Hoofdstuk 21

4 0 0
                                    

Pov Kaj,

Ik ga goed zitten op het bed van Camilla. ''Schat het spijt me zo erg. Ik had nooit zo moeten reageren. Ik ben gewoon bezorgd. Je bent mijn kleine meisje en ik wil niet dat iemand je pijn doet. En ik weet dat Jack een goede jongen is maar ik ben gewoon bang dat als jij straks een baby heb dat hij je dan allen laat. En dat wil ik gewoon niet. Ik reageerde ook zo toen mama vertelde dat ze zwanger was van jou'' zeg ik. '' Het is goed pap. Mama heeft het ook al verteld. Maar ik weet niet wat ik nu moet doen. Help me pap'' zegt ze huilend. Ik trek haar stevig in mijn armen. ''Ik help je schat. En mama en Jack ook. Iedereen helpt je en steunt je''. Ze knikt zachtjes. ''Wil je nu naar Jack toe'' vraag ik.Ze lacht zacht en knikt. Ik pak haar hand en me lopen naar beneden. Beneden aangekomen loopt ze meteen naar Jack toe die in de keuken staat met Maggy. Ik loop naar Maggy toe en sla vanachter mijn armen rond haar middel. 
''Jack? Wat gaan we doen'' vraagt Camilla. ''Deze keuzen ligt bij jou Cami. Maar weet dat ik er altijd voor je ben welke keuze je ook maakt. Als je de baby houdt wordt ik de beste vader die onze baby maar kan hebben. En wil je de baby niet dan wachten we tot je er wel klaar voor bent. Want het enige wat ik wil is gelukkig zijn met jou'' zegt Jack. Ik kijk naar Maggy die opkijkt naar mij. Ik geef haar een kus op haar lippen en we kijken beide terug naar Camilla en Jack. 
''Pap, mam wat vinden jullie dat we moeten doen?'' vraagt Camilla aan ons. Ik kijk even kort naar Maggy en ze knikt naar mij. ''Luister Camilla. Als jij denkt dat je oud genoeg bent om voor een kind te zorgen dan staan wij volledig achter jou beslissing'' zeg ik. ''En als je hulp nodig hebt zijn we er voor je'' voegt Maggy toe. '' Jack kom je mee. Dit moeten we even bespreken'' zegt Camilla. Jack knikt en loopt met Camilla mee naar boven.

Pov Maggy,

Na ongeveer 30 minuten komen Jack en Camilla terug naar beneden. 
''Mam, pap. Jack en ik hebben besloten dat we de baby willen houden. We kunnen het niet over ons hart krijgen om de baby weg te laten halen'' Zegt Camilla terwijl ze haar handen op haar buik legt. Ik sta op, loop naar haar toe en sluit mijn armen om haar heen. ''Ik ben zo trots op je dat je dit doet. Je gaat een mooi leven tegemoet Camilla. Dat beloof ik je. Je gaat geen moment spijt krijgen van je beslissing. Ik hou van je''. ''Dank je mama. Ik hou ook van jou. Ik hou van jullie allemaal'' zegt ze en kijkt naar Kaj en Jack. Kaj komt ook naar ons toe en geeft ons allemaal een knuffel. ''Mama, misschien is het te vroeg maar hoe gaan we nu verder?'' vraagt Camilla. ''Hoe bedoel je schat?'' vraag ik. ''Nou met Matteo'' zegt ze zachtjes. ''Oh dat bedoel je'' zeg ik en kijk langzaam naar beneden. Kaj slaat een arm om me heen en geeft me een kus op mijn hoofd. ''Sorry ik had het niet moeten vragen'' zegt Camilla. ''Nee, nee lieverd het geeft niet. Ik denk dat we ons er gewoon bij neer moeten leggen. Het gaat een moeilijke tijd worden maar we zullen er voor elkaar zijn'' zeg ik en kijk iedereen even aan. Ook Jack, hij is nu ook een deel van onze familie. 

Omg zang duo met mijn idool 2Where stories live. Discover now