??BİR DAHA ONUN SİDARINA GÖZ KOYMAZDI.??

939 436 71
                                    

Merhaba 👐👐👐👐👐👐👐
Geri döndüm fakat her hafta bölüm atmaya bilirim .
Bir çok kişi hikayemi OKUMA LİSTESİNE EKLİYOR buna çok seviniyorum . Ama oylar istediğim gibi olmuyor veya yorum yazmıyorsunuz . Sizden ricam yaparsanız sevinirim . Gözlerinizden 👀👀👀 ve yanacıklarınızdan öpüldünüz . 💋💋

İYİ OKUMALAR BOL BOL YORUM VE OY İSTİYORUM ... 💣💣💥💥💥
💞💞💞💞💞💞💞

elifmamedovaa ya itiraf ediyorum

💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

Genç kadın kahvesini yapıp ağanın , çalışma odasının kapısında durdu .

İşte yine oluyordu aynı şey , acaba heycan miydi bu ? Ama neden heycanlansın ki , niye yani garip bu aşktı emindi ama yinede korkuyordu . Bu ağaya aşıktı ama İstanbul da onu evlenmek için bekleyen bir nişanlısı vardı . Ama annesi ona ne demişti hatırladı . Tekrar morali yerine geldi . Madem şuanlık onundu bu ağa tadını çıkartacaktı ve noktayı koydu .

Elindeki tepsiyi biraz ilerideki o şarem salon takımının sehpasının üzerine koydu . Kıyafetini düzeltip eline aldı . Arkasını döndüğünde katil olma vakti gelmişti bu kız artık çok oluyordu . Hangi yöntemle öldüreyi düşünmüş . İlerleyip Asiyenin yanına gitti önce elindeki kahveye baktı . Hakkını yemiyecekti güzel kahve yapmıştı köpüklü köpüklü . Bakışlarını kahveden çekip kızın yüzüne baktı . Öfkesine yenik düşüp ağzını tutamadı .

- Ah Asiye ah sen akıllanmayacak mısın ? Başkasının nişanlısına göz dikmek ne demek hemde bu halinle .

- Kimin ne olduğunu görüceğiz hanım ağam . Dermişim sen benim hanım ağam değilsin bile .

- Bana bak sıçan bir zıplar iki zıplar üçüncüsünde tökezlenirsin haberin olsun . Sakın bir daha Sidar a bir şey getirdiğini duyayım ya da göreyim " dedi . Biraz daha ona yaklaşıp cümlesini bitirdi . " Seni maf ederim duydun mu beni aç o kulaklarını beni iyi dinle . Elimden kulturamasın seni bu konaktan attırırım . Yengen mi yoksa Halan mıdır bilmiyorum ama ona güvenme ? Yenisin burada biliyorum bende yeniyim ama bildiğin kadarıyla ben senin ve bu Midyatın hanım ağası olucam . " Dedi bıraktı . " O kahveyide şuraya bırak sehpaya " dedi .

Asiye sehpayın üzerine bıraktı kahveyi ama yinede durmayacaktı . " Keşke kahveyi bırakmasaydım iyiydi " dedi . Asiye durmayacaktı ağayın karısı bu konağın hanım ağası olacaktı . Bunu o kokoş İstanbul kızına bırakmayacaktı .

Genç kadın kahveyi kendisi içecekti . Kendisine getirmemişti ondan . Ama kadına hadini bildirmişdi iyi olmuştu . Bir daha onun SİDARINA göz koymazdı . Düşündü bu cümle onun beyninde yankılandı defalarca . Ve bundan çok hoşnutu . Asiyenin kahvesini o içecekti asla Sidarına vermiyecekti o kahveyi . Alıp tepsiye koydu çalışma odasının kapısına geldi ve ayağıyla vurdu .

- Gel

-Gelemem . Daha doğrusu gelirimde kapıyı açamam elim dolu .

Genç adam masasından kalkıp kapıya doğru yol aldı . Daha fazla saçmalamasını istemiyordu . "Zehra 'nın yanında dura dura onuda kendine benzeti diye düşündü . " Kapıyı açtı genç kadının elinde dünkü gibi kahve vardı .

Genç kadın kapıyı açan ağaya bakıp elindeki kave tepsisini havaya kaldırıp.

-Kahve dedi .

Genç adam kadına gülümsedi . Bu kadını seviyordu . Her haliyle heleki saf olurken öyle bir tatlı oluyordu ki insan onun yanaklarını sıkıp , sımsıkı sarmak geliyordu içinden ama sadece içinden bunu gerçek hayatta yapamıyordu .

 İKİ ALYANS BİR KALP Where stories live. Discover now