2.

2.1K 102 7
                                    

-Jessica-

'Snad se ještě uvidíme.'mrkla jsem na Justina a vydala se svým směrem.On za mnou dojde sám.

Sedla jsem si za bar a objednala si panáka whiskey,cítila jsem na sobě Justinův pohled.Je sexy ale na tenhle podnik mi přijde nevinný?Nejspíš.Dokonce mi připadá jako panic,zasmála jsem se on a panic?To určitě.

'Můžu Tě pozvat na drink?'otočila jsem se na neznámýho kluka,byl rozkošný a až moc sladký ale na jedno použití vyhovuje.

'Můžeš.'usmála jsem se na něj.Sedl si vedle mě a zaujatě mě sledoval,iritovalo mě to ale nedala jsem to najevo.Objednal mi dalšího panáka a jí si sním připila i když nevím na co.

'Jaké je tvé jméno bejbý?'zašeptala jsem mu v blízkostí rtů,které vypadali dokonale.Jeho dech se zrychlila a já se v duchu poplácala po rameni.

'Jack.'vydechl,chtěl spojit naše rty ale já uhla svou tváři a jeho rty dopadly na moje líčko,zmateně se na mě podíval.

'Nikoho nelíbám bejbý.Můj polibek si musíš zasloužit.'Než stačil cokoliv říct začala jsem ho tahat do jednoho z mnoha pokojů,které tu byli.Všimla jsem si Justinův zmatený pohled,asi neví jak to tu chodí.Doslova jsem s Jackem hodila o postel a zamčela dvěře.Strhla jsem zněj košili a stáhla kalhoty i s boxerkami.

'Nejdeš na to moc rychle?'vydechl jsem se mu přisála na krk.

'Mlč.'zakousla jsem se mu do krku a on zavrčel.Rozepl mi šaty a hodil je na zem k jeho věcím.Neměla jsem na sobě spodní prádlo,nikdy ho nenosím pod šaty a ještě k tomu když jdu do klubu a vím,že si chytnu ňákýho samce.

'Uhmm,si dokonalá.'zašeptal.Typické řeči kluků,chytila jsem jeho stojící úd do ruky a jemně ho masírovala,když jsem viděla že se mu to líbí zmáčkla jsem ho dost silně na to aby vykřikl.Pomalu jsem jeho úd namířila k mýmu v chodu a sedla si na něj,cítila jsem v sobě jeho celou délku neměl největší penis ale ani nejmenší.Pomalu jsem se nadzvedala a pouštěla dolů.Mou hlavu jsem zaklonila do zadu z exáze,která kolovala mým tělem.Svou pánví přirazil naproti té mé a to byla poslední kapka,vybuchla jsem.Tenhle pocit mě nikdy neomrzí.Zvedla jsem se zněj a oblíkla si šaty,obula jsem si lodičky a prohrábla vlasy.

'C-co?Vždyť já se ještě neudělal.'zamrmlal ještě pořád zmatený z toho,že jsem ho nenechala udělat se.Vytáhla jsem ze šuplíku časopis plaboy a hodila mu ho.

'Dodělej se sám,bejbý.'pokrčila jsem rameny,odešla jsem z pokoje a vrátila se zpět k baru.Zachvíli si ke mně přisedl Lil a Justin.Lila znám poměrně dlouho.

'Zdá se mi nebo si přefikla toho kluka?'Zeptal se mě Justin ukazujíc prstem na kluka,jehož jméno jsem zapomněla.Naklonila jsem se k jeho uchu.

'Možná budeš další koho přefiknu,honey.'

____________________________________________________________________________

Je to krátká část,ale já doopravdy delší část nenapíšu:D

Budu ráda,když mi napíšete svůj názor na tuhle část a doufám že to nebudou jen komentáře typu jak je tohle hrozná část,buďte na mě trošku milý.

Nevím,kdy přidá Dani novou část musíte se zeptat jí:D

S Láskou Luss.

Bieber's virginityWhere stories live. Discover now