💍💍 ~İABK~ 10.BÖLÜM 💖

835 553 53
                                    

Bölüm Adı;

~TESADÜF DEĞİLDİ KARŞILAŞMAMIZ, KADERİN BİR KIYAĞIDI BU BİZE.~

💍💍☆💖

Merhaba 👐👐👐
gençlik çay 🍵🍵 ve kurabiye 🍪🍪 almayı unutmayın.

💞💝💮➿💦💨💥

İyi oldu aslında beni terk ettiğin...
Belki kırıldım, belki üzüldüm, belki yıkıldım.
Ama iyi oldu sana daha fazla bağlanmadan gittiğin.
Kısmet değilmiş seninle yaşamak nihayetinde...
Bir gün bitecekmiş ne de olsa, yani iyi oldu daha fazla alıştırmadığın kendine.
Bir süre daha ağlarım en fazla, birkaç gece daha uykusuz geçer böyle. Sonra geçer.
Bana geçmişte verdiğin en ufacık  mutluluklar için teşekkür ederim ve hakkında hayırlısını dilerim.
İyi oldu gittiğin..😂😂
Ezgi KILIÇ

●☆○●☆○●☆○●☆○●☆○●☆○●☆

TENİNİN
kokusuyla tadını bir arada yutmak kadar büyük bir  ZEVK-İ SEFÂM olmadı.
Sırrı ifşâ olmuş bir iksir gibiydi bu.
Ve ben;
o gün bugün seni boyundan öpmeyi
CİĞERİME BAYRAM SAYIYORUM.
İbrahim Battal YILDIZ

💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤

5. GÜN

Güneş ayla olan savaşını kazanmış tekrar gün yüzüne çıkmıştı. Etraf aydınlanmış bir önceki günün yorgunluğunu üzerinden atanlar veya atmayanlar tekrar ekmek parası için işlerinin yolunu tutmuşlardı. Güne günaydın diğemeyecek kadar hayattan bıkmış usanmış insanlar, yeni hayallere yelken açacak gemiye binemeyecek kadar yorulmuşlardı.  Acılar içinde bir güne daha uyanmayı kim isterdi? Kalbi kırık, gözü yaşlı kim ya da kimler uyanıyordu? Evet biliniz KARAKAN konağı bir güne daha uyanmıştı. İçlerinde fırtınaların koptuğu, kasırgaların yanında halt ettiği, lodosun adı bile geçemediği yürek yangınları ile uyanmışlardı.

Konakta tatlı bir telaş yaşanıyordu. Herkesin eli kolu birbirine bağlanmıştı. Aniden çıkıp gelen davetsiz gelin konağı birbirine katmıştı. Hazırlıklar için çarşı pazar gezen hizmetliler ve ağanın adamları, bir yandanda olacak şenlik için giyecek kıyafetlerini seçemeyen kadın ve adamlar. En çokta görücüye çıkacakmış gibi hazırlanan genç kızlar ve onları süzen erkekler. Var mı öyle kıytırık elbise giyip gitmek. Ağalarının nişanı olacaktı. Ona layık biri olduklarını göstereceklerdi. İsyan eden anneler, kırathanede çaylarını içip ağaları hakkında konuşan babalar.

Genç adam uyanmış gece terlediği için kısa bir duş alıp banyodan çıkmıştı. Gardolapından lacivert yelekli takımını çıkarıp giymişti. Boy aynasından beyaz gömleğinin yakasını düzeltip tekrar gardolapın kapağını açtı. İçinden çekmeceyi açıp alev fügürlü kol düğme setini çıkarttı. Ardından bir alt çekmeceyi açıp kahve kordonlu siyah beyaz saatini aldı. Tekrar boy aynasına gidip kol düğmelerini ardından sol koluna saatini taktı. Öne düşen siyah sarı saçlarını arkaya doğru atarak eliyle düzeltti. Artık hazırdı. Kimin için süslenmişti? En son o kadına evlenme teklifi edeceği gün böyle süslenmişti. Aynadan kendine bakıp gözlerini bir kaç kere kapatıp açtı. Derin bir nefes alıp verdi. Daha sonra odasından çıkıp yarın sözleneceği kadının odasına doğru yol aldı.

 İKİ ALYANS BİR KALP Donde viven las historias. Descúbrelo ahora