Papatya...

14K 445 13
                                    

Biz bin olmuşuz Aman Allah'ım:DBu bin voteye özel uzun bir dölüm yazmaya çalıştım sizlere muhtemelen okurken sıkılacağınız buram buram aşık kokan bir bölüm!Evet tembel yazarınız bu bin voteye özel sayfa sayısı rekorunu kırdı:)Eee artık siz de yavaş yavaş Rosemary'nin sevdiği çiçeği tahmin etmeye başlayın...Bakalım kim bulacak:DBu arada artık geçen bahar olduğu gibi her hafta kısa da olsa bölüm yayınlamaya çalışacağım.Öpücükler çenesi düşük yazarınız:D

Eric'i kolundan çekiştirerek zorla da olsa pencerenin önüne getirdim.Kabul edelim ki gerçekten güçlü,yakışıklı ve benim!Eric sağ elini yanağıma yerleştirdi ve tek adımda aramızdaki mesafeyi kapattı.

"Bunu yapacak mıyız?"sesi yalvarır gibi çıkmuştı.Her ne kadar bende bunu istemesemde mecburdum.O bir dük adayıydı otoritesini koruması gerekiyordu.Ki bu dedikodu sayfalarında ismi haftalarca dolaşacak biri için imkansız olurdu.

"Evet!"

"Tamam öyle olsun,demek oyun oynamak istiyorsun Rosemary."etk kaşı havaya kalkmış ve güzel yüzü aydınlanmıştı.Gözlerinin içi gülüyordu.

"Evet öyle olsun istiyorum,şimdi atla!"camı açtım ve çıkması için izin verdim.Dudaklarıma kondurduğu öpücüğün ardından hızla camdan atladı.

Masallarda prenseslerin hayatını kurtaran öpücük kesinlikle bu olmalı.Bir erkeğin bir kızın kalbini böyle duracakmışçasına attırmasının bir mükafatıolmalı elbet.Sözcüklerin bile anlatamayacağı o duygunun bir ödülü olmalı!Ağırlığıncaaltın bağışlanmalı bu adama,dünyanın en değerli zümrütleri,yakutları hediye edilmeli kayırsız.Bu adamı saklamalı herkesten elma kokulu mendillere koymalı benim sevdiğimi.Tanrı onu cennetine almalı sorgusuz sualsiz!Bir kıza bu mükemmel hissi yaşattığı için.Ellerim pembe ve ufak dudaklarıma değdi.Az önce cenneti tatmıştı bu aciz dudaklar.Her halde cennetin en nadide meyvesiydi dudakları ve bana aitti.Kalbinin bana ait olduğunu söylemişti.Beni seviyordu!

Kapının çarpma sesi ile hızla ellimi dudakalrımdan çektim ve arkama döndüm.Boynuma atlayan halam ile kaybettiğim dengemi sağladıktan sonra halamdan bütün gün yiyeceğim azarlar için göğsümü temiz hava ile doldurdum.Benden ayrıldı ve elinde tuttuğu yelpadeyi hızla kapadı ve ucunu bana bir silahmış gibi doğrulttu.

"Sen genç bayan,neden bütün o seslenmelerime cevap vermedin?"kabul edelim bu oldukça zor bir soru.Sonuçta karşısına geçip 'aslında sen benim adımı haykırırcasına söylerken ben Eric'in kollarında hayatım boyunca hiç uyumadığım güzellikte bir uyku çektim ve dünyanın en güzel düşünü gördüm.Hala aslında ben dün gece galiba ilk defa aşkı iliklerime kadar hissettim.'diyemezdim.

"Size soruyorum genç bayan!"sesi oldukça sertti ayrıca bana uzun zamandır ilk defa genç bayan diye sesleniyordu.Tanrım beni şimdiden az sonra söyleyeceklerim için affet!En kısa zamanda kiliseye bir bağış yapacağım.

"Üzgünüm halacığım bahçe o kadar göz alıcı ki seslenişleirnden hiç birini duyamadım."dudaklarım aşağı düştü.Halamın bütün sinirinin nir anda geçmesi yalanlarımdan bir kez daha pişman olmama neden oldu.Kiliseye yüklü bir miktarda bağış yapmam gerekecek!

"Üzgünüm tatlım ama odadan ses gelmeyince çok endişelendim başına bir şey geldi sandım!"

"Üzgünüm hala buolay bir kez daha tekrarlanmayacak."halam dima anlayışlı bir kadın olmuştur.Birçok yanlışınızı yüzünüze vurmak yerine sakin bir dille anlatır.Şimdi de aynısını yapıyordu.Başını salladı ve bana en güzel gülümsemelerinden birini yolladı.

"Ah bundan hiç şüphem yok fakat bu derin düşünceleri hak eden adam ile tanışmak isterim!"yüzümde hissettiğim ısı ile başımı hızla yere eğdim.Bir yandan bakışlarımı halının motiflerinde gezdiriyor diyer yandan ise halama sessizce yanıt veriyordum.

GİZLİ TUTKULAR- Yazım hataları düzenlenmedi-Where stories live. Discover now