Part 12

1.6K 130 1
                                    

HARRY

Zvuky v kúpeľni sú dosť nepekné ale vzhľadom na to že som ich asi zapríčinil ja, vojdem a sadnem si k nemu. Louis je celý biely a záchod objíma ako svojho starého priateľa.

„Nenávidím ťa" drhne medzi zuby zatiaľ čo vyprázdňuje svoj žalúdok. „Ale prosím ťa, to som už dnes počul asi stý krát, buď originálnejší" usmejem sa na neho a jemne mu rukou prehrabnem vlasy. Pri mojom dotyku drží ako kôl v plote a potom začne zas zvracať.

„Tak prepáč ale nie som v stave že by som vymýšľal niečo iné" sykne mi a jemne sa oprie o mňa s tvárou ešte stále pri záchode. Objímem ho.

„Ja som ti hovoril aby si to nerobil. Ale ty nie. A čo sa stalo. Mal som pravdu" usmejem sa a na zátylok mu dám jemnú pusu a v hlave si prehrávam čo sa udialo asi pred polhodinou.

..... Louis nalepení na moje telo. Vzdychy kolujúce medzi nami a tá iskrivá atmosféra všade okolo nás. Jeho ruky sú ako žeravé hady. Sťahujú ma stále do väčšej priepasti kde prevláda slasť a nič iné. Jeho jazyk mi spôsobuje rozkoš doteraz nevídanú. Telom si ma tisne ešte viac na moje pričom ma rukami strháva viacej pod seba. Pevne ma jednou rukou chytí za stehno a druhou sa dobýja do trenírok. Chcem ho zastaviť ale jazyk mám zamestnaný jeho jazykom. Bozkáva úžastne. Tak vášnivo a jedinečne.

Rukou sa dotkne mojej pýchy. V okamihu sa z mojich úst vyderie vzdych. „To je to čo chcem počuť" šepne a zľahka skusne ucho. Ruka v trenírkach sa jemne pohybuje po moje pýche a vytvára dokonalý pocit.

V tomto okamihu neviem dýchať. Lapám po kyslíku ako žobrák po vode. Kvapôčky potu mi padajú na hruď a jeho mokré vlasy ma štekla na prsiach keď jazykom krúži po bradavkách.

Jeho ukazovák nájde moje ústa a ja ho pozvem dnu. Cmúľam mu prst a snažím sa aspoň trochu krotiť vzdychy.

Ukazovák vyberie z mojich úst a nahradí ho jazykom. Prstami prejde po hrudi a ukazovákom mi prechádza po podbrušku.

„Chcem niečo vyskúšať, dovolíš mi to" uprie na mňa pohľad a prestane s každou činnosťou ktorú doteraz robil. Chcem plakať. „Neprestávaj, rob čo chceš ale hlavne neprestávaj" šepkám a za vlasy si ho priťahujem bližšie.

„Fajn ale na to potrebujem jazyk" zamravčí a odtiahne sa od mojich pier. Nechápavo hľadím čo dočerta chce robiť. Pochopím až keď sa jeho jazyk dotkne môjho penisu a zoberie si ho do úst pričom sa stále pozerá do mojich očí.

„Ale nemusel si mi vyvrcholiť do úst" zavrčí a zas zvracia. „Ja som ti kričal že budem. To ty si nepočúval" odujem sa a pritiahnem si ho k sebe. „Kričanie v tvojom prípade znamená stony? Lebo ak áno tak sorry ale nie každý tomu rozumie" sykne ale objíme ma. Som rád že sa nehnevá.

„Nedáme druhé kolo" spýtam sa ho po minúte ticha a už len potom utekám ako ma to dokonalé stvorenie naháňa a kričí na mňa všemožné nadávky.

jeden školský deň Larry StylinsonWhere stories live. Discover now