Part 3

1.6K 127 2
                                    

HARRY

Po skončení školy som chcel rýchlo zmiznúť z povrchu zemského aby na nikto, a hlavne on, nenašiel. Tak ale zostalo to len pri „chcel."

Chcel som to až tak moc že som do neho rovno narazil. „Čo nevieš dávať bacha?" zavrčal na mňa a ani mi nepomohol aby som sa postavil. Keď nad tým tak uvažujem, vie niekedy niečo povedať inak ako besný pes baskervillský?

„Sorry, nevidel som ťa" odvrkol som a chcel som pelašiť preč ale zas mi niekto zmaril môj plán. Kto iný ako on. Bože za čo ma trestáš?

„Ty si ma v triede nepočúval alebo čo? Povedal som že ideš s nami?" zasyčal na mňa. „Ja nikam nejdem" odvrkol som mu a vytrhol som mu moju bundu z jeho ruky. Čo som nesvojprávny aby ma niekde vláčil?

„A ja som ti zas povedal že sa nepýtam" zas ma schmatol za bundu jednou rukou a druhú si prehodil cez moje ramená.

„Mne je úplne jedno či sa to pýtaš alebo nie. Ja jednoducho nikam nejdem a pusti ma" snažil som sa mu vytrhnúť ale nejako sa nedalo. Je silný ako medveď.

LOUIS

S myšlienkami na tú prsnatú babu čo zbalím dnes na večierku som ťahal to pako k sebe domov. To že sa snažil vytrhnúť z môjho objatia som ani necítil.

„Tak ma sakra už pusti!" vybuchol asi už po stý raz. Už sme stáli pred mojim domov tak som ho poslúchol. Odtade by domov netrafil určite. „Poď dnu, na tu párty sa treba pripraviť" sykol som na neho a v duchu som škrtil učiteľku. Je to projekt nie manželstvo!

„V ľavo hore je kúpeľna, choď sa osprchovať a potom s tebou niečo urobíme, lebo sorry ale takto nikoho nezbalíš" kriticky som si prezrel jeho oblečenie a ten úliz na hlave.

„Drž hubu" vyštekol ale poslúchol ma odišiel hore.

Keď nad tým tak premýšľam, je drzý, prečo som mu ja ešte nevrazil? Jáj, už viem.. robí nám domáce a chodí po pitie. Mysli na to keď na vytočí nabudúce.

Po rýchlej sprche som na seba hodil nejaké to oblečenie a rozcuchal vlasy. To stačí.

Horšie to bude s ním. Harrym.

„Sadaj hviezda. Treba s tebou niečo urobiť" prikázal som mu a ponoril som sa do skrine. Z nej som vytiahol čierne rifle a biele tričko. Plus ešte pilotky.

„Na, obliekaj sa" hodil som mu tie veci a odišiel sa dole najesť.

Kde to pako trčí?! To si nevie obliecť ani jednej nohavice? A toho mám zobrať na párty. Verejné strápnenie na maximum ....

Už som plánoval nabehnúť hore a hoci aj za uši ho nejako dostať na párty keď som započul tiché kroky a náhle sa to trdlo zjavilo v kuchyni.

Lyžica, ktorú som mal v ruke mi spadla na zem a asi začabala koberec ale to bolo to najmenšie čo ma teraz zaujímalo.

V tom bielom tričku mu vynikli svaly, ktoré som si nikdy nevšimol. Kučierky mu lietali okolo hlavy a ten jeho nervózny úsmev. No musím uznať bol kus. Louis čo to do riri trepeš? Aj tak je to nikto... len tvoje handry z neho niečo urobili.

„Nie je to bohvie čo ale újdeš. Na šprta" odvrkol som mu a ťahal ho z domu aby som zamkol dvere a aby sme sa konečne mohli vydať na párty.

jeden školský deň Larry StylinsonDonde viven las historias. Descúbrelo ahora