14.

1.3K 84 5
                                    

-Jessica-

Povzdychla jsem si,neměla bych takhle negativně myslet ne?Převlíkl jsem se a rozhodla se jít do starburcku.Nastoupila jsem do svého auta.

''Za 15 minut ve starburcku.''Odeslala jsem Codymu smsku.Zaparkovala jsem své auto,na parkoviště,vystoupila jsem a zamkla ho.Vlezla jsem dovnitř a sedla si do jednoho z boxů,které tu byli.

'Ahoj.'Usmál se na mě svým typickým úsměvem Cody,odkývla jsem mu na znak pozdravu.

'Si v pohodě?'Sedl si naproti mě.

'Já jen..jo jsem.'Slabě jsem se na něj usmála.Objednali jsme si horkou čokoládu.

'Calvin Harris tu bude mít koncert.'Nahodil tému.

'Půjdeme?'

'Jestli chceš,klidně seženu lístky.'Jenom jsem přikývla.Celou místnosti se rozezněl zvuk zvonku,podívala jsem se směrem ke dveřím.Byl tam Justin a s ňákou dívkou,která byla doopravdy pěkná.Pocítila jsem divný pocit,který mi zastavil srdeční tep.Přivřela jsem oční víčka,možná je to jenom jeho kamarádka.''Jessi si blbá nebo jenom naivní?''.I moje sebevědomí si ze mě dělá srandu.

'Hey Jessi.'Zamával mi před obličejem svou rukou Cody,zamrkala jsem.

'Co?'Byla jsem v šoku z toho,jak tenký a tichý můj hlas byl.

'Je ti něco?'Vždycky byl on ten starostlivý  a já ta nezodpovědná.On se vždycky staral o city druhých zatímco co já jsem city druhých vždycky ranila.Jsem bezcitná?Netuším proč,možná protože se o mě mý rodiče nestarali a místo toho mě vychovávali chůvy.Oni mi svou lásku ukazovali dráhými dárky, a já nikdy nepocítila tu pravou lásku.Můj bratr se o mě staral ale pořád jsem tu lásku necítila.Možná,že kdybych si dala druhou šanci všechno by bylo jiné.Ale zase tohle je mé pravé já,party,alhokol,marihuana,sex.Žádná láska,žádné city.Měla bych přestat,myslet na lásku.Za všechno může Justin.On mě nutí přemýšlet o romantických věcech,který jsme vždycky nesnášela.On mě začíná měnit a já vím,že je čas na to abych to stopla.Budu se chovat tak jako předtím.Žádný Justin nebude měnit mě.

'Jdeme dneska do baru?'Usmál jsem se něj.

'Klidně.'Přikývla jsem.

'Jdeme?'Zasmál se a přikývl.Procházela jsem kolem Justinového boxu,a on mě chytl za ruku.

'Chceš něco?'Zvedla jsem svoje obočí na vrch,nechápavě se na mě podíval.

'Hele Justine,docela spěchám.'Snažil jsem se působit mile.

'Chtěl jsem tě seznámit  s mou dlouholetou kamarádkou Kate.'Podívala jsem se na brunetu,která mě nešahala ani po kotníky.

'Těší mě.Snad se ještě někdy uvidíme.'Usmála jsem se na ní a odešla.

Dneska tahle noc bude jen o mě.

..žádný Justin.

..žádná Kate.

..žadné zábrany.

..jenom sex.

****************************************************************************************************

Uhmmm tahle část se mi nelíbí..napsala bych i delší ale mám zánět spojivek a dost mě slzí oči..příští část  bude psát Dani,která je teď na výletě a vrátí se za týden:(:D

Byla bych ráda,za upřímný názor na tuhle část..

-Luss

 

..

Bieber's virginityWhere stories live. Discover now