Hoofdstuk 16

16 1 0
                                    

Pov Maggy,

''Kaj'' vraag ik hoop vol. Langzaam gaan zijn ogen open. ''Magg'' zegt hij zacht. ''Omg je leeft nog'' zeg ik huilend. ''Ik laat jou niet achter'' zegt hijz acht. Ik druk op de rode knop naast zijn bed. Langzaam gaat de deur open. ''Zo mevrouw van der Voort we gaan de sterkker- oh u bent wakker'' zegt de arts. ''Ja hij is wakker'' zeg ik. Ik geef hem een kus op zijn lippen. ''We gaan even  wat tesjes doen mevrouw wilt u de kamer verlaten'' zegt de arts. Ik knik en laat Kaj zijn hand los. Ik loop naar de deur en doe hem open. Iedereen kijkt me hoopvol aan. ''Hij leeft'' zeg ik blij. ''ECHT'' schreeuw Camilla. Ik knik. Ze laat Jack zijn hand los en rent naar me toe. Ze springt in mijn armen. ''Mag ik naar hem toe'' vraagt ze. ''Nog niet ze gaan eerst wat testjes doen'' zeg ik. Ze knikt en loopt weer naar Jack. 

Omg Kaj mag mee naar huis. Ik help hem met pakken en dan lopen we naar de auto. De rest is al naar huis toe. Ze zijn allemaal nog bij Kaj geweest. ''Ik ben blij dat je nog steeds bij me bent'' zeg ik. ''Ik ook babe, Ik ook'' zegt hij.

1 week later

Ik ben op weg naar de studio. Ik ga vandaag het nummer opnemen die we vorige keer hebben geschreven. Hij heet 'If i get my way'. Ik stap in mijn auto en rijd naar de studio. Als ik daar aankom stap ik uit en doe mijn auto op slot. Ik wil naar binnen lopen maar ik krijg een klap voor mijn hoofd en alles wordt zwart.

Omg zang duo met mijn idool 2Where stories live. Discover now