Awesome feeling

409 17 8
                                    


Imel je prav

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Imel je prav. Nihče me ni pripravil do tega, da bi skoraj doživela orgazem samo z dotikom. Prepustila sem se toku in uživala, ko se me je grobo dotikal. Polastil se je mojih ustnic in skoraj bi prisegla, da se nisem prebudila iz sanj. Ian Somerhalder je bil ob meni in delal vse, kar sem si želela preizkusiti s pravim moškim. Še vedno sem nejeverno čakala, da se ta občutek prekine in da spoznam, da sem si vse skupaj domišljala.

V hipu, ko me je potisnil nazaj, na posteljo, mi je postalo jasno, da niso sanje. On je bil nad menoj in delal vse, kar sem si želela od moškega. Ni imel zadržkov, ni imel nobenega presodka o tem, kaj se počne v postelji in kaj ne.

"Ian," sem zastokala.

Za hip se je polastil mojih ustnic.

"Imam prav?" je vprašal, ko se je odmaknil. Njegove modre oči so se prikovale name in me opazovale. Zdelo se mi je, da nekoliko samovšečno, vendar mi je bilo vseeno. Imela sem ga. Čeprav sem vedela, da bo to samo ena noč ...

"Kaj?" sem tiho vprašala.

"Da te nobeden ni pošteno nategnil?" je brez zadržkov vprašal. Zastokala sem. Pa saj ni res, da me to sprašuje.

"Ne bi sedaj ..."

"Odgovori, Inea," me je prekinil. "Hočem vedeti, da bom jaz najboljši. Da te bom zadovoljil. In da ne boš nikoli več pomislila name kot na slavnega igralca, ampak kot na moškega, ki te je pofukal tako, da boš postala izbirčna pri seksu."

Nisem verjela njegovim besedam. Vendar mi je bilo vseeno. Zakaj bi se ukvarjala z drugimi, če imam pa njega?

"Dva sem imela," sem končno odgovorila. "In ne, nista si upala delati kaj takšnega, kot mi sedaj počneš ti."

Nasmehnil se je.

"No, potem pa se pripravi, da boš videla, kaj je pravi seks," je odvrnil. Samo pokimala sem, saj več nisem zmogla.

Ian me je pričel slačiti. V nekaj trenutkih sem ostala brez obleke in modrčka. Z jezikom je počasi obliznil mojo prsno bradavičko, da sem se zvila. Prijel me je, da sem bila popolnoma pri miru in nadaljeval. Zastokala sem na ves glas, saj je v meni zavrelo. Želela sem si ga. V meni je prebudil strast, ki je nikoli doslej nisem poznala.

"Ne muči me," sem zastokala.

Slišala sem njegov smeh.

"Ne bom te mučil," je odvrnil. Začutila sem, kako mi je slekel spodnje hlačke. Bila sem voljna in željna njegovih dotikov. "Prej bi rekel, da boš uživala v tem, da si ti tista, ki bo občutila kaj je pravi seks."

Potegnil me je na noge. Objel me je preko golega pasu in z roko segel v moje dolge, rjave lase. Počasi se je z dlanmi spolzel preko moje gole kože. Oklenila sem se njegovih ramen in najine ustnice so se srečale.

Z eno roko me je držal, z drugo pa se je pričel slačiti. Nevede sem mu pričela slačiti majico, on pa se je rešil kavbojk. Ko sem se dotaknila njegove kože in izklesanega telesa, sem zastokala od užitka, saj mi je dotik pognal kri po žilah.

"Prosim te," sem zamrmrala.

Dvignil me je v naročje in zopet sem se znašla na postelji, pod njim. Nestrpno sem čakala trenutek združitve, vendar očitno se mu ni mudilo. Z ustnicami se je spolzel preko mojih prsi, preko trebuha in nenadoma sem začutila, kako je z jezikom pričel dražiti moj ščegetavček. Ponovno sem se zvila od užitka, on pa se je z dlanmi oklenil mojih stegen. Imel je prav. Bil je najboljši moški, ki sem ga kdaj imela v svoji postelji.

Nenadoma sem začutila, kako me je pričelo prijetno ščemeti. Pripeljal me je skoraj do vrhunca pa se niti prav začelo ni ... Ponovno sem se hotela zviti, ko me je spet zaustavil. Čutila sem val naslade, ki je prevzel moje telo in zakričala sem od užitka, vendar se ni odmaknil. Globoko sem zadihala in se prepustila ...

Dvignil se je in se mi zadovoljno nasmehnil.

"Saj še nisva niti začela," je pripomnil.

Potešeno sem zastokala.

"Bilo je predobro," sem zamrmrala.

Ian se je dvignil in se naslonil nadme. Z ustnicami se je sprehodil po mojih, nato pa se zastrmel v moje oči, ko je odmaknil ustnice.

"Upam, da se zavedaš, da te čaka še dolga noč," je dejal. "Z mano. In verjemi, da te ne bom spustil, dokler ne bom zadovoljen. In mene je težko zadovoljiti."

One night with Ian SomerhalderWhere stories live. Discover now