💍💍~İABK~ 11. BÖLÜM 💖

768 530 61
                                    

Bölüm adı;

~ SABIR ZAMANIN İLACIDIR. ~

ERKEK ADAM
Sevdiği kadını kuaföre muaföre göndermez.
İstemez eli değsin o'nun bunun.
Kendi yıkar, kendi tarar.
Fönünü de çeker, tokasını da takar.
Yoktur erkek adamın kitabında;

Tenine çok değer verip, saçının teline az değer vermek.
Erkek adam için sevdiği kadının her zerresi değerli, her zerresi mahremdir.
İbrahim Battal YILDIZ

❤ 💋 👣 💋 👣 💋 ❤ 💋 👣 💋 ❤

Göğüs namus gibidir adamın.
HER BAŞA YASTIK OLMAZ.

☺😊☺😊☺😊☺😊

Günlerce, aylarca hatta yıllarca bekliyorsunuz. Kendinizden bile emin değilsiniz olup olmayacağını. Endişe içinde geçen saliseler, telaşla koşuşturmalar ve birde bakmışsınız kendi boyunuzu aşan hiç beklenmedik bir şey çıkmış ortaya. Öyle güzel öyle muhteşem bir his ki taki kendi elleri ile maf etmeyene kadar. Genç kadında tam da böyleydi içten içe sevdiği adamı bekledi. Sonunda hayal bile edemeyeceği bir adama aşık oldu. Buraya kadar tamamdı her şey asıl olan bundan sonra olacaklardı. Kendi eliyle adamı bırakıp gidecek hayatını maf edecekti.
Kapı ağzında gelininin ve kızının gözlerine bakan kaynana bir şeylerin ters gittiğini anlamıştı. Yanına gidip soran gözlerle her iki kadına baktı. Şoku atlatan ilk kişi genç kız olmuştu. "Anne şey oldu." Kulaklarını dört açmak deyimini göze monte eden kadın kızına "Ne oldu Zehra. Hem sen ağlamıyor muydun? Göz pınarların mı kurudu?" Annesinin imasını anlayan kız tek calsede her şeyi anlatmak için yengesine baktı. Sessiz anlaşma dedikleri bu olsa gerekti. Karşısındaki kızın ne demek istediğini anladığında kafasını sallayıp kaynanasına baktı. "Anne gel önce otur." Kızının dediğini yapıp yatağın kenarına oturdu. "Sizi dinliyorum." Genç kadın yerinden kalkıp odanın kapısını kapattı. Yerin kulağı vardır ne olur ne olmaz. Bu konakta sırlar bile dedikodu gibi yayılır. Geri yerine oturan kadın kıza anlatması için  kafası ile komut verdi.

- Şimdi anne beni istemeye geliyor ya Hamza ağa.

- Evet geliyor ama verecek miyim ben kızımı çocuklu adama. Hemde o kadının oğluna.

- Tamam anne biliyorum ama konu bu değil. Aslında beni diğe yengemi istemeye geliyor.

Kızı ile konuşmasını idrak etmesi bir kaç dakikasını alan kadın kızı gibi yerinden fırladı. "Olur mu öyle şey. Ne demek beni yengem sanıyor. Neye dayanarak böyle diyorsunuz? Ne saçmalık bu böyle." Yerinden kalkan kadını kızı tekrar yerine oturturdu. "Bir dinle anne devamını. Bu gün çarşıda yengem 'abin birazdan gelir' demiş. Benden başka kız kardeşi olmadığı için ve beni görmediği yengem sanıyor." Kızının dediklerini dinleyen kadın gelininine baktı. "Sidar beni bir yerde bırakıp nişan için birilerini kendi davet etmek istedi. Onu beklerken birden Hamza ağa dediğiniz kişi ortaya çıktı. Orada öylece durduğumu görünce yanıma geldi. 'Abini bekiyorsan şimdi gelir' dedi. O esnada da Sidar geldi zaten ben diğecektim abimin olmadığını ama Sidar konuşturmadı." Duydukları karşısında ne yapacağını bilmeyen kadın her iki kıza " Bildiğim tek bir şey var öğrenirse Robar kıyameti kopartacak. Bu odada konuşulanlar bu odanın kapısından çıkmayacak." deyip yerinden kalktı. "Zümra gelinim sen bi git Robara bak. Sesi kesildi. Ya da dur beraber çıkalım. Kızım sende toparlan yemeğe in." Yelkenleri eline alma vakti gelmişti. Rüzgar ve dalgalar bu gemiyi batıramayacaktı.

 İKİ ALYANS BİR KALP Where stories live. Discover now