11.

1.6K 98 7
                                    

Z pohledu Jessici:

„Jsi tak dokonalá Lásko“ vydechl mi naproti rtům a odtáhl se. Chvíli jsme se na sebe jen tak dívali a bylo na mě vidět že je nervozní. Prolomila jsem to ticho panující mezi námi.

„Lásko?“ zeptala jsem se ho a na tváři se mi rýsoval jemný úsměv. Justin jen sklopil hlavu a díval se do země.

Působí tak drsně a jako děvkař co přetáhne každou která kolem něho projde a přitom je doopravdy tak nevinný a stydlivý.

Nikdy bych nevěřila že když bude vedle někoho tak sexy že se dokážu ovládnout. Je to divné takový pocit jako při něm jsem ještě neměla.

Cítím se uvolněně a prostě fajn. Když zpívá tak je to něco neuvěřitelně úžasného. Jeho zpěv je tak uklidnující. Nevím co se semnou děje, ale asi jsem zešílela.

Po dlouhé chvíli konečně odpověděl „Promin já jen“ nadechl se a pokračoval „něco k tobě cítím a nedokážu se toho zbavit“ najednou jsem měla v břichu miliony motýlků a u hlavy ohňostroj. Takovýhle pocit jsem ještě nezažila. Byla jsem s ticha a jen se na něho udiveně dívala. „Jasně já prostě jsem neměl nic říkat. Už půjdu“ chtěl odejít, ale já ho chytila za ruku a on se otočil zpátky.

„Nedokážu ti dát to co chceš a sama nevím co k tobě cítím, ale mám tě ráda.“ Řekla jsem a on mě obejmul. Zabořila jsem mu hlavu do trička a nasávala jeho vůni. Normálně bych ted už byla nadržená, ale při Jussovi se tak vůbec necítím.

Odtáhla jsem se od něho. „Nechceš si pustit film“ zeptala jsem se. Pouze přikývl a usmál se jako natěšené sítě které dostalo nový vláček.

Měla jsem sice v plánu jít do klubu jako každý večer, ale myslím že jednou to přežiju. Vlastně nikdy jsem nevynechala jediný večer. Nevím proč to dělám zrovna ted a už vůbec nevím proč zrovna při Justinovy.

Začali jsme se spolu přehrabovat v filmech. „Co takhle Titanic“ řekl Justin a já se začala nehorázně smát. Justin se na mě pouze uraženě díval. „Tak promin, ale kluk který se chce dívat na Titanic“ zasmála jsem se. On jen pokrčil rameny a dál vybíral. „To neznamenalo že se na to nechci dívat“ řekla jsem a on se na mě otočil. Viděla jsem jak se mu rozzářily oči a měl v nich úplně jiskřičky.

Nakonec jsem si teda pustili Titanic. Po dobu celého filmu což je přesně, ale úplně přesně 3 hodiny, 6 minut a 50 sekund jsem do toho byla naprosto zadívaná i přes to že jsem to viděla už párkrát.

Film skončil a já cítila srdce až někde v krku a neskutečně jsem brečela. Justin vypadal tak zamyšleně a nepopsatelně. Otočil se na mě a když mě uviděl začal se smát přesně jako já před tím. „Bože proto jsem si to nechtěla pustit“ řekla jsem a schovala se pod peřinu.

Justin mi peřinu stáhnul a podíval se na mě. Jeho oči tikali mezi mými oči a rty. Bylo na měn vidět že se bojí to udělat a proto jsem to udělala já. Přilepila jsem se na jeho rty a svalila ho pod sebe.

Seděla jsem na něm obkročmo a cítila z něho velkou nervozitu. "Nebudeme dělat nic co nechceš" zašeptala jsem mu na rtech, i když moje sexuální bohyně ho chtěla ohnout přes stůl.

Ještě párkrát jsem ho políbila a zvedla. Díval se na mě zmateně "Pořád to nic neznamená" řekla jsem protože jsem věděla na co myslí.

Nevím co se semnou děje, ale cítím se s ním jiná.

---------------------------------

Část by asi nebyla tak brzo, ale protože nejdu do školy a jsem nemocná tak je už ted. Lidi litujte mě :D jak říká můj táta „já umírám“ :D Jsem nachlazená jak prase a chytila jsem to od tatíka :3 takže spolu ted nadáváme že potřebujeme na kapačky a že umíráme :D Udělejte mi radost a dejte nějaký pěkný komentíky :3 at mám aspon z něčeho ted radost :D

-Danibiebr14

Bieber's virginityWhere stories live. Discover now