Goodbye

292 18 14
                                    


Bilo je noro

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bilo je noro. Fantastično. Bila sem prepričana, da se je vse skupaj ... Dogajalo z razlogom. Strasten seks, ki sva ga doživljala, je bil ... Kot iz pravljice. Prepustila sem se mu z vso strastjo, ki sem jo premogla. Grabila sem po njemu, da bi občutila njegovo telo na sebi, da bi čutila vsak njegov dotik, njegovo golo kožo na sebi in vpijala njegove poljube, ki so se nagajivo sprehajali po mojemu vratu. Da, bilo je ... Enkratno.

V nekaj trenutkih sem dosegla vrhunec. Obležala sem pod njim in zasoplo dihala. Ian se je za trenutek dvignil na noge, nato pa me potegnil, da sem se dvignila. Spretno me je obrnil in prodrl odzadaj, da sem kriknila. Od bolečine. Od užitka, ki me je prevzel. Prijel je moj tilnik, zvil moje lase in potegnil, da sem zastokala na ves glas.

"Ian," sem zastokala.

"Kaj?" je zamrmral. Naslonil se je na moj hrbet. Z roko je segel k mojim dojkam in jih stisnil, da sem ponovno zastokala od užitka.

"Hočem te. Hočem te imeti," sem šepnila.

"Saj me imaš," je odvrnil.

"Hočem te za vedno," sem tiho zastokala.

V odgovor je ugriznil mečico mojega ušesa, nato pa se je odmaknil in me ponovno obrnil, da sem se zastrmela v njegove modre oči, ki so me predirno opazovale. Bilo mi je jasno, da sem ga polomila. Ne bi mu smela priznati ...

"Tvoja želja je precej zanimiva," je dejal. Približal se mi je in me prijel okoli pasu. "Mogoče celo bolj zanimiva kot seks sam."

"Jaz ..."

"Ne govori. Sredi seksa sva," me je prekinil. Obmolknila sem. Ian me je poljubil, nato pa potisnil na posteljo. V naslednjem trenutku je bil ponovno v meni. Zastokala sem od užitka, nato pa se ponovno prepustila strastnim dotikom.

Poti nazaj ni bilo. Dejansko sem se prepuščala njegovim dotikom in poljubom. Uživala v trenutkih, ki so nama ostali. Urah, ki sva jih imela na voljo. Vedela sem, da se neizbežno bliža konec in žal mi je bilo, ker bom morala oditi. Oditi in zapustiti njega. Srce se mi je trgalo, saj sta mi bili dani samo dve noči. Dve noči in zaljubila sem se vanj. Na žalost.

* * *

Zbudila sem se. Za trenutek sem se bala, da sem zamudila svoj avtobus, vendar me je ura na telefonu prepričala, da imam še dovolj časa. Z Ianom sva šla spat ob štirih, spala sva dve uri, ko me je zbudil in ponovno zadovoljil tako, da sem skoraj kričala od užitka, ki se je nabral v meni. Še vedela nisem, kdaj sem zaspala ...

Obrnila sem se v njegovem naročju. Premaknil se je, jaz pa sem se ob misli na svojo predrznost nasmehnila. Potegnila sem odejo z njega, nato pa se previdno namestila nanj. Sklonila sem in pritisnila ustnice ob njegove. Zastokal je, nato pa me je prijel in pričel vračati poljub. V meni je ponovno vrelo. Želela sem si ga. Na vsak način.

"Inea," je zamrmral.

Prijel je moje boke, da sem se nekoliko dvignila in pustila, da je leže prodrl vame. Zastokala sem od užitka. Odprl je oči in se zastrmel vame. Zastokala sem in se prepustila njegovim rokam, ki so pričele raziskovati moje telo.

Končala sva skupaj. Padla sem nanj. Ian me je z roko objel in prevalil tako, da sem ležala ob njem. Z ustnicami je poiskal moje in me ponovno poljubil. Čeprav sem vedela, da je to najin zadnji seks ... Sem bila zadovoljna. Imela sem ga, kar je bilo najbolj pomembno. Po drugi strani pa sem si iskreno želela, da se najino druženje ne bi končalo.

Ko me je pospremil do hostela, kjer sem imela najeto sobo, sem poravnala račun in pri tem ugotovila, da imam odveč nekaj denarja v denarnici. Vendar mu nisem ničesar omenila, ko sem se vrnila v taksi.

Pospremil me je do avtobusne postaje.

"Si popolnoma prepričana, da želiš z avtobusom nazaj?" me je vprašal, ko sva stala ob postaji. Kadila sem cigareto.

"Imam povratno karto," sem odvrnila.

Ian me je opazoval. Presekla me je bolečina. Želela sem si, da bi lahko ostala z njim ... Da ne bi odšla nikamor. Trgalo me je na dva dela. Dobesedno presekalo. Mislila sem, da bom umrla ... Tako močno me je bolelo.

"Dobro," je dejal.

Nenadoma sem zaslišala, kako je prišel avtobus. Zastokala sem, saj sem si želela imeti še nekaj časa z njim...

"Inea," me je prijel okoli pasu in me poljubil na čelo. "Užival sem. Resno. Žal mi je, ker ... Ker moraš oditi."

Kmalu bi me raztrgalo na pol od bolečine.

"Ian," sem tiho dejala.

"Upam, da se bova še kdaj srečala in imela več časa," je dejal. Prijel je mojo brado in jo dvignil. V naslednjem trenutku sem čutila ustnice na svojih in vrnila sem mu poljub. Vedela sem, da je zadnji. Za vedno se bom poslovila od njega ...

"Hvala ti," sem šepnila, ko se je odmaknil.

"Še enkrat bi ponovil," je zamrmral, ko me je ponovno potegnil k sebi in močno objel. Privila sem se obenj in se prepustila njegovim rokam.

"Ljubim te, Ian," sem šepnila.

Slišala sem njegov smeh.

"Mene ali seks z mano?" je vprašal.

Odmaknila sem se, da sem se zastrmela v njegove modre oči. Kakšen tepec je bil. Resno. Kljub temu pa sem izkoristila priložnost in mu priznala svoja čustva. Nenazadnje sem vedela, da med nama nikoli ne bo ničesar.

"Oboje," sem odvrnila.

Ponovno se je nasmehnil.

"Kot sem rekel ... Upam, da se bova še videla," je dejal. Pokimala sem in mu pritisnila poljub na lice. Nato sem se odmaknila in čeprav me je razjedalo od bolečine, sem spustila njegovo roko in se povzpela na avtobus. Pokazala sem karto in sedla na prost sedež. Skozi šipo sem pogledala proti njemu. Ian se mi je nasmehnil. Še zadnjič.

Ko je avtobus odšel iz avtobusne postave, sem se vrnila v kruto realnost. Bila sem njegova in hkrati nisem. Opazovala sem njegovo postavo, ki se je z vsakim metrom oddaljevala in nenadoma mi je postalo jasno, da bi vsaka ženska ubijala, da bi bila lahko na mojem mestu. Kljub temu pa ... Imela sem čast, da sem spala z njim.

In pri tem občutila bolečino. Moje srce je bilo strto. Slane solze so se mi spolzele preko lic in nenadoma sem se zavedala, da sem se zaljubila. Zaljubila v človeka, ki je z menoj preživel samo dve noči ...

Bolelo je. A bom preživela.

KONEC

Takole, dekleta... Konec zgodbe!

Hvala vsem, ki ste redno brale! Ogromno mi je pomenilo, da ste brale, komentirale in dajale ocene. Pripravljam pa nekaj novega ... Več v nadaljevanju.

Bi bila pa hvaležna, da se katera razpiše :)

One night with Ian SomerhalderWhere stories live. Discover now