Senin kadar inatçı adam tanımadım .

838 509 94
                                    


Genç adam kadının gözlerine baktı . Oralarda bir yerlerde umut ışığı aradı buldu mu onuda bilmiyordu yine umutsuz vakaydı . Genç adam öyle sanıyordu eğer konuşsalar ikisininde dertleri çözülecekti . Ne fayda Yüce yaradan katında ve bu yalan dünyada bu kadın ona helal değildi . Okyanus gözlere derin derin baktı içinde kaybolmak , sonsuza kadar orada yaşamak istedi . Yapamayacağını bildiği için hiç kimsenin bilmediği yerde olup haykırarak "seni seviyorum be kadın " demek istedi . Öyle bir yer olmadığını bildiği için sustu zaten susuyordu ama o içindeki sese sustu . Fakat ne zordu aklında , olmadığını bildiğin halde gönlüne kabul etmek zor çok zordu . Yüreğindeki acının ilacı karşısındaydı ,ne yazık ki elini bile süremiyordu , saçlarını istediği zaman öpüp, koklayamıyordu küçük bir temas bile yanlış anlaşılmış olabilir kadını ağadan ömür boyu uzaklaştırabilirdi . Aşk imkansızı sever derlerdi işte genç ağa inanmadığı için imkansız kor ateş gibi yanıp tutuşan sevdaya tutulmuştu . Yüce yaradana Allahım nasip etmediğin sevdanın peşine düşürme yoksa yüreğim kanar dayanamaz bu canı nasibine ulaşmadan gider .

Yine sessizliğe gömüldü etraf , aslında sessizliği dinleseler öğrenecek çok şeyleri vardı . Onu bile beceremiyorlardı iki gençinde düşünceleri aynıydı fakat dile döktükten sonra olacaklardan korkuyorlardı . Adam çakma nişanlısının gitmesinden korkarken kadın ise adamın sevgilisi bir gün geldiğinde ağayı elinden alacak diğe korkuyordu .

Adam sevgisini söylemek istedi . Fakat önündeki engeller izin vermedi . Adeta aşınmaz duvar gibi önünde durdular duvarı aşmak için tek yol vardı ya kadın ona yardım edecekti ya da adam sonsuza kadar kadını kalbinin en derin köşelerine saklayacaktı .

Kadın tavlanın içindeki alyansı alıp adama uzattı gülümseyerek .

-Çakmada olsa takmanızı istiyorum.

Genç adam gülümsedi alyansı alıp genç kadının parmaklarını altından tutup tek taşı işaret parmağına geçirdi .

Genç adam gülümsedi alyansı alıp genç kadının parmaklarını altından tutup tek taşı işaret parmağına geçirdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

( Sidar ve Zümranın nişan yüzükleri ve tek taşı )

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


( Sidar ve Zümranın nişan yüzükleri ve tek taşı )

- Oyuna artık başlayalım tavla öğretmenim .

 İKİ ALYANS BİR KALP Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin