Hoofdstuk 18

13 1 0
                                    

Pov Kaj,

''Was dat mama'' vraagt Camilla. ''ja dat was ze'' zeg ik. ''Papa wat is er en wat heb je in je hand'' vraagt ze. ''Uhm dat is van mama'' zeg ik. ''En wat is het dan. Pap ik ben oud genoeg om dit te weten'' zegt ze. ''Het zijn scheidingspapieren. Mama wilt van me scheiden. En ze belde net dat ik geen contact meer met haar mocht zoeken. Dat ik dit moet tekenen en dan opsturen. Ze zei ook dat ze wou dat ik niet uit mijn coma kwam. Ze wilt me dood hebben'' zeg ik. Ik zie dat het hard aan komt bij Camilla. Ze komt haastig naar me toe gelopen en geeft me een knuffel. ''Dit klinkt echt niet als mama, pap. Er is iets aan de hand'' zegt ze. ''Ik ook, ze klonk angstig. Maar ik denk dat ik maar wel ga tekenen je weet nooit wat er aan de hand is. En als ze echt wilt scheiden kan ik daar niks aan doen'' zeg ik. Camilla knikt en pakt een pen voor me. ''Misschien moet je het maar meteen doen'' zegt ze. ''Dank je'' zeg ik en ik pak de pen van haar aan. Ik teken de papieren en stuur ze daarna op. ''Zijn we mama nu ook kwijt'' vraagt ze. ''Ik denk het wel'' zeg ik. ''Oh'' zegt ze zacht. 

Pov Maggy,

''De papieren zijn zojuist verstuurd'' zegt Matthijs. Ik knik langzaam. ''Geef je hand eens'' zegt hij. ''Hoezo'' vraag ik zacht. ''GEEF GEWOON'' schreeuwt hij. Ik schik maar geef toch mijn hand. Hij duwt een ring om mijn vinger en geeft me een blaadje. Trouwcontract. Staat er boven. ''Ik ga echt niet met je trouwen'' zeg ik. ''Oh echt wel'' zegt hij. Hij richt weer zijn pistool op mij. Ik weet dat hij in staat is om echt te gaan schieten. Hij is gestoord in zijn hoofd. ''TEKEN'' schreeuwt hij. Waarom moet hij altijd schreeuwen. Ik pak een pen van tafel en teken. Waarom moet mij dit overkomen. Ik heb echt een rot leven. ''Nu kan ik je eindelijk mijn vrouw noemen'' zegt Matthijs. Ik bedenk me nu pas dat ik op mijn telefoon mijn gps aan heb staan. Kaj moet gewoon weten dat er iets niet klopt. Hij weet dat ik van hem houd. Als hij nou slim is dan zoekt hij mijn telefoon en vindt zo mijn locatie achterhaald.

Pov Kaj,

Ik zit hier met een heel team van de politie. Ik weet dat Maggy zei dat ik ze niet moest bellen maar ze klonk  niet happy en Maggy is altijd happy. ''Kaj we hebben haar locatie we gaan er nu heen'' zegt de agent. ''Ik ga mee'' zeg ik. ''Ik ook'' zegt Camilla. ''Schat je kan echt niet mee'' zeg ik. ''Pap ik heb mama nodig ik ga mee'' zegt ze boos. ''Waarom heb je mama nodig dan'' vraag ik. ''Dat leg ik later wel uit'' zegt ze. ''Pap mag ik alsjeblieft mee'' vraagt ze. ''Best maar je blijft in de auto en er blijft iemand bij je'' zeg ik. Ze knikt en we lopen naar de politie bus. De rest blijft bij ons thuis. 

Omg zang duo met mijn idool 2Kde žijí příběhy. Začni objevovat