23. - The End

1.1K 67 3
                                    

 Z pohledu Jessici o měsíc později:

Měsíc uběhl od toho co jsem s Justinem. Myslela jsem si jak to bude všechno úžasné a, že bez sexu v baru s každým, každý den 3x dokážu kvůli němu vydržet, ale všechno je tak těžké. Nejde jen o sex, ale o všechno.

Justin se neskutečně snaží, aby to mezi námi bylo přímo úžasné, ale zdá se mi, že já mu to tak nějak kazím. On se snaží být naprosto sladký a romantický, ale prostě na mě je to až moc sladké a romantické.

Právě sedím na pohovce v tichu a dívám se upřeně před sebe. Justin říkal, že přijde až večer a proto mám čas na jistou věc. Podívala jsem se na stůl kde ležel otočený, aby na něho neviděl těhotenský test. 

Těhotenský test. Asi si říkate proč, ale vlastně ani já sama nevím. Byla jsem v lékarně a vzala si ho bez jakéhokoliv důvodu a ted jsem z toho nějaká divná a vystresovaná. 

Flashback

Vystoupila jsem z auta, které jsem následně zamknukla. Zvuk zamknutí na dálku se ozval celou gáráží a já vešla do nákupní centra. Můj cíl byl lékarna kde jsem si potřebovala koupit antikoncepci protože mi ta co mám doma dochází. 

Když jsem vcházela dveřmi do lékárny na dveřích měli velký plakát na nějaký sirup pro miminka a na obrátku byla nějaká mamča s miminem. Vlastně ani nevím proč jsem se na to dívala. 

Rozhlédla jsem se po lékarné a procházela se mezi régály kde jsem hledala stejnou antikoncepci co beru. 

Po pár minutách jsem se zastavila u regálu kde jsem ji našla. Nátahla jsem ruku a vzala ji, ale mezitím spadlo něco co bylo vedle toho v jiné řadé. Ohla jsem se pro to a zjistila, že to je těhotesnký test. 

Znovu jsem se podívala na plakát na dveřích a maminkou a dítětem a potom znovu na těhotenský test. Vůbec nevím co to do mě vjelo, že jsem to prostě normálně nevrátila a už vůbec nevím co to do mě vjelo, že jsem si dokonce ten těhotenský test koupila.

U pokladny jsem zaplatil antikoncepi i test a vydala se do garážích a potom domů kde jsem si řekla, že se ten test ze srandy udělám. 

Konec Flashbacku

Jako srandu to ovšem ted vůbec neprožívám. Náchápu co mi přeskočila, že se bojím na ten test podívat. Pouze jsem se nad tím vším zasmála a rukou se natáhla po testu položeném na stole. Vzala jsem se ho a rovnou otočila. Podívala jsem se na něj, ale pak mi došlo, že nevím co znamená jedna čárka a co znamenají dvě.

Proto jsem vzala krabičku od testu co byla vedle mě na pohovce a po otevření si z ní vzala složený papírek co byl v podstatě návod. Nikdy jsem se o to nezajímala a proto se to taky nevím.

Stálo tam, že jedna čárka znamená nagativní takže, že nejsem těhotná a dvě znamenají pozitivní což je, že jsem těhotná.

Znovu jsem se podívala na test a kde byli....

-

-

-

-.

Kde byli dvě čárky. Sevřelo se mi srdce a měla jsem pocit jako když nemůžu dýchat. Okamžitě jsem vstala obula se a vystřelila z domu ani nezamkla pouze třískla s dveřmi. Odemkla jsem auto a nastoupila. 

Zastavila jsem před nemocnicí a vypnula motor. Vystoupila jsem z auta, které jsem zamknula a šla šla směrem do nemocnice a následně dovnitř. 

Bieber's virginityKde žijí příběhy. Začni objevovat