Wild

309 14 7
                                    

"To ni dobra ideja," sem rekla

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"To ni dobra ideja," sem rekla. Zavila sem se v odejo in se dvignila. Hotela sem stopiti proti svojim stvarem, da bi se oblekla, ko me je Ian prijel za roko. Zastokala sem. Prisilil me je, da sem se obrnila k njemu.

V naslednjem trenutku sem se znašla v njegovem objemu. Brez obotavljanja me je prijel in mi povlekel odejo dol. Ponovno sem zastokala, saj tega nisem pričakovala. Počasi me je prijel okoli pasu in me potisnil do postelje.

"Ian," sem zastokala.

"Če ne boš ostala, bom jaz odpovedal podpisovanje in te držal v tej sobi, dokler se ne bom potešil," mi je zagrozil.

"Ne moreš tega ..."

"Lahko. In tudi bom, če me ne boš ubogala," je dejal. Ponovno sem zastokala in pustila, da me je pričel poljubljati. Najine ustnice so se spajale v strastnem poljubu. Z roko je segel k mojemu mednožju in ob dotiku se je v meni prebudila strast. Zavzdihnila sem od ugodja, ki me je prevzelo in mu pustila prosto pot.

Njegovi poljubi so se preselili na moj vrat, se spolzeli do mojih dojk in z ustnicami je zaobjel bradavičko desne dojke, da me je skoraj raztreščilo na milijon delčkov. Z roko sem segla v njegove črne lase in vrgla glavo vznak. Seks mi je godil. Nenazadnje sem po tem hrepenela, čeprav si tega nisem hotela priznati.

"Ian, prosim ..." sem zastokala, ko se je s poljubi pričel sprehajati po mojem trebuhu, da je vročina udarila v spodnji del trebuha. Potrebovala sem ga. Obupno sem ga potrebovala v sebi in nisem hotela izgubljati časa.

"Ne boš se me zlahka rešila," je odvrnil. "Ponoči se nikakor nisem potešil. Hočem, da kričiš moje ime, Inea."

O bog, sem pomislila, ko se je z ustnicami sprehodil po mojem mednožju. Od vzburjenosti bi skoraj dosegla vrhunec, vendar sem se trmasto ugriznila v ustnico in poskušala ostati hladne glave, saj nisem hotela končati prehitro. Hotela sem dolg užitek, ki bi se končal takrat, ko bi bila oba pripravljena na to ...

Igral se je. Dobesedno. Mučil me je tako dolgo, da sem stokala. Ni popustil niti za trenutek in nadaljeval me je mučiti. Skoraj bi dosegla vrhunec, ko se je namerno odmaknil in čez nekaj trenutkov spet nadaljeval. Od obupa sem zastokala.

"Lahko si malo glasnejša," je zamrmral.

"Prosim te," sem ga proseče pogledala.

"Rekel sem ti ... Dokler ne boš kričala mojega imena, ne boš dosegla vrhunca," je posmehljivo dejal. "Prisežem, da ne."

Ponovno sem zastokala. Ian se je dvignil in me poljubil. Njegove ustnice so se grobo polastile mojih, z dlanmi je prijel moje dojke in jih stisnil. V meni je vrelo. Če me bo še enkrat poljubil, bom dosegla takšen orgazem, da bom res kričala. In mislim, da bo vsem v hotelu jasno, da je Ian Somerhalder imel družbo.

"Ian ..."

"Inea, nisem končal. In niti ne bom."

Začutila sem, kako je grobo prodrl vame. V meni je zavrelo. Hotela sem ga in hkrati sem si obupno želela doseči vrhunec.

Ravno, ko sem začutila, da sem na meji, se je dvignil. Obupano sem ga pogledala, on pa me je prijel in me dvignil. Brez slabe vesti me je obrnil tako, da sem klečala na postelji. Odzadaj je prodrl vame s takšno silo, da sem od presenečenja skoraj zakričala. V zadnjem trenutku sem potlačila glas, da ne bi vrgla mrtve iz grobov bližnjega pokopališča.

"Kriči," mi je ukazal in me prijel za tilnik.

Nevede sem zakričala, ko ga je ponovno porinil vame, da je v meni vrelo. Z eno roko me je držal za tilnik, z drugo pa me je pričel dražiti po mednožju, da sem se skoraj zvijala pod njim. V meni je vrelo od naslade in vedela sem, da tega užitka nisem hotela zadržati v sebi. Ne. Ian Somerhalder me je hotel na vsak način zadovoljiti. Zakaj bi se zadrževala?

"Glasneje, Inea," je šepnil na moje uho, ko je nadaljeval s seksom. Kriknila sem in se prepuščala njegovemu telesu, ki se je igralo z mojim.

"Ian!"

"Pridna. Vidiš, da znaš," je šepnil. Pospešil je tempo in v naslednjem trenutku sem prišla do svoje odrešitve. Orgazem, ki sem ga doživela bi me skoraj zrušil, saj je bil tako močen, da sem zarila nohte v njegovo roko, ki me je držala.

Končal je nekaj trenutkov za mano. Padla sem na posteljo, on pa na mene. Zasoplo sem dihala pod njim in si želela, da bi za vedno bila v njegovem naročju.

"Pridna," je šepnil. "Boš ostala ali pa ponoviva vajo?"

Vedela sem, da nimam izbire.

"Ostala bom," sem tiho odvrnila.

One night with Ian SomerhalderWhere stories live. Discover now