Hoofdstuk 13

15 2 2
                                    

Pov Kylee,

Na een lange bevalling is het eindelijk zo ver. Ik heb mijn dochter in mijn armen. ''Weet je al een naam'' vraagt Cassius. ''Ik dacht aan Luna'' zeg ik. ''Dat is een prachtige naam babe'' zegt Cass. Hij komt naast me zitten op bed  en geeft me een kus. Hij neemt Luna van me over. Nog even rust. ''MEID WAAROM WEET IK DIT NU PAS''. ''En de rust is voorbij. Hey Maggy hoe gaat het'' vraag ik. Maggy lacht en komt dan naar me toe. ''Gefeliciteerd baby'' zegt ze. ''Dankje schat'' zeg ik. ''Hey ze is mijn baby'' zegt Cassius die een arm om me heen slaat. ''En ze is mijn schatje'' zegt Kaj en slaat zijn armen om Maggy. ''Ahw ik houd ook van jou babe'' zegt Maggy. ''Jullie zijn zo cute samen'' zeg ik. ''Dank je jullie zijn ook cute samen'' zegt Maggy.

Pov Maggy,

Ik heb al en tijdje niks gehoord van Matthijs. Maar goed ook. Ik ben alleen bang dat hij iets gaat doen waar ik zeker niet blij mee ben. ''Baby wat is er'' vraagt Kaj. ''Niks'' zeg ik. ''Mama mag ik met Jack naar de stad'' vraagt Camilla. ''Ja tuurlijk maar niet te laat thuis komen he'' zeg ik. ''Is goed tot vanavond'' zegt ze. Ze huppelt vrolijk met Jack naar buiten. Kaj en ik stappen de auto in. Matteo licht in zijn stoeltje te slapen op de achter bank.

Er rijd al de hele tijd een auto heel dicht op ons.  ''Schat pas op die auto rijdt wel heel dicht op ons, Wacht Kaj'' zeg ik. ''Ja'' vraagt hij. ''Dat is Matthijs'' zeg ik. Matthijs haalt ons in en gaat snel voor ons rijden waardoor Kaj moet uitwijken om hem niet te raken. Alleen ging het uitwijken niet zo goed. Kaj bots op een boom. Bam alles is zwart.

Ik doe langzaam mijn ogen open. Maar doe ze snel weer dicht door het felle licht. ''Maggy ben je wakker'' hoor ik iemand zeggen. Ik doe mijn ogen nogmaals open. ''Suus'' zeg ik zacht. ''Ja ik ben hier. Hoe voel je je'' vraagt ze. ''Goed, denk ik. Wat is er gebeurt'' vraag ik. ''Uhm Matthijs heeft er voor gezorgd dat jullie een ongeluk kregen'' zegt ze. ''Wie is we'' vraag ik als ik recht op ga zitten. ''Jij, Kaj en Matteo'' zegt ze zacht. Als ze Matteo's naam zegt ontsnapt er een traan. ''Suus wat is er waar is Kaj'' vraag ik. ''Kaj ligt in een diepe coma. Ze weten niet of hij het overleeft'' zegt ze zacht. Bam die kwam hard aan. ''En Matteo'' vraag ik gebroken. ''Matteo heeft het niet overleefd. Hij is dood''.


A/N: Oh wat haat ik mezelf nu hoe kan ik Matteo nou dood laten gaan. Er moest iets zieligs gebeuren. Anders is het zo saai. Solly voor de mensen die van Matteo hielden. Het komt goed geloof me.


Omg zang duo met mijn idool 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu