Hoofdstuk 5

20 1 0
                                    

Pov Kaj,

''Oke Kaj ben je er klaar voor'' zegt Rico. ''Ja zet maar aan'' zeg ik. Rico geeft een teken dat ik mag beginnen met zingen.

 Het mooiste lied valt uit de toon voor dovenmans oren De waarheid ligt in jou verhaal, het waren lege woorden Op de wind zonder richting regelrecht de mist in Je zei niks, maar je wist het, oh En ik dacht dat ik je miste, niets is minder waar.

  Ik laat je gaan al is het zwaar De liefde neem ik mee naar haar.

  Plus en min maar tegen hard De vonken vlogen Ik zag het niet, ik was verlamd, de vlam verdoofde Op de wind zonder richting regelrecht de mist in Je zei niks, maar je wist het.

  Ik laat je gaan al is het zwaar De liefde neem ik mee naar haar.

  Op de wind zonder richting regelrecht de mist in.

  Ik laat je gaan al is het zwaar De liefde, de liefde neem ik mee naar haar Neem ik mee naar haar.

''En klaar dat was geweldig Kaj'' zegt Rico. ''Thanks'' zeg ik. ''Je kan gaan Kaj ik wil graag volgende week de ideeën bespreken voor de videoclip'' zegt hij. ''Is goed'' zeg ik. Ik loop naar mijn auto en rijd weer naar huis. Ik kom thuis aan en ik zie dat de auto van Maggy er niet staat. Ik loop naar binnen en hoor dan mijn telefoon afgaan. Het is een berichtje van Maggy. 

Babe: Ben de kids meteen ophalen

U: NP babe ik ben al thuis.

Ik ga alvast het eten klaar maken. we eten gewoon simpel noodles. Niet veel later hoor ik de deur open gaan. ''PAPA'' hoor ik. ''CAMILLA'' schreeuw ik terug. Camilla komt op me af gerent en springt in mij armen. ''Pawie ik ook knubbel'' zegt Matteo. Ik zet Camilla op de grond en til Matteo op. Maggy komt ook de keuken in gelopen. Ik loop naar haar toe en geef haar een kus. ''Kaj wil jij Kiki uitlaten'' vraagt Maggy. ''Voor jou altijd''zeg ik. ''Kom Kiki'' zeg ik. Kiki haar oortjes gaan overeind staan en ze kom naar me toe gerend Ik pak de riem en doe haar hals bandje om. 

Pov Maggy,

''Matteo kom eens bij mama'' zeg ik. Matteo komt aan gelopen en komt tegenover me zitten op de bank. ''Wat vind jij van Zoë'' vraag ik. Ik zie dat Matteo begint te blozen. ''Ze is wel lief'' zegt hij. ''Alleen lief of is ze meer dan lief'' vraag ik. ''Ze is heel leuk en knap'' zegt hij en begint nog meer te blozen. ''Heb jij een gek gevoel in jou buikje als je aan haar dekt of met haar praat'' vraag ik.  Matteo knikt. Kaj komt weer binnen en laat Kiki los. Kaj komt naast mij zitten. ''Wat gebeurt hier allemaal'' vraagt Kaj. ''Matteo voelt vlinders in zijn buik voor Zoë'' zeg ik. ''Oh is mijn kleine jongen verliefd'' vraagt Kaj. ''WAT HEB IK VLINDERS IN MIJN BUIK DAT MAG NIET MAMA DAN GAAN ZO DOOD'' schreeuw Matteo. ''Matteo, vlinders in je buik is een uitdrukking. Je bent dan heel erg verliefd op iemand en voelt wat voor die gene'' zegt Kaj. ''Zal ik jou iets leuks vertellen'' zeg ik. Matteo knikt. ''Zoë vind jou ook leuk'' fluister ik in zijn oor. Hij begint helemaal te springen en te joelen. ''Mama wat gebeurt hier ik wil slapen'' zegt Camilla die van de trap is komen lopen. ''Matteo is verlieft op Zoë en Zoë is verliefd op Matteo'' zegt kaj. ''Ahw dat is zo schattig maar nu wil ik slapen dus kan het wat zachter'' vraagt ze. ''Natuurlijk. Kaj kan jij Matteo op bed leggen'' vraag ik. Kaj geeft mij een kus op mijn voorhoofd en neemt Matteo mee naar bo



Omg zang duo met mijn idool 2Where stories live. Discover now