Game on

384 17 5
                                    


"Ne," sem se v hipu odmaknila. Nisem bila pripravljena na pohotno otipavanje sredi ulice. Nisem se smatrala za lahko žensko.

"Saj ne bova tukaj," me je prijel tako, da se nisem uspela premakniti. Ponovno se je prisesal na moje ustnice. Oklenila sem se ga okoli vratu in mu ponovno vrnila poljub. Njegove dlani so se sprehajale preko mojega pasu in nenadoma so se sprehodile gor. Z dlanjo je segel pod dekolte moje obleke. Ko se je oklenil moje dojke, sem zastokala v njegova usta. V meni je vrelo od strasti. Pravzaprav že dolgo nisem spala z moškim in posledično sem bila bolj vznemirjena. In še ... Bila sem z njim. Ianom Somerhalderjem. Ni bilo čudno, da sem čutila takšno močno vznemirjenje, ki mi je pognalo kri po žilah.

"Ian," sem zastokala, ko se je pričel igrati s prsno bradavičko. Ničesar ni rekel, samo je sklonil glavo in pričel poljubljati moj vrat. Vrgla sem glavo vznak, da sem mu olajšala delo in se prepustila užitku. Začutila sem, kako se je v mojem trebuhu razplametela vznemirjenost in nenadoma sem zaželela, da bi se končno potešila.

"Ustavi se," sem ga prekinila.

Odmaknil se je za nekaj centimtrov.

"Kaj?" me je vprašal.

"Boljše bi bilo, da greva," sem odvrnila. "Ne moreva tukaj ..." Na svoje ustnice si je priklical vražji nasmeh.

"Kakor želiš," je dejal.

Odmaknil se je. Za hip sem mislila, da si je premislil, ko sem začutila, da mi je popravljal obleko. Še vedno se je smehljal.

"Pridi," mi je ponudil roko.

Oklevala sem, nato pa sem jo previdno sprejela. Ian me je počasi potegnil za seboj. Še vedno vznemirjena od njegovih poljubov in dotikov, sem mu sledila. V meni je vrelo, saj sem si želela še več ...

Prišla sva do hotela, kjer je imel najeto sobo. Vzel je ključe na recepciji, nato pa prišel nazaj do mene in mi pomignil, da mu sledim. Opazila sem, kako je ženska na recepciji buljila za nama, vendar se nisem ozirala na to.

"Naročim kaj v sobo?" me je vprašal.

Skomignila sem z rameni.

"Če želiš," sem odvrnila.

Za hip me je opazoval.

"Nisi preveč zahtevna, kajne?" je vprašal. Odkimala sem. Nikoli nisem bila preveč zahtevna. In mogoče me je to teplo po glavi.

"Dobro. Bom naročil," se je odločil. Obrnil se je in se vrnil na recepcijo. Opazovala sem, kako je ženski naročil in ko ji je pokazal hrbet, me je ta dobesedno prestrelila s pogledom. Njen ljubosumni pogled je bil dovolj zgovoren. Zavidala mi je. Pa kaj. Saj ga ne nameravam imeti za vedno. Ne. Samo za eno noč.

Vstopila sem v dvigalo. Začutila sem, kako me je objel okoli pasu in potegnil k sebi. Najine ustnice so se srečale v strastnem poljubu. Bilo mi je jasno, da me izziva. Vrnila sem mu poljub. Najina jezika sta se prepletla v divjem plesu in zastokala sem v njegova usta, ko se je z dlanjo sprehajal po mojemu hrbtu.

Strasti med nama ni bilo mogoče zatreti.

"Bodi pripravljena, da ne bo ostalo samo pri enemu seksu," je zamrmral na moje uho, ko sva stopila iz dvigala. Zardela sem.

"Ja," sem zamrmrala.

Ko sva prišla do njegove sobe, je odklenil. Vstopila sem v prostor in se razgledala, ko je prižgal luč. Pravzaprav ni imel sobe, ampak apartma. Domnevala sem, da so vrata na drugi strani, spalnica. To bo še zanimivo.

Zaklenil je za nama, nato pa me je prijel. Obrnil me je k sebi in zastrmela sem se v njegove modre oči.

"Preveč dolgo sem čakal," je zamrmral. V naslednjem trenutku sem začutila, kako me je dvignil v naročje in odnesel proti zaprtim vratom. Odprl jih je. V nekaj pičlih sekundah sem se znašla na postelji, Ian pa je bil na meni ...

Pričel me je slačiti. Njegove ustnice so poiskale moje, nato se je z njimi spolzel preko mojega vratu in pri tem strgal zgornji del obleke. Ob misli na raztrgano obleko, sem zastokala. Še tega se mi je manjkalo.

Njegove dlani so divje osvobodile moje prsi. Sklonil je glavo in z ustnicami zajel mojo prsno bradavičko, da sem se zvila in zastokala od užitka. V meni je zavrelo in želela sem si več. Ian je dvignil pogled proti meni.

"Uživaš?" me je vprašal.

"Mhm ... Ja," sem zastokala.

V naslednji sekundi je potegnil rob moje obleke gor in s prsti razprl moja stegna. Ko sem začutila njegove prste, ki so segli pod spodnje hlačke, sem zastokala od presenečenja in ugodja. Ian se je nasmehnil in nenadoma sem začutila, kako je s prsti prodrl vame. Oklenila sem se ga za ramo, on pa me je prijel in me dvignil.

"Mislim, da te nobeden ni pošteno pofukal," je zamrmral. "Glede na to, kako reagiraš na moje dotike."

Zasopla sem, ko je pritisnil ustnice na moje.

"Igra se je začela," je zamrmral, ko se je odmaknil in prste močneje potisnil noter, da sem skoraj zakričala od užitka.

One night with Ian SomerhalderTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon