Şeytan çok zorluyor

14.3K 551 23
                                    

Hayır ya bu bir rüya olmalı,lütfen bir rüya olsun.Onun burada ne işi var,'Tanrım beni bu adamla mı sınıyorsun?'sessizce yutkundum ve derin bir nefes alarak kağıtta yazan ismi okudum.

"Bay Clark"zoraki bir gülümsemeyle,hayal kırıklığımı saklamaya çalıştım.Sonuçta burada dört gün kalacaktım ve av oyununda Bay Clarck ile birlikte olmak gerçekten canımı sıkıyordu.Biraz sonra günlük planlarımız odalarımıza gönderildi.Biz Gardenia ile birlikte kalıyorduk,refakatçilerimiz ise ayrı bir odada.Gardenia bağdaş kurarak yatağına oturdu ve bana döndü.

"Bay Clarc'tan nefret ettiğini billiyorum ama o adama seni bir türlü bırakmaz."

"Eric kiminle eş?"

"Mabelle Wright"

"Anlaşılan ağabeyinin durumuda pek parlak değil."

"Sorma Mabelle Bay Clarc'ın bayan hali."

"Düşünsene Mabelle ile Bay Clarck'ın evlendiğini,tam bir facia."

"Bence birbirlerini tamamlarlar."yataktan kalkarak mumu söndürdüm ve yatağıma geri döndüm.Bu gerçekten zor bir gün olacaktı özelliklede benim için,şeytan bazen onu öldür ve göm diyor.Göz kapaklarım uykuyla mücadelesini kaybetmeden kendim uykuya teslim olmaya karar verdim.

Sabah hafif bir kahvaltının ardında av oyunu için her gruba bir harita verilmişti.Büyük bahçede herkes bir köşede verilen ip uçlarını takip ediyordu.Gardenia'ya baktığımda Bay Archer ile gerçekten eğleniyor gibi görünüyordu.

"Bayan Waltner Güllerimi seviyorsunuz?"

"Onlarıda seviyorum ama en sevdiğim çiçek gül değil."

"Peki papatya?"

"Hayır."tanrım ne olur bana bir kurtarıcı gönder.

"Yasemin?"

"Hayır."

"Menekşe?"

"Bay Clarck neden benimle evlenmeyi bu kadar istiyorsunuz?"

"Çünkü güzelsiniz."

"Tek sebep güzel olmam mı?"

"Evet."

"Ohalde bence hiç uğraşmayın,bu gidişle bırakın en sevdiğim çiçeği bulmayı yakında kendinizi de kaybedersiniz."tabi ki bunları dışımdan söylemedim.Burası İngiltere yıkılmaz kuralları,yasak aşkları ve katı sınıf ayrımlarıyla kaplı bir ülke.Eğer bir bayanın böyle sözler söylediği duyulursa o yılın dediodu gazetelerinin başlıca konusu olurdu.İzlendiğimi fark edip gözlerin sahibini aramak için etrafa göz gezdirdim.Onun da canının sıkıldığı her halinden belliydi.Başımla ufak bir selam verdim,selamımı karşılıksız bırakmamıştı.O an aklıma gelen muhteşem fikirle yüzüme ufak bir gülümseme yerleştirdim.

"Bay Clark, biliyormusunuz Bayan Wright sizi çok beğeniyormuş?"

"MabelleWright mi?"

"Evet iki kelimesinden biri  sizsiniz."ne var?Tamam biraz yalan gibi ama şu göz süzmeler,gizli bakışlar başka ne anlama gelebilir ki?Ayrıca Bay Clarc'tan biran önce ayrılmazsam katil olacağım.

"Hiç fark etmemiştim."

"Haydi yanlarına gidelim."

"Tabi siz nasıl isterseniz Bayan Waltner."ufak bir yürüyüşten sonra nihayet yanlarına varabilmiştik.

"Bayan Wright."dedim neşelibir sesle.

"Bayan Waltner sizi görmek ne güzel."

"Aslında size bir teklif sunmaya gelmiştik."Mabelle ve Bay Clark anlamayan gözlerle beni süzdüler.

GİZLİ TUTKULAR- Yazım hataları düzenlenmedi-Where stories live. Discover now