💍💍~İABK~ 12. BÖLÜM 💖

768 520 55
                                    

Bölüm adı;

~KALP FERMAN DİNLERMİ HİÇ SEVDİMİ SEVİYORDU İŞTE . ~

💍💖💍💖💍💖

Merhaba 👐👐👐
yine ben nasılsınız ?
Yanınızada neler var

Keyifli okumalar 📚📚📚
dilerim.

BÖLÜM RESMİ

Tam karşısında hayalindeki adamın yemek yiyişini izliyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tam karşısında hayalindeki adamın yemek yiyişini izliyordu . Bu anı diğer kadınlar gibi bir çok kez hayalini kurmuştu , kiminle olacağını bilmiyordu . Kerem'i tanıdıktan sonra onun halaylerindeki adamın yerine koymaya çalışmıştı fakat bir türlü keremi oturtamamıştı .

- Zümra hala saf saf bakacak mısın yoksa senin tabağını da ben mi yiyeğim ?

-Ne münasebet canım ben yerim zaten açım . İzin vermediler çıkayım dışarı .

Genç ağa kadının dobra halini seçmişti , dün gece kendine söz vermişti şu anda bozuyordu . Bozmak istemiyordu ne yapsın elinden birşey gelmiyordu KALP FERMAN DİNLERMİ HİÇ SEVDİMİ SEVİYORDU İŞTE buna Sidar Robart KARAKAN 'ın bile gücü yetmiyordu.

"Belki bu kısa zaman içinde bana  birşeyler hisseder" dedi. Kalbi bu sözle kendini avuturken beyni kahkalar atıyordu . " Olmayacak şeye Amin diyorsun , bunu kendinde biliyorsun, boşuna tüketme kendini sal gitsin " diye dalga geçiyordu .

Genç kadın ağanın önünde ayakta durdu , şimdi bu ağanın karşısında nasıl yemek yiyecekti ya da oturacaktı . Nasıl oturulur bilmiyordu acaba Sidar gibi mi otursa ? Yok hayatta oturmazdı . Eeee peki nasıl yemek yiyecekti ?

-Zümra sen bir işini de komut almasan yapamaz mısın ?
Tepemde dikilme otur sofraya .

Diye uyardı sesinde biraz kızgınlık ve otoriterdi . Genç kadın ne yapacağını bilmiyordu . Yapamadığı problem veya utanınca elini çenesine koyup başını eğerdi yine öyle yaptı. Genç ağa bunu sonradan fark etti . Aslında şaşırmaması gerekirdi ama insan hiç mi bir kereliğine mahsuz yemezdi .

- -Zümra doğruyu söyle sen hiç yerde yemek yedin mi ?

-Yani yedim diyebilirim ama pekte öyle yerde yedim sayılmaz ama yerim de ne kadar zor olabilir ki . Birde karşımda sen varken oturabilirim . Senin gibi mi oturayım ?

Genç ağa oturduğu yerden kadının bileğinden tutup yere çekti . Kadın ne olduğunu anlamadan yere çökmüştü en azından o öyle sanıyordu . Korkudan refleks olarak genç ağanın boynuna sarılmış başını boyun köküne gömmüş halde duruyordu .

 İKİ ALYANS BİR KALP Where stories live. Discover now