7.

1.7K 100 19
                                    

Z pohledu Jessici:

„Věř že na to nejsi připravený“ řekla jsem, ikdyž bych ho hned na místě přetáhla. Pouze přikývl asi mi dal za pravdu. Procházeli jsme se a byli ticho.“Jak to že si vůbec panic“ zeptala jsem se ho a bylo vidět jak je nervozní. „Prostě nebyla žádná holka“ odpověděl a já to už radši nerozebírala  „Nehodil by si mě přece jenom do toho klubu“ zeptala jsme se Justina s nadzvednutým obočím. „Klidně stejně jsem tam měl jet za kámošem“ odpověděl mi a já jsem se na něho usmála.

Zastavil před klubem a oba jsme vystoupili  „Já jdu a dávej si pozor at mu není pod patnáct let“ mrkul na mě a odešel. Takový drzoun. Šla jsme do klubu a jako vždy si dala vodku s džusem. Dívala jsem e po baru a všimla si chlápka, který stál u dveří. Strašně mi připomínal mého bratra Noaha. Není, ale možná aby to byl on když je mrtvý. Spíš mu bude jenom podobný.

Přestala jsem to řešit a vyhlídla si jednoho docela sexy týpka. Šla jsem za ní a začala kolem něho tancovat a nakrucovat se. Otřela jsem se mu o kámoše a cítila jak nepatrně vzdychnul. „Nechceš jít nahoru do pokoje“ zašeptal mi ze zadu do ucha. Jen jsem se na něj svůdně usmála a přikývla.

Došli jsme do pokoje a já zavřela dveře. Natlačil mě na zed a chtěl políbit, ale uhnula jsem. Začal mi cucat krk a sundával mi sako a tričko. Já jsem mu sundala triko a začala rozepínat kalhoty které sami spadly. Povalila jsem ho na postel a a rozepla si knoflík u kalhot. Pomalu jsem si je sundávala a rozepla a nechala spadnou i svou podprsenku. Sedla jsem si na něho  a on mi stršil ruku do kalhotek kterou jsem ovšem vytáhla. Sundala jsem mu boxerky a sobě kalhotky. Vzala jsem jeho úd do ruky a strčila ho do sebe. Začala jsem se nadzvedávat a vzdychat.

 Miluju když jsem nahoře a nesnáším když jsem pod ním. Proto taky jsem vždycky nahoře já. Zrychlovala jsem tempo a ucítila ve svém lůně teplo. Udělal se a ted jsem si vzpomněla že ani nevím jak se jmenuje. Ještě jednou jsem dosedla a udělala se s jedním hlasitým vzdychem taky.

Oba jsme se oblékli a šli každý po svém. Ten chlápek který mi strašně připomínal mého bratra pořád stál na tom stejném místě. Po chvíli jsem si všimla že se na mě dívá a pomalu šel mým směrem.

Když došel k baru tak jsem si uvědomila že asi za mnou nejde protože si objednal. Už mám asi halucinace. Otočil se na mě a díval sa jak vyvoraná myš.

„Jsi to ty sestřičko?“

------------------------------

 Ehm… vůbec jsme nečekali že podmínky splníte tak rychle a ještě i víc než jsme chtěli :D myslela jsem si že to bude trvat alespoň dva dny :D ale slíbili jsme část až budou splněné a tak taky je. Opravdu mě to překvapilo :33

Podmínky pro další část:

50 reads

25 votes

8 koment

-Danibiebr14

Bieber's virginityDonde viven las historias. Descúbrelo ahora