

"Ampak lahko bi šla v hotel ..."

"Ne. Tukaj bova. Nihče naju ne bo motil," me je prekinil. Na moje presenečenje si je pričel odpenjati hlače. Povlekel ga je iz hlač in v naslednjem trenutku sem ga imela v ustih. Od šoka sem se z roko oklenila njegovega levega boka. Slišala sem njegov stol. Močno me je prijel zatilnik in pritisnil, da sem ponovno zastokala.

"Ne tega," sem zamrmrala, ko sem se za hip odmaknila. Odmaknil je moje lase in mi pomignil, da naj nadaljujem. Vdala sem se v usodo in ga ubogala. Pri tem sem začutila njegovo dlan, ki me je božala po dojkah. Čisto počasi je segel v dekolte moje obleke in se s prsti pričel igrati s prsnimi bradavički. Njegovi dotiki so bili tako močni, da bi najraje kričala od užitka, ki me je počasi vleklo, da sem si želela še več.

"Pridi," se je nenadoma odmaknil in me prijel, da sem se dvignila na noge. Spretno me je obrnil in naslonil tako, da sem se naslanjala na steno kabine. Začutila sem, kako ga je potisnil vame. Ob tem sem skoraj zakričala, vendar sem se uspela zadržati.

Čeprav sem se navadila na divji seks, je bil slednji nekaj neverjetnega. Nisem pričakovala, da bo tako ... Strasten. Poželjivo sem vpijala vsak njegov dotik, se prepuščala divji nasladi, ki je vrela iz naju in povzročala pravo evforijo.

Ko je končal, se je odmaknil. Napol omamljeno me je obrnil k sebi in poljubil. Oklepala sem se ga kot pijanec plota. Nisem se še privadila, da si me je vzel kadarkoli si je tega zaželel. Sicer pa... Normalen moški bi se onesvestil od količine seksa. On pa ... Zdelo se mi je, da je z vsakim najinim seksom postajal še bolj nenasiten.

"Ne bi smela tega," sem dejala, ko sem se uredila. Ian me je premeril. Rdečica je zalila moja lica. O bog, še vedno nisem verjela, da sem seksala z Ianom Somerhalderjem. Zdelo se mi je preprosto nemogoče.

"Popolnoma svobodna sva, da delava tisto, kar želiva," je dejal. "In seks na stranišču ni ničesar prepovedanega. Če te ne ujamejo, seveda."

Ok, o tem bi se pa res dalo debatirati. Vsekakor pa sem bila prepričana, da mi bo žal, ko bom prišla domov. Imela sem ga sedaj ... Vendar ne bom ga imela za vedno. Nikoli. Najin dogovor je bil jasen. Popolnoma jasen.

"Greva," je dejal. "In danes ne smeva lačna v posteljo."

"Če ne bova spet pozabila jesti," sem se pošalila. Bilo je res. Prejšnji večer nisva se niti pritaknila hrane, ki jo je naročil.

"Verjemi. Se zna zgoditi," je nasmejano dejal.

One night with Ian SomerhalderWhere stories live. Discover now