Jealous

283 13 8
                                    

Ian se je odmaknil, da sem se lahko dvignila

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ian se je odmaknil, da sem se lahko dvignila. Ko sem se obrnila proti njemu, me je objel okoli pasu in me poljubil. Njegov moker poljub mi je dal vedeti, da si me še vedno želi. Spraševala sem se, kaj se bo zgodilo med nama. Vedela sem, da je nemogoče, da bi bila z njim. Kljub temu pa sem imela vsaj kanček upanja, da bova storila korak dlje.

Nevede sem se zaljubljala vanj. Sranje, saj si tega nisem želela. Nisem se želela zaljubiti v nekoga, ki bi bil zame tako ... Nedosegljiv.

"Kupil sem ti obleko," je dejal, ko sem se vrnila iz kopalnice. Samo pokimala sem, saj več nisem zmogla.

"Mislil sem, da ti bo tale zelena pristajala," je dejal in vzel obleko iz vrečke, v kateri je bila. No, imel je dober okus, sem pomislila, ko sem si ogledala obleko. Konec koncev je bila prečudovita in sama si je ne bi upala kupiti, saj sem vedno mislila le na to, da mi ne bi pristajala. On pa je bil moje nasprotje.

Saj res. Nasprotja se privlačijo.

"Hvala," sem se mu zahvalila.

Petnajst minut kasneje, ko sem bila oblečena, sem se ozrla po spalnici. Razmetana postelja, hrano, ki jo dejansko nisva niti taknila ... Ja, čistilke bodo imele veliko dela. Nenazadnje sva tako uživala, da se nisva niti zadrževala.

"Danes ne bo dolgo," je dejal, ko sva šla ven, na svež zrak. Prikimala sem in mu sledila po ulicah Pariza. Ko sva prišla do dvorane, kjer so imeli podpisovanje, se je obrnil k meni. Zdel se mi je neverjetno seksi v črni majici in navadnih kavbojkah. Sončna očala si je zataknil za ovratnik, nato pa me pogledal.

"Med odmorom greva na kratko kosilo," je rekel.

"Hm ... Raje ne," sem zamrmrala.

"Jaz plačam," me je prekinil. "In spomni se, kaj sem prej naredil, ko me nisi poslušala." Zardela sem. Dobesedno. Ob misli na trenutek, ko me je vzdražil do tega, da sem skoraj kričala od užitka, sem se odločila, da ga bom raje ubogala.

"Prav," sem šepnila.

Ianove oči so se za hip pomudile na meni, nato pa me je prijel in me potisnil v temno ulico, ki je bila blizu stavbe. Potisnil me je ob zid. Njegove ustnice so se polastile mojih in začutila sem, kako je njegovo koleno razprlo moje noge. Zatrepetala sem in se ga oklenila okoli ramen. Najina jezika sta se prepletla v navalu strasti in vedela sem, da sem moram zaustaviti, saj v nasprotnem primeru bi se mu prepustila sredi ulice.

"Težko bom zdržal," je šepnil na moje uho, ko me je privil v svoje naročje. Njegove ustnice so se nežno sprehodile preko mojega vratu.

"Tudi jaz bom težko zdržala, Ian," sem se odločila, da ga ne bom prepričevala v nasprotno. Želela sem si, da se me dotakne, saj je njegov dotik v meni povzročil pravo evforijo. Kot da bi bral moje misli, se je nežno dotaknil moje dojke.

"Končal bom takoj, ko bom lahko," je šepnil in me ponovno poljubil. "In vzel si bom čas zate. Let imam komaj jutri zvečer."

Sranje. Vedela sem, da bom morala podaljšati. Verjetno bom izgubila službo, vendar ... Komu mar. Vse bi dala, da ostanem še nekaj časa z Ianom Somerhalderjem, saj so me njegovi dotiki tako vzburili, da bi mu razprla noge v bližnji ulici.

Pol ure kasneje sem se znašla v dvorani. Moje oči so bile prikovane na njemu. Opazila sem, kako me opazuje preko dvorane. V moje misli so se prikradli spomini na minulo noč. Bila sva divja. Sploh pa tisti seks, ko sem se prebudila ... Ko me je dobesedno prikoval pod sabo in si me vzel brez malo slabe vesti. Oh, ja, vedela sem, da se bom prepustila brez enega samega zadržka. Bila sem presrečna, da mi je namenil malo pozornosti.

Uro in pol kasneje se je začelo podpisovanje. Nisem stala v vrsti. Bila sem sicer v bližini, vendar samo zato, ker me je Ian večkrat iskal s pogledom. Vsakič sem se mu sproščeno nasmehnila in mu dala vedeti, da sem ob njem.

Dve blondinki sta ga nenadoma dobesedno napadli. Želeli sta telefonsko številko, da ju objame in podobne neumnosti. Zavedala sem se, da je v meni zavrelo od besa. On je MOJ! Vsaj še nekaj ur je moj in ne bom ga delila z drugimi!

Opazil je moj pogled.

"Dekleti, ne objemam nikogar. Niti ne dajem telefonske," je dejal dovolj glasno, da sem ga slišala. Oddahnila sem si. Hotela sem biti še nekaj časa z njim. Mar sem prosila preveč? Nenazadnje me je Ian prosil, da ostanem.

Končno je le napočil čas za kosilo. Ian je prišel naravnost do mene in mi pomignil, da naj mu sledim. Poslušno sem mu sledila po hodniku.

"Mislil sem, da ju boš razbila," je dejal, ko sva se znašla zunaj. Radovedno sem ga premerila. "Ko sta me vprašali za telefonsko."

Prhnila sem.

"Ne delim te, dokler sem tukaj," sem rekla.

Slišala sem njegov smeh.

"Niti v sanjah si ne bi privoščil druge, če imam tebe v svoji postelji," je tiho dejal. Prijel je mojo roko in me potegnil k sebi, da sem pristala v njegovem naročju. "Absolutno si ti moja izbira, Inea. Druge me lahko sanjajo."

"Polaskana sem," sem šepnila.

Najine ustnice so se srečale v poljubu. Zakopal je dlan v moje lase, jaz pa sem se ga oklenila in mu vrnila strasten poljub.

Moja ločitev od njega bo težka.

"Hočem te," je zamrmral, ko se je za trenutek odmaknil.

4W}

One night with Ian SomerhalderWhere stories live. Discover now