💍💍~İABK~ 7. BÖLÜM 💖

930 604 76
                                    

Bölüm adı

~HAYYATTA HİÇ BİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR.~

💍 💍 ☆ 💖

Alındı yanlara çay 🍵🍵🍵 ve kurabiyeler 🍪🍪🍪 ?

Keyifli okumalar. ..

Kitaba başlama tarihini yaz. ..

😔😏😓😎😭😝🙌🙋💏💑💏

Kaybetmek istemediğin kadını sakın yokluğuna alışacak kadar yanlız bırakma.
Seviyorsan eğer;
basit tartışmalardan sonra onu aramamakla cezalandırmaya çalışma, gurur yapma...
Bir kadın bir erkeğin sesini duymamaya alışırsa daha sonradan duymaya tahammül bile edemez.
Çünkü kadını bağlayan şey ne kadar sevildiği değil, sevdiğidir.
Sen ne kadar seversen sev,
onun sevgisi bittiğinde her şey bitmiştir demektir...

♧♢♡♤■□●○♧♢♡♤■□●○

Niyetin sevmekse gel.
Senden başka her şeye, herkese tövbe edip.
SENİ FARZIM BİLEYİM.

☆♧♢♡♤☆♧♢♡♤☆♧♢♡♤

İki adam yerde birbirinin üstüne çıkmaya çalıştıklarında Zehra'nın çığlığı ile ona baktıklarında kadının gözlerini odakladığı yere baktılar. Siyah saçlı kehribar gözlü kız yere tüm asaletiyle düşmüş kadına bakıyordu. Genç kızın gözleri yengesinin başının yanında bulunan küçük kırmızı kan gölcüğüne baktı. "Ka kaa kan mı o ?" diğerek kekeledi. Daha fazla dayanamayıp gözlerini eliyle kapattı ne zaman kan görse fenalaşırdı. Şimdi bunun hiç zamanı değildi. Genç ağa altında olan adamın yakasını bırakıp itti yerinden hızla kalkıp koşarak yerde uzanan kadının yanında diz çöktü. Yüzünün üstündeki sarı saçlarını çekip kadının başını dizinin üzerine koydu. Ne yapacağını bilmiyordu ağzından çıkan kelimeyi kulakları duymuyordu.

- Zümra güzelim hadi aç gözlerini
Zümra ..... Hadi be meleğim aç deniz gözlerini hadi be .... Zümra.

Genç adam kadını kucakladı sesleri duyup gelen esnaf ve alışveriş için gelen müşteriler dükkanın önünü kaplamışlardı. Mardin ağasına geçmesi için yer açtılar, kucağında ve arkasında koşturan üç kadın ve bir adama şaşkın şaşkın bakan insanları umursamadı. Sonunda merdivenden çıkıp ana yola çıktı telaştan arabasını unuttup önünde yeni çarşıya gelen kırmızı eski Anadol önünde durdu. Yaşlı kadın, kucağında yeni doğmuş bebeği olan gelin ve oğlu arabadan indiklerinde karşılarında duran Mardin ağasını kucağında kanlar içinde kalan kadınla gördüklerinde şaşırdılar. Kendine ilk gelen siyah kumaş pantolonlu yeşil üst ejortmanlı adam olmuştu.

- Ağam ağam arabaya binin.

Hastane koridorunda baştan sona defalarca turlayan sinir küpü bir ağa, yengesi için meraklanan görümce, herşeyi yanlış anlayan terzici Fistan, tüm bu olanları kendi suçu gören kaynana, tam dengine göre kız bulduğunu sanan terzicinin oğlu Yasin. Kıyamet kopsa her iki adamda aynı ortamda bulunmamaya yeminleri vardı. Şimdi ise hepsi tek bir amaç için bir arada duruyorlardı. Genç adam koridorda bir oraya bir buraya gitmeyi bırakıp duvara yaslanmış genç delikanlının yakasından tuttu. "Ulan dua et ki kötü bir şey olmasın yoksa kendini toprağın altında bulursun Yasin anladın mı beni?" Genç adamın sesi sonlara doğru yüksek çıktı. "Ulan onu iten sensin benim ne suçum var? Hem sana ne oluyor el alemin kadınından Robar Ağa." Demesiyle yüzüne okkalı kanlı bir yumruk yemişti. Canının bu kadar acıması normal mi? "Sanane lan sanane." Yakasından tutup karnına yumruk attı yere doğru eğilen adamın sırtına kol dirseğile vurdu. Yere düşen adamın çenesinden tutup kendisine bakmasını sağladı.

 İKİ ALYANS BİR KALP Where stories live. Discover now