Hoofdstuk 15

16 2 0
                                    

Pov Maggy,

Ik loop langzaam naar binnen en ga naast het bed zitten. Ik pak zijn hand vast en wrijf er met mijn duim overheen. Camilla komt naar me toe gelopen en komt naast me zitten. ''Waarom moet dit nou bij papa gebeuren'' vraagt ze zacht. ''Ik weet het niet schat'' zeg ik. Ik sla mijn andere arm om haar heen en geef een kus op haar hoofd. ''Misschien is het beter als we naar huis gaan Cami dan kan je moeder bij je vader blijven'' zegt Jack. ''Vind je dat goed mam'' vraagt ze en kijkt me aan. ''Ga maar, Jack kan Camilla een tijdje bij jou blijven'' vraag ik. ''ja natuurlijk kan dat'' zegt Jack. ''Dank je'' zeg ik. ''Kom babe'' zegt Jack. Camilla stapt op ze geef Kaj nog een kus op zijn voorhoofd. ''Wordt snel beter papa. Je kan het. Ik geloof in je'' zegt ze. ''Doei mam, als er iets is moet je het meteen melden ja'' zegt ze. ''Is goed schat'' zeg ik. Ik geef haar nog een kus en ze loopt dan met Jack naar buiten. ''Maggy kom je'' Ik draai me om en zie Sam in de deur opening staan. ''Wow'' zegt hij. Hij loop de kamer in en loopt naar Kaj. ''Komt het nog goed met hem'' vraag ik. ''Dat moet wel. We willen hem nog lang niet kwijt. En jou ook niet'' zegt hij. Ik sta op en geef hem een knuffel. ''En het spijt me van Matteo'' zegt hij. ''Jij kan er niks aan doen. Het is allemaal Matthijs zijn schuld. Door hem is Matteo dood ligt Kaj in een Coma en is mijn hele leven verpest'' zeg ik. ''Het komt goed babe''.

2 WEKEN LATER

Pov Maggy,

We hebben niet allemaal afscheid genomen van Kaj. Ze gaan de stekker er vandaag uit trekken. De arts stuurd iedereen de kamer uit maar ik blijf zitten. ''Mevrouw u moet nu echt weg'' zegt hij. ''Mag ik nog heel even tegen hem praten voor de laatste keer'' vraag ik. ''U krijgt nog 5 minuten'' zegt hij en hij loopt de kamer uit. Ik pak Kaj's hand vast. 

''Nee Kaj alsjeblieft ga niet weg ik kan niet zonder je leven ik kan ons kind niet in mijn eentje opvoeden'' Ik wil dit niet ik wil niet dat Kaj bij ons weg gaat hij mag me miet in de steek laten. Hoe moet ik dan aan Camilla vertellen dat haar vader weg is. Ik begin te huilen heel hard. Ik geef Kaj nog een laatste kus op zijn lippen. Dit is het einde. Hier stopt mijn leven met Kaj. Morgen heb ik een totaal ander leven. Dan ben ik de vrouw van de overleden ex zanger van de boyband B-brave. Ik wil zijn hand los laten tot ik een kneepje voel.


Omg zang duo met mijn idool 2Where stories live. Discover now