9.

1.6K 101 11
                                    

Z pohledu Justina (konečně :D )

Nevím proč jsem tak zareagoval, ale prostě jsem nemohl poslouchat jak ní ní volá „zlato“. Prostě jsem žárlil. Nechápu jak jsem mohl být tak naivní a myslet si že by se zahazovala s panicem.

Vešel jsem zpátky do klubu za klukama a sedl si k nim. „Čus“ pozdravil jsem je a všichni se na mě podívali s nadzvednutým obočím „Bože co zas je“ vyprskl jsem „Slyšeli jsme to je to pravda?“ zeptali se „Jo je Noah žije“ odpověděl jsem jim a zvednul se z židle.

„Jednu vodku“ řekl jsem barmance a ona mi ji podala. Vypil jsem ji na ex a šel na parket tancovat. Měl jsem v sobě už hodně chlastu a byl už docela opilý. Začali se kolem mě motat nějaká holka. No holka spíš kurva.

Nakrucovala se kolem mě jako u tyče a na sobě měla nějaké opravdu mini šaty protože ji byl vidět opravdu kousek rozkroku a půlka zadku. Pořád se o mě otírala.

Najednou mě vzala za ruku a někam táhla. Vůbec jsem nevěděl kam se mnou jde, ale vůbec jsem to neřešil.

Ucítil jsem jak ležím na něčem měkkém a ona na mě sedí obkročmo. Začala mě líbat a mě v tu chvíli napadlo že možná, když se toho ted a tady zbavím s nějakou černoškou kurvou tak pro Jessicu už nebudu ten ubohej panic.

Začala mi vyhrbovat tričko, které jsem měl v tu chvíli dole.

Najednou jsem už necítil že by na mě někdo seděl a podíval jsem se po pokoji a černoška nikde.

Pohledem jsem zastavil u dveří pokoje a uviděl tam Jessicu. Šla ke mně a sedla si na mě obkročmo stejně jako ta fuchtle před ní. Při Jess to ovšem bylo úplně jiné. Naklonila se nade mě a potáhla mi za lalůček.

"Já jsem ta, která tě připraví o panictví“ zašeptala a zmizela zase za dveřmi.

Ehm…je opravdu krátká, ale taky psaná narychlo protože jdu zhruba za desest minut do školy nestihla jsem ji už nějak zdelšit :D  Budu se snažit psát delší, ale s vlastními story to je celkem těžké… :33

Podmínky pro další část:

60 reads

27 vote

8 koment

-Danibiebr14

Bieber's virginityTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon