Passion

399 16 7
                                    


Ian se je dvignil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ian se je dvignil. Počasi sem se dvignila še sama in nekoliko zmedeno pogledala proti njemu. Pričakovala sem, da bo nadaljeval ... Pa ni.

"Kadiš?" me je vprašal.

Pokimala sem.

Opazovala sem, kako je prinesel dva kopalna plašča in mi enega podal. Ogrnila sem se vanj in se postavila na noge. Še vedno sem se tresla od prijetnega občutka, ki sem ga doživela v postelji z njim. Nenazadnje me je zadovoljil v nekaj minutah. Dobesedno. Še nobeden se ni tako ukvarjal z mano, kot se je on ...

"Pridi," mi je pomignil, ko si je še sam nadel kopalni plašč. V rokah je držal škatlico cigaret. Sledila sem mu na teraso.

Ponudil mi je cigareto in prižgala sem jo. Sedla sem na udobno garnituro, ki je bila pod streho terase. Ian se je usedel poleg mene in začutila sem, kako je roko ovil okoli mojih ramen. Postajalo mi je vedno bolj in bolj neprijetno, saj si nikoli nisem predstavljala, da bi moj najljubši igralec opazoval, kako sem uživala v orgazmu. Pravzaprav je bilo zame slednje nekaj neverjetnega in dobesedno sem se tresla, da se ne bi osramotila.

"Si trenutno samska?" me je nenadoma vprašal.

Potegnila sem dim iz cigarete.

"Ja," sem počasi odgovorila. "Že nekaj časa."

Premeril me je z modrimi očmi.

"Torej ne bom povzročil razpad veze?" me je vprašal.

Dvignila sem obrv, saj takšnega vprašanja nisem pričakovala. Nobenega razpada zveze ne bo. Ker nisem bila zasedena ... Ker nisem hotela nobenega in po tej noči sem pravzaprav dvomila, da bom pogledala še kakšnega moškega. Bilo mi je jasno, da ne bom pozabila Iana. Ne bom mogla, saj sem bila njegova oboževalka in imela sem to čast, da mi je namenil svoj čas in seks ... Že samo ob misli na njegove dotike, je v meni zavrelo od strasti.

"Ne," sem tiho dejala. "Ne boš."

S prosto roko je šel med moje lase.

"Žal mi je le, ker živiva preveč narazen," je zamrmral. "Če bi bila bližje, bi se večkrat dobila. To zagotovo."

Nenadoma me je zabolelo. Zabolela me je misel, da bi se samo potešil na meni in odšel naprej. Da bi me imel samo za spolno igračko. Ja, bolelo me je. Konec koncev nisem hotela, da se tako obnaša do mene. Ne. Hotela sem spoštovanje, ki sem si ga zaslužila. Nisem želela biti spolni objekt. Pristala sem na to norijo samo zato, ker sem vedela, da ne bo nobene druge priložnosti, da bi seksala z njim. Nikoli več.

"Ne želim biti igračka za potešitev," sem končno dejala.

Začutila sem, kako je pričel slačiti kopalni plašč z moje rame. Z ustnicami me je pričel poljubljati po goli koži, da sem skoraj spustila cigareto na tla. Nemudoma je vse zavrelo od meni. Hotela sem ga. Hotela ...

"Ne sedaj," sem zastokala. "Ne tukaj."

Slišala sem njegov smeh. Ugasnila sem cigareto, čeprav nisem pokadila. Bilo mi je vseeno. Zdelo se mi je, da je vsak trenutek, ko se ne odzivam na njegove dotike, izgubljen. Ian me je oponašal, nato pa me je prijel in potisnil dol, na mehko blazino.

Z dlanjo sem segla med njegove črne lase. Njegove ustnice so poiskale moje. Njegov jezik mi je nežno razprl usta, da sem zastokala. Z dlanmi se je pričel sprehajati pod kopalni plašč in zajel mojo dojko. Ponovno sem zastokala. Njegovi dotiki so me spravljali ob pamet in želela sem si, da bi jih neprestano čutila na sebi.

"Ian," sem zavzdihnila, ko je pričel slačiti kopalni plašč z mene, da je hladen nočni zrak vzdražil mojo kožo.

"Te zebe?" je zamrmral in me pričel poljubljati po vratu. Ponovno sem začutila prste med svojimi nogami in pustila sem mu prosto pot. Bilo je ... Noro. Vzburjajoče. Hotela sem ponoreti od občutkov, ki so me prevzeli.

"Nadaljuj," sem šepnila.

Ian se je ponovno nasmehnil, nato pa se je dvignil. Nekoliko razočarano sem ga pogledala. Zdelo se mi je, da ni ravno navdušen nad tem, da bi seksala na terasi. No, saj tudi sama nisem bila, dokler se me ni pričel dotikati tam, kjer sem bila najbolj ranljiva.

"Noter bova," je dejal.

Pogoltnila sem slino in pokimala. Ponovno sem se zavila v plašč, nato pa se postavila na noge in mu sledila nazaj noter.

Zaprl je vrata terase, nato pa me je prijel in obrnil k sebi. V naslednjem trenutku sem se znašla v njegovem objemu. Z ustnicami se je spretno spolzel preko mojih. Začutila sem, kako je kopalni plašč padel poleg mojih nog. Nisem se ozirala nanj. Njegove dlani so pričele grobo raziskovati mojo golo kožo.

Rešil se je še svojega kopalnega plašča in me potisnil do postelje. Naslonil se je name in me pričel ponovno poljubljati. Z nekaj gibi mi je razširil noge in še preden sem se zavedela, je počasi prodiral vame.

V meni je eksplodiralo.

One night with Ian SomerhalderWhere stories live. Discover now