16.

1.3K 87 5
                                    

-Jessica-

Mám to udělat?

'Doopravdy to chceš?'Přikývl.

'Nebudeš se hýbat,dobře?'Znovu přikývl,má ňáký tik v krku?

'Vstaň.'Udělal tak,jak jsem mu řekla.

'Vyzleč si mikinu.'Nechápavě se na mě podíval ale vyslíkl si jí.

'Teď tričko.'Oblízla jsem si rty.

'Na co?'

'Žádné otázky.'Ušklíbla jsem se na něj,sundal si tričko a já měla výhled na jeho vypracované tělo,jeho hruď zdobil kříž a římské číslice.Na boku měl vytetovanýho ptáčka,a na tom druhým forgive.Slyšela jsem jeho smích,nacož jsem protočila očima.

'Teď kalhoty.'Zvedla jsem obočí,polkl.Zachvíli si je sundal.Prstem jsem mu naznačila ať jde ke mně.

'Vyzleč mi tričko.'Zasekl se mu dech,slyšela jsem to.Chytila jsem mu ruky,dala jsem mu je na okraj mýho tričko a on mi konečně vyslíkl triko.

'A teď kalhoty.'Zakousl se do rtů a nemotorně mi rozepl zip a knoflík,přidržela jsem se jeho ramen,klekl si a stáhl mi po nohách dolů kalhoty.

'Muž takové výšky by se mi hodil.'Uškrnula jsem se,byl přesně před mým rozkrokem,viděla jsem jak sčervenal chtěla jsem se začít smát ale nechtěla jsem ho víc znervóznit.

'Lehni si.'Přešel k posteli, na kterou si lehl.

'Zavři oči.'Oblízla jsem si rty,povzdychl si a udělal to.Pomalu jsem si mu sedla na úroveň jeho rozkroku.Vydechl,přitlačila jsem mu své rty na jeho rozpálenou kůžu na podbříšku,znovu vydechl,cítila jsem jak se chvěje.Svými rty jsem si vytvořila cestičku až k jeho rtům,na které jsem se přilepila.Začala jsem svou pánví přírážet naproti té jeho,jeho ruce vystřely na mé boky,které začal drtit.Stonal mi do úst a mě se to líbilo,usmála jsem se mu na rtech .

'Jess.'zamraučel.Zrychlila jsem své tempo,věděla jsem že to na něj zachvíli přijde a potom se to stalo vybuchl.Svíjel se podemnou v křeči orgazmu,rozkoš mu kolovala v celém těle.Svalila jsem se na postel a dýchala,bylo mi jedno že já se neudělala.Tohle bylo jenom o něm.

'Děkuju.'Zašeptal.Otočila jsem se čelem k němu pohladila jsem ho po tváři.

'Si v pořádku?'Přece jen to byl jeho první orgazmus.

'Víc než v pořádku.'Ušklíbl se.Zasmála jsem se.

I kdybych chtěla,nedokážu ho od sebe odehnat.

*******************************************************************************

Po týdnu nová část,přidala bych jí dřív ale já neměla čas.Musela jsem si opravovat známky ve škole:))Další část bude psát samozřejmě Dani.Ode mně příští týden část vůbec nečekejte,protože jedu na výlet.:))..Děkujeme za úžasnýh 6,660(+) reads♥

Čekám,že mi napíšete upřímný názor na tuhle část:))

-Luss

Bieber's virginityWhere stories live. Discover now