18.

1.3K 89 11
                                    

2 komentáře na minulé části?Ne,že by jsme vás nějak vydírali.Ale nás to potom nebaví psát,když nevíme co si o té části myslíte.Předtím jste napsali klidně 10 kometářů.Když už dáte vote,nebo si to jen přečtete,tak můžete zanechat i jeden komentář,třeba i jedno slovo.Proto jestli tu nebude víc NEŽ 5 KOMENTÁŘŮ,ČÁST NEBUDE.Děkuju za přečtení.

Xx Luss

-Ryan-

Tohle byl nejlepší sex v mým životě.

'Nechceš si to zopakovat,kotě?'Otočila se na mě.

'Nikdy bych se s tebou po druhé nevyspala drahouši.'Mrkla na mě a zabouchla za sebou dveře.Zavrčel jsem,ani její jméno neznám.Oblíkl jsem se a vyšel z pokoje.Viděl jsem Justina jak se sní baví,nechápavě jsem skrčil obočí oni se znají?Neznámá od něj odešla.

'Čau bro,ty jí znáš?'

'To je Jessica.'Usmál se.

'Právě jsem sní měl nejlepší sex v mým životě.'Uškrnul jsem se zatím co jeho úsměv zmizel a bezeslova odešel.Pokrčil jsem rameny a šel k baru.

-Justin-

Nemůžu uvěřit,že se sním Jess vyspala a ještě se mnou v klidu mluvila.Nasedl jsem do auta a jel k ní.Zastavil jsem před jejím bytem a vylezl z auto.Dveře od jejího bytu byli otevřené,vlezl jsem dovnitř bez toho abyh se nějak ozval.Seděla na gauči s lahví whiskey a ňákou fotkou v klíně,neviděl jsem jí do obličeje,protože měla skloněnou hlavu.

'Proč si se sním vyspala?'Vykřikl jsem,nechápu proč mě to vadilo.Cukla se sebou ale neodpověděla,přešel jsem před ní,nezvedla hlavu.

'Proč si to udělala?Co má on a já ne?!'Křičel jsem,nechápal jsem sám sebe.Zvedla ke mně pohled,a já viděl její oči zalité slzami.Čupl jsem si před ní.

'Jess?'Pořád neodpovídala.Podíval jsem se na fotku,kterou měla v klíně.Byl na ní chlapec a ona v objetí.

'Promiň,j-já nevěděla,že je to tvůj kamarád.'Zašeptala,její hlas byl zlomený a mě píchlo v hrudi.Bylo mi jedno,že jsem na ní naštvaný objal jsem jí,objetí mi opětovala a víc mě k sobě tiskla.Vzal jsem si jí do náruči a sedl si.Hlavu měla zabořenou v záhybu na mém krku.Hladil jsem jí po zádech.

'Kdo je ten kluk?'Zašeptal jsem.

'J-Jason.'Vzlykla.

'O-on je m-mrtvý.'

'Nemusíš mi to říkat.'I když jsem chtěl vědět víc.

'Potřebuji to někomu říct.'Povzdychla si.

'On byl jediný kluk,který jsem měla víc než ráda.Dostal se mi pod kůži,milovala jsem chvíle sním.Byl zapletený v mafii.Určitě si slyšel jméno Jason McCann.'

'Jo.'

'Když jsme šli k němu domů,na něj tam čekal chlapec.Mohlo mu být sedmnáct víc ne,když jsme vlezli dovnitř namířil na mě zbraň.Vystřelil ale Jason skočil předemně a umřel.Umřel kvůli mě.'

'Zlato,miloval Tě.Kdyby nechtěl neskočil by před kulku.'Taky bych kvůli ní skočil před kulku.

'Je mrtvý kvůli mě.Nemám nikoho.'Zašeptala.Chytl jsem jí tvář do dlaní.

'Máš mě,nikdy Tě neopustím.'

'Slibuješ?'Zašeptala.

'Přisahám na všechno co mi je svaté,miláčik.'

'Mám Tě ráda.'Zamumlal mi do krku.

Co si mi to provedla?

Bieber's virginityWhere stories live. Discover now