Part 11

1.5K 132 1
                                    

HARRY

„Daj mi pokoj" ruky položím na jeho hruď s myšlienkou odtiahnuť ho. No to mi mohlo hneď dôjsť že odtiahnuť jeho je ako snažiť sa pohnúť so skalou.

„Až keď mi odpovieš" jeho pery sú až veľmi blízko. Mám chuť sa na ne vrhnúť a už ich nikdy nepustiť. Panebože, Louis čo so mnou robíš?!

„J-ja neviem aká bola otázka.... a choď preč" pokúsim sa ešte raz. Zapriem sa do jeho hrude s úmyslom odtiahnuť ho ale na niečom mi podkĺzne noha a ja mu rovno spadnem na hruď. Snažím sa rýchlo odskočiť ale jeho ruky sú šikovnejšie. Ako hady sa ovinú okolo môjho pása a pritiahnu si ma ešte bližšie. A teraz som v háji.....

„Povedz páčim sa ti?" provokatívne sa spýta a panvou sa jemne otrie o tu moju. Zakňučím. Prečo to dočerta robí?

„Podľa toho usudzujem že áno. Tak ďalšia otázka. Chceš ma pobozkať?" do nosa sa mi dostane jeho vôňa a mozog vydáva jasný signál. Vrhni sa po ňom.

„NIE" zasyčím a ťahám sa preč. Obtočí okolo mňa ešte silnejšie ruky a vyčkáva pokiaľ ma to prestane baviť.

„Tak povedz chceš ma pobozkať?" jemne svoje pery otrie o moje a to je pre mňa koniec. Sťa hladová šelma sa pritisnem na jeho pery a začnem ho bozkávať. On uvidí že so mnou nie je dobré sa zahrávať.

LOUIS

Situácia v akej sme sa nachádzali sa mi pozdávala. To ako som ho držal v náruči a provokoval. Užíval som si to ale potom sa niečo zvrtlo. Jeho jazyk sa dobýva do mojich úst. Ruky sú zamotané v mojich vlasoch. Telo sa tisne na moje. A moja odpoveď? Vychádzam v ústrety zo všetkým.

Prvý krát keď sa nám stretnú jazyky zahmlie sa mi pred očami. Oporou mi práve vtedy je on. Harry.

„Prestaň, prosím ťa" vydýchnem mu do úst, keď mi jemne skusne peru. „Sám to nechceš" dostane sa mi okamžitej odpovede a ešte prudšie ma pobozká.

„Stačí" pokúšam sa jemne odtiahnuť ale on si ma pritiahne ešte bližšie a na krku mi vytvára červené fľaky.

„Harry, dosť" stonám keď sa povalí na gauč a sadne si obkročmo na mňa, pričom svojim kamarátom tlačí na môjho, ktorému sa to až moc pozdáva. Na sekundu sa odpojí od mojich pier aby mi cez hlavu prezliekol tričko a pokračuje ďalej.

„Harr-rry" vzdychnem keď mi jazykom prechádza po nahej koži. „Neboj, ešte si to užijeme. Ale teraz ťa potrápim" sykne a jemne panvou prirazí ku mne, pričom ma vášnivo pobozká. Som v pekle.

jeden školský deň Larry StylinsonKde žijí příběhy. Začni objevovat