Hoofdstuk 14

14 1 0
                                    

Pov Maggy,

''WAT'' schreeuw ik. Mijn zoon is dood. ''Het spijt me Magg'' zegt Suus. ''Ik wil even alleen zijn'' zeg ik. Ze knikt en loopt mijn kamer uit. Hoe kan het toch gebeurt zijn. Ik weet niks meer.  

''Mevrouw van der Voort''. ''Ja dat ben ik'' zeg ik en ga recht op zitten. ''U mag u uitchecken bij de balie'' zegt de arts. ''Oke dank u wel. Mag ik u wat vragen'' vraag ik. ''Maar naar tuurlijk'' zegt hij. ''Weet u hoe het gaat met mijn man Kaj van der Voort'' vraag ik. ''Momenteel ligt hij in een coma. En er is 20% dat hij het overleefd'' zegt hij. ''Fijn ik ben mijn zoon al kwijt en straks raak ik mijn man ook nog kwijt'' zeg ik en er ontsnapt een traan. ''Het spijt me voor uw zoon en u man mevrouw'' zegt de arts en hij vertrekt. ''OMG MAMA'' hoor ik. Ik zie Camilla in de deur opening staan met Jack. Ze laat zijn hand los en rent naar me toe. Ze springt in mijn armen. ''Ik hoorde van tante Suzanne wat er gebeurt was. Ben je oke. Waar zijn papa en Matteo'' vraagt ze. Als ze Matteo zegt verlaat een traan mijn oog. ''Mama wat is er'' vraagt ze en ze huilt nu zelf ook. ''Schat papa ligt in en coma en er is 20% kans dat hij het overleefd'' zeg ik. ''Wat e-en Mat-t-teo'' vraagt ze stotterend. ''Matteo heeft het net overleefd'' zeg ik. Ik begin nog harder te huilen net zoals Camilla. ''Nee dat kan niet. Waarom moet dit ons nou overkomen'' zegt ze. Ze staat op van mijn bed en loopt te ijsberen in de kamer. Jack loopt naar haar toe en stelt haar gerust. Hij trekt haar in een knuffel en ze bergt haar hoofd in zijn nek. Hij fluisterd lieve woordjes in haar oor. Haar snikken worden minder. Jack is echt heel lief voor haar. ''Liefje als jij even bij de balie gaat vragen waar papa ligt en waar Matteo is dan kleed ik me even om'' zeg ik. ''Is goed'' zegt ze zacht. Ze loop hand in hand met Jack naar de balie. Ik kleed me om en pak mijn spullen

Ik heb Sam gebeld of hij me kan komen halen. Hij weet het al van het ongeluk en van Matteo en Kaj. Hij komt er zo aan. Ik loop Camilla en Jack achterna naar de kamer van Kaj. Matteo mogen we niet zien. Niet nu in ieder geval. We komen aan bij een kamer. Camilla doet langzaam de deur open en daar zien we Kaj liggen aan allemaal slangetjes.

Omg zang duo met mijn idool 2Where stories live. Discover now