F*ck me

409 15 6
                                    

Skoraj eksplodirala sem od navala strasti, ki me je prevzel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Skoraj eksplodirala sem od navala strasti, ki me je prevzel. Oklenila sem se ga okoli ramen in zarila nohte v njegovo kožo. Ni niti trznil. Imela sem občutek, da sem ga ranila, vendar se zato ni zmenil. Pospešil je tempo in ponovno sem zastokala.

Bilo je ... Samo eno besedo sem imela, ki je ustrezala občutku. Bilo je preprosto fantastično. Bil je divji in strasten, nenasiten. Nisem sledila njegovim gibom, samo prepuščala sem se... In vsakič, ko se je premaknil v meni, me je vzdražil do te mere, da sem skoraj doživela vrhunec. Čutila sem, kako se je odmaknil vsakič, ko sem iskala potešitev.

Ponovno sem se ga oklenila in iskala njegov dotik, njegovo bližino. Potrebovala sem njegove ustnice na svojih, potrebovala sem potešitev, ki sem si jo želela od tistega trenutka, ko je prodrl vame. Z rokami sem se sprehodila po njegovem hrbtu. Ian je svojo dlan zakopal med moje lase nad tilnikom in v naslednjem trenutku sem se znašla na njem.

Oklenil se je mojih bokov. Zastokala sem od užitka, ki se je pretihotapilo v moje telo. Bilo je ... Popolno.

Nenadoma se je Ian dvignil v sedeč položaj in me prižel v svoj objem. Poiskal je moje ustnice, spojile so se v strastnem poljubu. Nenadoma se je njegovo dihanje pospešilo. Zastokala sem med poljubom, ko je pohlepno prijel mojo dojko in jo divje stisnil. Skoraj sem eksplodirala od čustev, ki so se nabrali v meni.

Začutila sem, kako je končal. V meni. Nemudoma sem se hotela odmakniti, vendar me je prijel in mi ni dovolil iz svojega naročja. Ugriznila sem se v ustnico, on pa me je potešeno potisnil na posteljo in prekril svoje ustnice z mojimi.

"Tega nisi smel narediti," sem zamrmrala, ko je nekaj minut ležal na meni in me poljubljal. Ne, ni smel. Obupno sem se bala, da ne bi šlo kaj narobe ... Da ne bi slučajno ... Niti upala si nisem pomisliti na to.

Pogledal me je naravnost v oči.

"Saj ti ne bi bilo slabo, če bi se nama zgodila nesreča," je pripomnil. Zavila sem z očmi. Še tega se mi je manjkalo.

"Niti v sanjah," sem dejala.

Posmehljivo se je nasmehnil.

"Prepričan sem, da blefiraš," mi je naravnost rekel. "Mislim, da bi bila popolnoma srečna, če bi moral prevzeti svojo odgovornost."

Zastokala sem. Le kako je vedel? Ja, bila bi najsrečnejša ženska na svetu. Kljub temu pa ... Nisem smela upati na kaj takšnega. Ne. To je bilo zame nekaj popolnoma nedosegljivega. Hotela sem ta trenutek uživati in ne razmišljati o tem, kaj bo, ko se bova ločila. Vnaprej sem vedela, da bom trpela, ko se bom vrnila v staro življenje, brez ... Zavzdihnila sem. Vse skupaj bo težje, kot sem si predstavljala. Nenadoma mi je postalo žal, da sem pristala na njegovo ponudbo. Vedela sem, da ni več poti nazaj ...

"Ne bova o tem," sem zamrmrala.

Samo nasmehnil se je. Še enkrat me je poljubil, nato pa se je dvignil. Za trenutek sem ležala na postelji, nato pa se še sama dvignila. Počutila sem se izmučeno. Nenazadnje nikoli še nisem imela tako dobrega seksa.

"Greš z mano?" me je nenadoma vprašal.

"Kam?" sem ga pogledala.

"Pod tuš."

"Hm ... Pojdi najprej ti," sem zamrmrala. Za trenutek sem mislila, da bo vztrajal, nato pa se je obrnil in odšel.

Sama sem sedela na postelji in se poskušala pretvarjati, da mi vse skupaj ni pomenilo nič. Vendar ... Vedela sem, da lažem sama sebi. Pomenilo mi je. Hotela sem ga in slednje sem težko sprejela, saj nenazadnje nisem pričakovala, da se bom brezglavo zagnala vanj in njegovo ponudbo. V Pariz sem prišla izključno zaradi tega, ker sem ga želela spoznati. Nikakor pa nisem računala, da bom pristala v postelji z njim.

Nenadoma je nekdo potrkal na vrata. Zastokala sem in pograbila kopalni plašč, ki je bil na tleh. Ovila sem si ga okoli telesa in odšla do vrat. Odklenila sem jih in zagledala žensko z vozičkom, ki me je prestrelila s pogledom. Zakaj bi me vse ženske naraje zadavile? Oh, saj ni bilo čudno glede na to, da sem bila v sobi z Ianom Somerhalderjem.

"Naročili ste sobno strežbo," je nejevoljno dejala. Porinila je voziček v sobo, nato pa brez pozdrava se obrnila na petah in odšla.

To pa je res postrežba, sem pomislila. Nejevoljno sem zaprla vrata, nato pa obšla voziček in se spraševala, zakaj sem trn v petah vsem, ki so me videle z Ianom. Saj nisem imela ničesar z njim. No, razen seksa ...

Nemudoma mi je postalo jasno, da se ne smem pustiti. Ne. Moram ravnati po svojem občutku in nenazadnje ... Hotela sem Iana. Čeprav mi je bilo jasno, da ne bo nikoli moj, se mu bom to noč prepustila. Tako dolgo, da bova oba potešena ...

Brez razmišljanja sem stopila v kopalnico. Opazovala sem, kako se je tuširal. Kapljice vode so padale preko njegovega hrbta in v tistem trenutu sem začutila, kako mi je postalo vroče. Odvrgla sem kopalni plašč in počasi stopila v tuš kabino. Z dlanjo sem se ga dotaknila. V istem trenutku se je obrnil in me premeril.

Še preden bi se lahko zavedela, me je prijel in znašla sem se ob steni. Dvignil me je in poljubil. Začutila sem njegovo trdno erekcijo in vedela sem, da ni povsem potešen. Ne bom se zadovoljila z enim seksom. Ne. Hotela sem vedno več in več.

"Pofukaj me," sem šepnila, ko sem se odmaknila.

Vražje se je nasmehnil.

"Z veseljem," je odvrnil.

One night with Ian SomerhalderWhere stories live. Discover now