Hoofdstuk 1

16 0 1
                                    

Pov Maggy

''Kaj, Ik mis mijn vader'' zeg ik. ''Ik snap hoe je je voelt Mag''. Ik ga dichter tegen Kaj aan liggen en probeer te slapen. Het is nu 3:20 en we waren allebei nog wakker. Dan gaat de deur open. Ik zie een kleine schim naar binnen lopen. ''Mawie, pawie ik niet slapen'' zegt een stem. Ik til mezelf van Kaj's borst. ''Hey Matteo kan je niet slapen jongen'' zeg ik. Matteo schud nee. Ik kijk naar Kaj. ''Kom maar bij papa en mama liggen'' zegt Kaj. Ik ga aan mijn eigen kant van het bed liggen. ''Het is koud hier'' zeg ik. Kaj glimlacht. Matteo klimt op het bed en gaat tussen ons in liggen. ''Ga maar lekker slapen kleintje'' zeg ik. Ik geef Kaj nog een Kus en ga dan lekker slapen.

Ik wordt wakker. Ik kijk naast me. Wacht dit is mijn kind helemaal niet. Matteo heeft geen rood haar maar blond net zoals zijn vader. Ik kijk aan de andere kant van dat kind dat duidelijk niet van mij is. Wat Mathijs. ''KLOOTZAK WAT DOE JIJ HIER'' schreeuw ik. Mathijs schrikt en valt uit zijn bed. ''Maggy doe eens rustig'' zegt hij. ''Hij loopt naar mijn kant van het bed en kijkt me boos aan. 'PATS' au hij sloeg me. Ik schreeuw het uit van de pijn.

Pov Kaj,

Maggy is als een gek aan het schreeuwen. Matteo kijkt me aan. ''Wat is er met mawie'' vraagt hij. ''Geen idee'' zeg ik. Ik stap uit bed en loop naar de kant van Maggy. ''Maggy rustig word wakker'' zeg ik. Ze schrikt en kijk me aan. ''Wat was er'' vraag ik. Matteo klimt bij haar op schoot. ''Een nachtmerrie niks ergs'' zegt ze. ''Maggy was het weer een droom over Mathijs'' vraag ik. Ze knikt en ik neem haar in een knuffel. Ik voel een paar extra armen en ik zie dat Matteo gezellig mee doet met de knuffel. Ik zie dat de deur open gaat maar ik zie niet wie er binnen komt. Het zal vast Camilla zijn. Niet veel later voel ik weer een paar extra armen en ik zie dat het inderdaad Camilla is. ''Er lebbert iets aan mijn oor'' zegt Maggy. We laten elkaar los. En dan zien we dat Kiki Maggy's oor aan het aflebberen is. ''Kiki dat Kietelt'' zegt Maggy. ''Mawie hoelaat is het'' vraagt Matteo. ''Half 8'' zegt Maggy. ''Ik honger'' zegt Matteo''. ''Mama ik heb ook honger'' zegt Camilla. ''Oke mama gaat nog even slapen en dan maak ik eten voor jullie'' zeg ik. Ik geef Maggy nog een kus. ''De kinderen worden zo opgehaald. Dioni en Charlotte passen op ze vandaag dan hebben wij even een dagje met z'n tweetjes''  zeg ik. Maggy knik. ''Papa kom ik heb honger'' zegt Camilla. ''Ik kom er aan rustig. O ja ome Dioni en Tante Charlotte passen vandaag op jullie. Papa en mama hebben vandaag een dagje met z'n tweetjes'' zeg ik. Ik loop met ze mee naar beneden. ''Als jullie, jullie tas pakken voor vandaag dan maak ik jullie eten klaar. O en als jullie klaar zijn geef mama dan nog een kus voordat jullie gaan. Jullie blijven vannacht ook slapen dus we zien jullie morgen weer'' zeg ik. Ze rennen naar boven en ik maak hun eten klaar. en ik geef Kiki eten. 

Omg zang duo met mijn idool 2Where stories live. Discover now