Hoofdstuk 9

17 1 0
                                    

Pov  Dioni,


Gister avond was geweldig. Ik ben met de mooiste vrouw getrouwd, de mijne. Ik heb de mooiste dochter. Mijn leven kan eigenlijk niet meer stuk. ''Dion'' zegt Char. ''Wat is er babe'' vraag ik. ''Ik ben zwanger'' zegt ze. ''Zwanger van mij'' vraag ik. ''Ja van wie zou het anders moeten zijn'' vraagt ze. '' Ik weet het niet'' Zeg ik. ''Sorry'' zeg ik er achteraan. ''Hoezo je hebt toch niks fout gedaan'' zegt Char. ''Laat maar. Is Zoë al wakker'' vraag ik. ''Weet niet ik zal wel even kijken'' zegt ze. Ze stapt uit bed en doet even een duster aan. ''He die is van mij'' zeg ik. ''Sorry babe maar hij ruikt zo lekker'' zegt ze. Ze geeft me een knipoog en loopt de kamer uit. ''Wat een lekkerding is het toch'' zeg ik. ''DAT HOORDE IK'' schreeuw ze vanuit de gang.

Pov Charlotte,

Ik loop naar de kamer van Zoë. ''Hey Zoë ben je wakker'' zeg ik zacht. ''Ja, mama ik heb pijn in mijn buikje zijn mijn vwinders dood'' zegt ze. Ik ga naast haar op bed zitten. ''Ben je nog verliefd op Matteo'' zeg ik. Ze knikt hevig. ''Nou dan zijn je vlinders niet dood'' zeg ik. Ik leg mijn hand op haar voorhoofd. ''Jeetje schat je bent gloeiend heet. DIONI'' roep ik. Dioni komt aan lopen en gaat aan de andere kant van Zoë zitten. ''Wat is er'' vraagt hij. ''Voel maar eens aan Zoë haar voorhoofd'' zeg ik. Dioni voelt aan haar voorhoofd. ''Zoë jij gaat vandaag niet naar school'' zegt Dioni. ''Waarom niet'' vraagt ze. ''Schatje je bent ziek, je hebt koorts'' zeg ik. '''Maar dan zie ik Matteo niet'' zegt ze en ze kijkt droevig. ''Aw schatje maar als je vandaag naar school gaat wordt je niet beter. Dan zie Matteo langer niet'' zeg ik. ''Dan blijf ik thuis'' zegt ze. ''Blijf jij maar in bed liggen dan gaat papa wat eten maken'' zeg ik. ''He hoezo moet ik haar eten maken en niet jij'' zegt Dioni nep boos. ''Omdat ik geen zin heb om naar beneden te gaan'' zeg ik. Dioni zucht en stapt op hij geeft me een kus en loopt naar beneden.

Pov Maggy,

''Mama ik heb pijn in mijn buikje'' zegt Matteo. ''Laat mama eens voelen hoe warm je bent'' zeg ik. Ik voel aan zijn voorhoofd en voel dat het gloeiend heet is. ''Ik ga papa halen blijf jij in bed liggen'' zeg ik en Matteo knikt. Ik loop naar beneden en ga naar Kaj. ''Hey Kaj, Matteo heeft hoge koorts hij kan niet naar school maar ik moet naar de studio toe'' zeg ik. ''Ik moet ook gaan ik moet ideeën bespreken voor de video van 'mee naar haar' '' zegt Kaj. ''Ik bel Char wel of zij misschien kan oppassen op Matteo'' zeg ik. Ik loop terug naar de kamer van Matteo en bel Char. 

M: Hey Char.

C:  Hey Maggy whats up.

M: Matteo is ziek hij heeft hoge koorts en kan dus niet naar school. Maar ik kan niet oppassen want ik moet naar de studio en Kaj moet ook weg. Dus ik dacht dat jij misschien wel kom oppassen omdat je vandaag vrij bent. Ik weet dat je van je rust wil genieten maar ik zou echt niet weten wat ik anders moet doen.

C: Oh het is niet erg hoor breng hem maar langs. Ik had toch al geen rust want Zoë is ook ziek.

M: O yes das mooi. Ik maak Matteo ff klaar en dan kom ik hem langs brengen.

C: Is goed tot zo.

M: tot zo.

''Hey Matteo maak je klaar want je bent vandaag bij Zoë. Zij is ook ziek dus Charlotte is thuis en je mag bij hun blijven'' zeg ik. ''Oke mamie'' zegt Matteo.

Omg zang duo met mijn idool 2Where stories live. Discover now