21.

1.4K 82 6
                                    

Z pohledu Justina:

.....Zašeptal jsem a ona tam jen tak asi tři minuty stála. Dívala se mi hluboko do očí a pak řekla "I kdyby si chtěl ty či já tak neodejdeš protože sám víš, že nedokážeš odejít" Pořád se mi dívala do očí.

Měla pravdu. Nedokážu bez ní být. I kdyby mi řekla at jdu a už nikdy za ní nechodím tak bych to nedokázal. Dřív jsem byl pořád doma, ale té doby co jsem poznal Jessicu tam nejsem skoro vůbec a pořád jsem jen s ní či u ní. Mám nutkání jí chránit. Držet ji v bezpečí. Neskutečně mě štve, že spala skoro s celým městem. Trochu se stydím před ní za to, že jsem panic. Hodně mě překvapilo, že mě za to neodsuzuje a bere tak jak jsem.

"Od tebe nedokážu odejít" zašeptal jsem a taky se jí díval pořád do očí. Dívali jsme si do očí a nikdo nic neříkal.

Jess se najednou otočila a pomalu odešla. Jen jsem tam stál a díval se jak poalu odchází jakoby čekala, že jí zastavím. Rozeběhl jsem se k ní a chytil ji za zápěstí. Otočil jsem jí k sobě a okamžitě ji vášnivě políbil. Chytil jsem jí za tváře a ona si obmotala ruce kolem mého krku a spojila za ním.

Chvíli jsme se takhle vášnivě líbaly a potom se od sebe odtáhli "Nebudu se ti omluvat" řekl jsem "Nechci, aby si se omluval" odpověděla mi a usmála se."Musím za Caitlin" zašeptal jsem a ona jen zklamaně přikývla "Pomáhám jí s její svatbou" vysvětlil jsem Jess která se hned usmála jako sluníčko. "Můžu večer přijít?" zeptal jsem se jí o ona pouze přikývla a odešla a tak jsem taky šel za Caitlin.

Caitlin znám už od školy a jsme kamarádi. Nikdy mezi námi nebylo nic víc než to čisté kamarádství a dneska se s ní mám sejít jen kvůli tomu, že se bude vdávat a chce, aby zrovna já ji pomohl to všechno nebo, alespon něco.

"Ahoj" pozravili jsme se když jsem došel k ní domů. Posadili jsme se spolu na gauč a ona mi začala všechno říkat do podrobna, ale já ji vůbec neposlouchal a pořád myslel na Jessicu.

"Tak co se dějě" vytrhla mě z toho všeho přemýšlení Caitlin když si sedla vedle mě na gauč. Jen jsem jí rty naznačil "ona" a už zdřejmě věděla.

Už jsem jí párkrát říkal o Jessice. Vlastně popravdě Caitlin ví o Jess´všechno to co vím já. "Zkus se jí na to zeptat" Přesně jsem věděl o čem mluví. "Je sice pravda, že spala s polovinou města a často má někoho v posteli, ale já si nemyslím, že je nymfomanka" Řekl jsem jí popravdě.

Caitlin mi sice pořád říká, že je to možné, ale pořád to je jen její názor na může se mýlit. Tvrdí mi, že je to pravda kterou si já jen nechci přiznat, ale já tomu prostě nevěřím. Kdyby to byla pravda tak by přeci už na mě Jessica něco zkusila. Ne, ne já si prostě nemyslím, že to je či vůbec mohla být pravda.

Dál jsme se o tom nebavili a probírali už jen tu svtabu. Caitlin chtěla pomoct vybrat šaty, kytku atd. Nechápu proč si na to zavolala mě a ne nějakou kamarádku, ale nechal jsem to tak

"Já už půjdu" řekl jsem a zvedl se z gauče na kterém jsem seděl po celou dobu co jsem tady byl. Ona mi šla otevřít a rozloučily jsme se.

Stál jsem kousek od domu Caitlin a podíval jsem se na hodinky. Bylo 18:50 a já jsem řekl Jess, že večer přijdu a tak jsem šel tedy směrem k domu Jessici.

Zastavil jsem se před domem a nadechl. Nevím vůbec proč, ale jsem celkem dost nervozní. Zazvonil jsem na zvonek vedle dveří a po chvíli se dveře otevřely a v nich stála Jessica v celé své kráse. Měla na sobě černé tílko a béžové teplákové kratasy. Vlasy měla krásně rozpuštěné.

Bieber's virginityWhere stories live. Discover now