Morning

336 16 7
                                    

Poljubil me je strastno, da sem se skoraj stopila

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Poljubil me je strastno, da sem se skoraj stopila. Napol v snu sem se oklenila njegovih ramen in pustila, da me je čutno poljubljal. V meni je vrelo od strasti, saj je v meni prebudil nenasitno poželenje, ki ga nisem mogla več zatreti.

"Hočem te," sem šepnila med poljubom.

V odgovor me je poljubil.

"Pofukal te bom tako, da si boš vse skupaj zelo dobro zapomnila," je odvrnil. V naslednjem trenutku je odgrnil odejo z naju. Naslonil se je nadme, da sem čutila njegovo telo na sebi, njegova koža je bila vroča na dotik. Počasi se je z ustnicami sprehajal po mojemu vratu, poljubljal me je in trenutek kasneje sem začutila, kako je z jezikom obliznil mojo prsno bradavičko. Zastokala sem od užitka. Ian me je znal vznemiriti do te mere, da bi samo z dotikom povzročil orgazem v meni. Bil je dovolj samo dotik in v meni je gorelo.

Nenadoma sem začutila, kako je divje prodrl vame. Ušel mi je stok užitka. Ian me je nekoliko dvignil. Z eno roko se je oklenil mojega boka, z drugo pa je stisnil šop mojih las. Zastokala sem v sladki bolečini.

Nisem vedela, koliko časa je trajal divji seks, ki sva ga imela. Lebdela sem med divjim seksom in spancem, vendar sem ostala ravno dovolj budna, da sem se zavedala vsega. Zavedala sem se vsakega poljuba, vsakega dotika ... In postalo mi je jasno, kaj sem občutila ob njem. Samo on je v meni prebudil strast in poželenje, ki ga nisem nikoli občutila doslej.

"Ian," sem zastokala, ko sva končala skupaj. Ian se je naslonil nadme in me ponovno poljubil. Vrnila sem mu poljub, nato pa se je počasi odmaknil. Naslonil se je na svojo stran postelje in pri tem me prijel ter potegnil k sebi, da sem bila prislonjena na njegov prsni koš. Prijel je mojo dlan in me poljubil na čelo.

"Zaspi," je šepnil.

"Ian?"

"Kaj?"

Dvignila sem pogled in v temi poiskala njegove svetle oči. Vedela sem, da mi bo naslednje jutro precej težko, ko se bom vrnila v realno življenje. Še zdaj se nisem zavedala, kaj se je med nama pravzaprav zgodilo ...

"Nočem ... Nočem, da se noč konča," sem šepnila.

"Niti jaz," je odvrnil. Objel me je in poljubil na čelo. "Na žalost pa ... Končala se bo prej ali slej, Inea."

Imel je prav. Končala se bo. In moja pravljica tudi. Tolažila sem se samo s tem, da bom imela lep spomin na najino noč. Ničesar več ne bom imela. Samo nor seks, ki ga v življenju ne bom pozabila ... Poskusila sem zadržati solze, ki so mi silile na oči.

"Lahko noč," je šepnil.

"Lahko noč," sem odvrnila, čeprav bi najraje bila budna in nadaljevala tisto, kar sva počela zadnjih nekaj ur. Vendar bila sem utrujena ...


IAN


Bilo mi je žal Ineje. Dobro sem vedel, kaj sem povzročil v njej. Bilo mi je žal, da sem jo zvlekel v posteljo. Ni bila psihopatsko obsedena z menoj, kar mi je godilo. Kljub temu pa sem verjetno v njej povzročil pravo evforijo občutkov, ko sem se ukvarjal z njo in njenim telesom. Počakal sem, da je zaspala, nato pa jo objel okoli pasu in se privil obnjo. Tudi meni je bilo žal, da se bo najina noč končala. Vendar nisem imel druge izbire.

Prebudil sem se ob sedmih. Imel sem še nekaj ur do naslednjega podpisovanja. Pustil sem Ineo, da je spala in se dvignil. Moral sem se odpraviti po obleko, saj sem njeno dobro razparal. No, ja ... Konec koncev bo dobila lepšo. Za nagrado.


INEA


Počasi sem odprla oči.

Slišala sem zvok tuša. Dvignila sem se v sedeč položaj in se za hip spraševala, kje sem. Nato pa sem se spomnila. Noč sem preživela z Ianom.

Ozrla sem se naokoli. Moje stvari so bile na mizi. Najraje bi se spravila iz sobe brez, da bi se srečala, saj ob misli, da se bom morala soočiti z njim potem, ko me je videl v vseh mogočnih položajih, mi je bila neprijetna. Pa tudi bolelo me bo, ko se bom poslovila od njega. Nenazadnje še nisem imela tako dobrega seksa nikoli v svojem življenju.

"Inea?" me je zmotil njegov glas iz razmišljanja.

Dvignila sem se in ga pogledala. Okoli bokov je imel ovito brisačo. Nenadoma sem ugotovila, da nimam popolnoma ničesar na sebi. Potegnila sem si odejo gor, da bi prekrila svojo goloto. Samo zasmejal se je.

"Saj sem videl popolnoma vse, draga moja," je dejal. Začutila sem rdečico, ki je silila v moja lica. "Prejšnjo noč nisi bila tako sramežljiva."

"Prejšnja noč je prejšnja noč," sem zamrmrala.

Prišel je do postelje in sedel poleg mene.

"In kaj, če bi ostala še eno noč?" je vprašal.

Dvignila sem pogled proti njemu. Nisem verjela njegovim ušesom. Nenazadnje sva imela dogovor. Dogovor, ki ga ne bi smela prekršiti.

"Inea? Boš ostala ali ne?" me je vprašal.

One night with Ian SomerhalderWhere stories live. Discover now